|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
dundo bumbo
|
Postano: čet ožu 10, 2011 2:02 pm Naslov
: X. liga |
|
|
Odigrali smo jučer utakmicu 1. kola protiv Elektre, ali rezultat, nažalost, nisam u stanju staviti na net. Papir koji sam donio doma nalikovao je, naime, više stranici iščupanoj iz kakve prastare, nečitljive inkunabule nego normalnom, sokazovskom zapisniku (što je samo po sebi super,jer, sigurno ću je sačuvati).
Sve dok ajbi ne stavi izvješće na web, mogu reći da je utakmica, po starom dobrom običaju, bila vrlo zanimljiva. Pobijedili smo na kraju (uz malo sreće) rezultatom 6:4, a poslije smo i malo popili u obližnjem bircu, znakovitog imena, "Dado". Što ipak nije bilo dovoljno našem Dadi da slisti kojeg štoka za Alojza Moka. Ali, neka, sve je to, kažu, za ljude, bit će još prilika.
P.S. Bezobraznom Meltiju, koji se nije čak ni udostojao otvoriti temu svoje, X. lige na forumu, samo jedno pitanje: Jel`ti mogu sve domaće zapisnike poslati na završetku natjecanja? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: ned ožu 20, 2011 8:18 pm Naslov
: Re: X. liga |
|
|
| dundo bumbo (napisa): | Odigrali smo jučer utakmicu 1. kola protiv Elektre, ali rezultat, nažalost, nisam u stanju staviti na net. Papir koji sam donio doma nalikovao je, naime, više stranici iščupanoj iz kakve prastare, nečitljive inkunabule nego normalnom, sokazovskom zapisniku (što je samo po sebi super,jer, sigurno ću je sačuvati).
Sve dok ajbi ne stavi izvješće na web, mogu reći da je utakmica, po starom dobrom običaju, bila vrlo zanimljiva. Pobijedili smo na kraju (uz malo sreće) rezultatom 6:4, a poslije smo i malo popili u obližnjem bircu, znakovitog imena, "Dado". Što ipak nije bilo dovoljno našem Dadi da slisti kojeg štoka za Alojza Moka. Ali, neka, sve je to, kažu, za ljude, bit će još prilika.
P.S. Bezobraznom Meltiju, koji se nije čak ni udostojao otvoriti temu svoje, X. lige na forumu, samo jedno pitanje: Jel`ti mogu sve domaće zapisnike poslati na završetku natjecanja? |
Uvaženi ser...o,
Naravno da možeš poslati zapisnike na kraju sezone.
Ti si jedan uzoriti igrač sokaza pa ću vjerovati da si pravilno unio zapisnik na net i ravnat ću se po njemu.  _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: ned ožu 20, 2011 8:21 pm Naslov
: Re: X. liga |
|
|
| dmelti (napisa): | Naravno da možeš poslati zapisnike na kraju sezone.
Ti si jedan uzoriti igrač sokaza pa ću vjerovati da si pravilno unio zapisnik na net i ravnat ću se po njemu.  |
da bar ja imam takvog voditelja...  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pon ožu 21, 2011 6:00 am Naslov
: |
|
|
Znam kako ti je.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dundo bumbo
|
Postano: čet svi 19, 2011 6:30 am Naslov
|
|
Eto, završila je i službeno sezona. Na kraju smo treći, što znači da neću više moći iskorištavati dobre namjere i krajnju raspoloživost našeg ligaškog voditelja. Dugo nam je trebalo, ali konačno smo prekoračili prag što neizbježno vodi prema bogatoj flori i fauni jednoznamenkastih liga . Drugim riječima, idemo skupa s luftbrenzerima prodavati u devetom krugu pakla bofl robu!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
dmelti
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (08:35:39) Postovi: 302 Lokacija: Brdovec
|
Postano: čet svi 19, 2011 6:33 pm Naslov
|
|
| dundo bumbo (napisa): | Eto, završila je i službeno sezona. Na kraju smo treći, što znači da neću više moći iskorištavati dobre namjere i krajnju raspoloživost našeg ligaškog voditelja. Dugo nam je trebalo, ali konačno smo prekoračili prag što neizbježno vodi prema bogatoj flori i fauni jednoznamenkastih liga . Drugim riječima, idemo skupa s luftbrenzerima prodavati u devetom krugu pakla bofl robu!  |
Samo naprijed!!!
Nadam se da se na proljeće nećemo vidjeti opet u ovakvom odnosu
(Nećeš mi nedostajati...) _________________ D. Melti, Deda II, VI liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 20, 2011 9:14 pm Naslov
|
|
| dmelti (napisa): |
Nadam se da se na proljeće nećemo vidjeti opet u ovakvom odnosu
(Nećeš mi nedostajati...) |
ili čitaj
dabogdavamnapeharupisalo "Crhovec" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|