| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Loptica Pong
|
Postano: pon sij 16, 2012 10:46 am Naslov
: Rang lista ekipa i povijest ekipa - prijedlog |
|
|
Bok IB.
Možemo li uvesti Rang listu ekipa na način kako sada postoji za pojedine igrače?
Već imamo koeficijente za svaku ligu, samo bi ih trebali primijeniti i za ekipe. Na taj način sve sokaz ekipe smjestili bismo u jednu tablicu bez obzira na ligu.
Svaka ekipa dobije plasman na osnovu osvojenih bodova u tekućoj polusezoni puta koeficijent lige. Npr. 15. liga 0,41 koef x 21 bod = ___. Predlažem izbornike U zadnjih 3 godine i U zadnjih 5 godina. Rezultat iz zadnjeg kola istiskuje onaj prvi (prije 3 ili 5 godina).
Uz ovu rubriku bilo bi praktično imati i Povijest ekipa.
Kako je koja ekipa napredovala po ligama kroz sezone od početka do danas. Koje mjesto su zauzeli na kraju svake sezone, s koliko bodova, koji igrači su igrali te polusezone (do 4 igrača). Ukoliko su došli novi igrači iz koje lige i iz koje postojeće ekipe. Naznaka promjena imena ekipe. Također i međusobni omjeri ekipa (s pojedincima koji su u tom meču sudjelovali).
Upozoren sam da je nešto od ovoga već bilo na prijedlogu ali nisam mogao naći (ne znam koliko slično) pa nadobudno predlažem još jednom. Također sam svjestan da se svi ovi podaci mogu isčeprkati i iz postojećih mogućnosti, ali..  _________________
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon sij 16, 2012 10:59 am Naslov
: |
|
|
ib-e primi se posla i vidimo se negdje na proljeće 2015
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon sij 16, 2012 11:06 am Naslov
: |
|
|
JER EKIPA, TO SU LJUDI!
Problem solved.
Jednom, JEDNOM, ću doć i proć kroz biltene i napravit neke poveznice oko fuzija, da kronološki put svih ekipa bude neprekinut. Jednom.
Znam da su okršaji dviju ekipa kroz povijest interesantni, i put ekipa kroz prvenstva, tako da će sigurno biti kada ulovim vremena.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |