| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
jsindik
|
Postano: sub svi 21, 2005 2:11 pm Naslov
: TENISKO PRVENSTVO SOKAZ-a - mogućnost organizacije - HITNO |
|
|
TENISKO PRVENSTVO?
Ako ima interesa mogao bih u suradnji par entuzijasta organizirati prvenstvo u tenisu po formuli SOKAZ-a,samo pojedinačno.
Ja sam tako nešto organizirao sa svojim prijateljima. Ako bi bilo ljudi koji su za,lako bi se organiziralo takvo prvenstvo po grupama, s play-offom,koje bi sigurno bilo gotovo do kraja lipnja...
pa ako vam se sviđa ideja...hitno mi se javite.I POKUŠAJTE ANIMIRATI POZNANIKE
sportski pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned svi 22, 2005 3:39 am Naslov
: |
|
|
Kako je izgledalo to prvenstvo s prijateljima? U koje vrijeme se igralo, na koliko setova, koliko često? Koliko vas je bilo?
Hajde malo informacija.
Ja sam u načelu za, ako se nađe ljudi, i ako ne budem igrao bijedno kao danas  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: ned svi 22, 2005 8:53 pm Naslov
|
|
Eeeee, razbio sam te k'o beba zvečku. Tak ti i treba, to ti je osveta za prošlogodišnji poraz....
p.s. i to s novim reketom
p.p.s. Da se vratimo temi, i ja sam za! _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jsindik
|
Postano: pon svi 23, 2005 6:40 am Naslov
|
|
igralo bi se preko tjedna, 2 dobivena seta,loptice osigurava domaćin,popola plaćanje, na terenu po dogovoru, preko tjedna osim vikenda popodne ili naveče, nude se 2 termina, sve kao SOKAZ,igrači sami sude.Ako hoćeš igrat, molim obavijestiti ostale zainteresirane hitno.
S obzirom da je stvar za ovu godinu hitna, prijave s podacima (mail,telefon itd)pisati na josko.sindik@zg.htnet.hr
POKUŠAJTE ANIMIRATI POZNANIKE |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto svi 24, 2005 3:10 pm Naslov
|
|
TOKAZ? :
koliko partija bi se igralo? dva sa dva plus parovi? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto svi 24, 2005 3:17 pm Naslov
|
|
ideja je inače hvalevrijedna jedino malo dugo traje teniski meč na dva seta. dakle možeš igrati do npr 3 dobivena ili svaki sa svakim dva sa dva, deset mečeva zaboravi. trebalo bi se igrati na tri terena a svaki meč u tri seta komotno traje dva sata, dakle i onda neprovedivo
al si mi dao ideju: kaj misliš o badminton amaterskoj lizi? to bi bilo itekako provedivo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 24, 2005 4:19 pm Naslov
|
|
Ali ideja je bila pojedinačno natjecanje po principu SOKAZa. Dakle igrač = ekipa.
Po meni jako dobro zamišljeno, šteta što je interes izostao.
Treba probati iduće godine (možda čak i na jesen!) malo ranije ispitati mnijenje.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 8:23 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | Ali ideja je bila pojedinačno natjecanje po principu SOKAZa. Dakle igrač = ekipa.
Po meni jako dobro zamišljeno, šteta što je interes izostao.
Treba probati iduće godine (možda čak i na jesen!) malo ranije ispitati mnijenje.. |
ali time bi se izgubio momčadski duh sporta inače ok ideja no velim, meni se čini interesantnija ideja o badmintonu. badminton susret može bit gotov za 15-20 minuta (2 dobivena seta). ako bi se igralo na 2 terena odigra se i 10 mečeva bez problema. a ako netko igra stolni tenis i tenis a nije probao badminton, migracija na badminton je peace of cake - to govorim iz vlastitog iskustva. nakon 20-tak treninga si skoro pa profić |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|