|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Moover
|
Postano: pet svi 20, 2005 8:25 am Naslov
: Dvorane |
|
|
Kakva su vaša mišljenja o dvoranama u kojima se igra Sokaz?
Najbolja, najgora, najfora dvorana...
Prednosti, nedostaci, podloga, stolovi, osvjetljenje, temperatura, prostor....
p.s. bilo bi poželjno da napišete i ime ekipe koja igra u dvorani koju komentirate. _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (06:57:48) Postovi: 195 Lokacija: Samobor
|
Postano: pet svi 20, 2005 8:37 am Naslov
: |
|
|
pošto sam ovdje sad, bum ja rekel...
ovak, najbolje dvorane (nemrem sam jednu reć, ima ih više) :
1. HINA II - Studentski centar na Selskoj - velika dvorana, puno prostora, dobro osvjetljenje
2. HŠD Ban Keglević - Bleiwesova (mislim da se tak piše) - nešto manja dvorana, odlično osvjetnjenje, odlična atmosfera i savršeno osoblje...
3. ITD - sad neznam točno gdje im je dvorana, morate njih pitat - preogroman prostor, može se loptica nabijat i do 15m u zrak, naravno ak možete pogodit onda stol, savršeno osvjetljenje, odlična atomsfera kak za domaćine tak i za goste...
a sad, najgore dvorane (opet, nemrem samo jednu reć ) :
1. HŠD Ban Keglević - znam da sam ih stavil pod najbolje, al moram i ovdje jer svak put kad dođem tam ZNAM da bum zgubil...bez uvrede dečkima
2. INTERTRADE - ne znam kak im se zove dvorana, neka škola je, al to je savršeni užas... nema ograda od drugih stolova, i mislim da bi se lakše igralo na ledu nego kod njih...
3. DOM SPORTOVA - jednostavno prehladno... treba mi više od pol sata da se samo zagrijem, al se uredno ohladim za dve minute... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: pet svi 20, 2005 11:00 am Naslov
|
|
Jedna od najboljih dvorana u kojima sam igrao je dvorana Kreativca u Osnovnoj školi za kreativni razvoj. Parket, brzi stol, odlična rasvjeta, prostora ko u priči, visoka, a za zagrijavanje ima i koš za košaricu.
Druga dobra dvorana je Vinko Bek u Kušlanovoj. Dva relativno dobra stola, taraflex, super rasvjeta, visoko, puno mjesta sa svih strana.
Treća dvorana je Učenički dom Selska: dobar stol dobra rasvjeta, dosta prostora, dobra visina, parket.
Dvorana kod Arapovića u Gredicama je OK, ima dobra 3 stola, loše polijepljen tarafleks, dobra rasvjeta, loše grijanje, dosta prostora naprijed-nazad, ali sa strana ne baš
STK Novi Zagreb u Utrinama: dobri stolovi ( 2 ), loša podloga, dobra rasvjeta, ne baš puno mjesta oko stola.
Dvorana ZET-a na Remizi: Dosta prostora, dobra podloga, VRUČEEEE do bola !
BAH- Južna Trešnjevka ( Harmony ), davno je bilo, ali ne sjećam je se po nečem lošem.
Dom sportova: sve super, škola pingača, malo je gužva
Dvorana (naša) HSTK Južna Trešnjevka: dobro društvo, dobri igraći, raspoloženi uvijek za igru sa slabijim i "retardiranim" igračima, Don King (Kong)
Definitivno najgore mjesto gdje sam igrao tekmu je "dvorana" Hrvatskih voda. To vam je stari stol, u holu zgrade, dolje mramor, loša rasvjeta, sa strane prostora doslovno pola metra sa svake strane, čistačice se šeću u prostoru stola za vrijeme igre, ma ODVRATNO!!
Više mi ništa ne pada na pamet... _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: pet svi 20, 2005 4:38 pm Naslov
|
|
| Alindyar (napisa): | | 3. ITD - sad neznam točno gdje im je dvorana, morate njih pitat - preogroman prostor, može se loptica nabijat i do 15m u zrak, naravno ak možete pogodit onda stol, savršeno osvjetljenje, odlična atomsfera kak za domaćine tak i za goste... |
Hvala na pohvalama inače dvorana se nalazi u Novoselcu pored Križa, a u njoj osim nas igraju još dvije ekipe STK "Sloga" Novoselec I koja igra u II. razredu i STK "Sloga" Novoselec II koja igra u IX. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Kemil
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (21:30:33) Postovi: 482 Lokacija: Vrbani III
|
Postano: sub svi 21, 2005 1:21 pm Naslov
|
|
| dmelti (napisa): | Jedna od najboljih dvorana u kojima sam igrao je dvorana Kreativca u Osnovnoj školi za kreativni razvoj. Parket, brzi stol, odlična rasvjeta, prostora ko u priči, visoka, a za zagrijavanje ima i koš za košaricu.
Druga dobra dvorana je Vinko Bek u Kušlanovoj. Dva relativno dobra stola, taraflex, super rasvjeta, visoko, puno mjesta sa svih strana.
Treća dvorana je Učenički dom Selska: dobar stol dobra rasvjeta, dosta prostora, dobra visina, parket.
Dvorana kod Arapovića u Gredicama je OK, ima dobra 3 stola, loše polijepljen tarafleks, dobra rasvjeta, loše grijanje, dosta prostora naprijed-nazad, ali sa strana ne baš
STK Novi Zagreb u Utrinama: dobri stolovi ( 2 ), loša podloga, dobra rasvjeta, ne baš puno mjesta oko stola.
Dvorana ZET-a na Remizi: Dosta prostora, dobra podloga, VRUČEEEE do bola !
BAH- Južna Trešnjevka ( Harmony ), davno je bilo, ali ne sjećam je se po nečem lošem.
Dom sportova: sve super, škola pingača, malo je gužva
Dvorana (naša) HSTK Južna Trešnjevka: dobro društvo, dobri igraći, raspoloženi uvijek za igru sa slabijim i "retardiranim" igračima, Don King (Kong)
Definitivno najgore mjesto gdje sam igrao tekmu je "dvorana" Hrvatskih voda. To vam je stari stol, u holu zgrade, dolje mramor, loša rasvjeta, sa strane prostora doslovno pola metra sa svake strane, čistačice se šeću u prostoru stola za vrijeme igre, ma ODVRATNO!!
Više mi ništa ne pada na pamet... |
Samo mali ispravci ...
- kod Kreativca nije parket nego neka plastična masa, rasvjeta je dobra, ali daleko od odlične
- u Domu sportova moraš ponijeti rudarske šljemove s baterijom da bolje vidiš, a i koja tabletica za živce bi dobro došla obzirom na količinu loptica koje ulijetavaju sa susjednih stolova |
|
| [Vrh]
|
|
 |
migi
|
Postano: sri ruj 28, 2005 1:50 am Naslov
|
|
Meni definitivno naj ali najgora dvorana u kojoj sam igrao je dvorana u V.Gorici od ekipe 1967! Igra se u blagavaonici osnovne škole, okolo su prozori kroz koje dopire svjetlost i teško je vidjet lopticu, podloga su male pločice ili ti mozaik a boja je crno sa više bijeloga( i meni kao nekom igraču koji pokušava lovit je bilo nemoguće igrat) i nakon nekog vremena ti se počne vrtit i naravno prije nego počneš igrati "teta" čistaćica obriše pod i naravno kad loptica odleti malo dalje od stola (a to se često događa) kad se vratiš za stol treba ti dvije do tri minute da obrišeš tenisice da ti se ne skliže a ako ne obrišeš kao da si na ledu!
Odmah me zanima kako se ogradit od igranja u ovakvim uvjetima! Prvi put sam tamo otišao igrat jer nisam znao kakva je dvorana i uvjeti u njoj ali sad ne bi išao ni za što! Molim da se ovo ne svati da sam ja neka cjepidlaka ali tamo stvarno nema uvjeta za pingač!
Što se tiče najbolje dvorane nemam nekog izrazitog favorita jer su mi sve dvorane gdje su donekle dobri uvjeti za igru meni dobre jer mi je bitno da se igra pingač a definitivno najnajnajbolja atmosfera mi je kod ekipe Ban Keglević i nenadje..a i atmosfera i ekipa u njoj!
Svaka čast dečkima! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Moover
|
Postano: sri ruj 28, 2005 12:34 pm Naslov
|
|
| migi (napisa): | | Meni definitivno naj ali najgora dvorana u kojoj sam igrao je dvorana u V.Gorici od ekipe 1967! |
Koliko se ja sjećam, mi smo protiv te ekipe igrali u sportskoj dvorani osnovne škole... i bilo je full ok. izgleda da su izvisili za dvoranu pa sad igraju u menzi... mislim, ako je to ta ekipa...
| migi (napisa): | | Igra se u blagavaonici osnovne škole, okolo su prozori kroz koje dopire svjetlost i teško je vidjet lopticu, podloga su male pločice ili ti mozaik a boja je crno sa više bijeloga( i meni kao nekom igraču koji pokušava lovit je bilo nemoguće igrat) i nakon nekog vremena ti se počne vrtit i naravno prije nego počneš igrati "teta" čistaćica obriše pod i naravno kad loptica odleti malo dalje od stola (a to se često događa) kad se vratiš za stol treba ti dvije do tri minute da obrišeš tenisice da ti se ne skliže a ako ne obrišeš kao da si na ledu! |
Ista, ama bas ista stvar se nama desila igrajući prošle sezone u Šestinama protiv Cro docsa... Lile je umalo slomio nogu zbog takve stvari... na podu pločice, iza njega čistačica pere, on se malo makne od stola i BAM! Crna modrica na koljenu više od mjesec dana... A sa strane, metar od stola - provalija, spuštaju se stepenice duž cijele dužine igrališta... Užas... jedan od najekstremnijih tekmi otkad sam u sokazu... _________________ Moover, kuća stara  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: čet ruj 29, 2005 12:39 pm Naslov
|
|
Pa zar ste zaboravili dvoranu u podrumu FINE kod "Šloserovih" stuba!?!
Pa to je strahota, u visinu ako ima 2.20m onda je i to puno Naša
ekipa je prije par god tamo slomila 2 reketa radi preniskog stropa
Još jedna na crnom popisu je dvorana INTERTRADEa (Novi ZG, pokraj
nekih tenis terena). Tamo ko da si na klizaljkama. Katastrofa Ja sam
jednom čak bos igrao, da bi uopće partiju mogao dobiti
O Domu sportova da i ne pričam, pa tamo se ništa živo ne vidi, a i pokoja doza valiuma je
poželjna za smirenje radi loptica koje stalno doliječu sa susjednih stolova  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet ruj 29, 2005 2:08 pm Naslov
|
|
Mislim da je većina dvorana u kojim sam igrao "poprilično" u redu ali definitivno sam za to da se dvorana od ITS-a ukine za domaćinstva jerbo svarno nije za izdurat! ...živa sklizaljka od poda pa do stolova koji ne samo da imaju odvratan odbljesak,nego su tak glatki da ne primaju nikakvu rotaciju i loptica nekontrolirano odkače poslije svakog udaraca.
K A T A F U C K I N G S T R O F A  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: čet ruj 29, 2005 2:13 pm Naslov
|
|
...ispričavam se zbog gramatičkih pogrešaka ali stvarno sam se uzrujo!!!
Drugovi,zatvorimo tu za gostovanja problematičnu dvoranu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: čet ruj 29, 2005 10:31 pm Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | Mislim da je većina dvorana u kojim sam igrao "poprilično" u redu ali definitivno sam za to da se dvorana od ITS-a ukine za domaćinstva jerbo svarno nije za izdurat! ...živa sklizaljka od poda pa do stolova koji ne samo da imaju odvratan odbljesak,nego su tak glatki da ne primaju nikakvu rotaciju i loptica nekontrolirano odkače poslije svakog udaraca.
K A T A F U C K I N G S T R O F A  |
A igraju tamo i Hrvatski dragovoljac,I Hrvatski telekom(neka jako hrvatska dvorana),i jos poneki kojima neznam imena i cinjenica je da su to najgori uvjeti u kojima sam igrao!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pet ruj 30, 2005 12:01 pm Naslov
: FINA vise ne igra u Sloserovina |
|
|
Eto, radi problemima sa sigurnosti (sjetite se pljacke FINE) izgubili smo dvoranu u Sloserovima i mnogi ce radi toga odahnuti. Igrala se i 1. i 2. liga u toj dvorani ali da je niska - niska je! Nekima je smetao sam pogled u strop a nekima je stvarno bilo "smrtonosno" za rekete.
Proljetni dio igrao sam u 11. ligi gdje je covjek skoro svaki put kresnuo reketom u plafon. Strasno! Demolirao si je reket ali nije htio prestat igrati... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: pet ruj 30, 2005 1:39 pm Naslov
|
|
Da ne zaboravim...
Prošle godine u zimi, morali smo ići na gostovanje u Podsusedsko dolje.
Dvorana sama po sebi ima nekih minusa, ali nije mi jasno kako se
dozvoljava da se igra na nekom home made stolu koji je najsporiji stol koji
sam ikad vidio i igrao na njemu, a osim toga, ako rukom pobrišete po stolu
ostat će Vam sva zelena jer stol pušta boju
Još jedna stvar, pošto nam nije bilo 1. put da idemo tamo u goste, ponijeli
smo i "dodatnu" opremu (toplomjer). Ne bi vjerovali u kojim uvijetima se
igrala utakmica Vami snijeg i temperatura oko 0°C, a u dvorani vrućih 7°C
Napisali smo žalbu, odigrali utakmicu i na kraju pobijedili, ali zar nam je to trebalo
Pa ne igram pingić zato što želim zaraditi upalu pluća
I da ne bi bilo da nismo tolerantni, JESMO i toleriramo dosta toga, poput
igranja sa reketom sa gumama iste boje, kašnjenja na utakmicu i sl.
stvari, ali ovo ipak prelazi sve granice  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: pet ruj 30, 2005 2:13 pm Naslov
|
|
Dodek,slažem se s tobom glede Podsusedskog Dolja jer smo tamo igrali nekoliko puta!!!
Drugi dan nakon tekme svi smo zakurili temperaturu i povlačili posljedice Podsusedske dvorane kroz cijeli tjedan.
Stol je fakat domaće opituran al' moraš priznat da je raritet jer nijesam nikad do onda vidio da na ping-pong stolu frajer drži svoj potpis.
Naprosto nevjerovatno!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sub lis 01, 2005 9:38 am Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | Dodek,slažem se s tobom glede Podsusedskog Dolja jer smo tamo igrali nekoliko puta!!!
Drugi dan nakon tekme svi smo zakurili temperaturu i povlačili posljedice Podsusedske dvorane kroz cijeli tjedan.
Stol je fakat domaće opituran al' moraš priznat da je raritet jer nijesam nikad do onda vidio da na ping-pong stolu frajer drži svoj potpis.
Naprosto nevjerovatno!!!  |
A i svako malo dodje Ruda da vidi kak decki stoje!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
adrijan
|
Postano: sub lis 08, 2005 5:24 pm Naslov
: Trening |
|
|
| Gdje se može besplatno trenirati/rekreativno igrati pingac. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub lis 08, 2005 11:12 pm Naslov
: Re: Trening |
|
|
| adrijan (napisa): | | Gdje se može besplatno trenirati/rekreativno igrati pingac. |
Besplatno trenirati sumnjam da možeš igdje, a za rekreaciju pogledaj http://www.sokaz.hr/info_dvorane.php
S tim da najviše šanse imaš u Utrinama, zatim na Gredicama, San-Spinu i Mladosti (najvjerojatnije ovim redoslijedom). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon stu 15, 2010 12:46 pm Naslov
|
|
jednostavno da promjenim malo otvaranje ove teme da "Pravila stolnog tenisa i njihove primjene" ne budu stalno na prvom mjestu....
a ponukan jučerašnjim razgovorom sa Kemom prijedlog je slijedeći a koristan i za one koji su dugo u SOKAZu a pogotovo one nove da pored baze igrača postoji i baza dvorana gdje se SOKAZ igra, a po mogućnosti i popis ekipa koje igraju u tim dvoranama |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Apolon
|
Postano: uto stu 16, 2010 11:58 am Naslov
|
|
To bi bilo stvarno korisno znati di koja ekipa igra  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zalive
|
Postano: sri stu 17, 2010 12:57 pm Naslov
|
|
heh, kaj bi još bilo korisno...
staviti opise kak se dođe do pojedine dvorane (prostora češće) gdje neka ekipa igra |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|