NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Corbillon sistem

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kemil

PostPostano: čet ožu 17, 2011 11:16 am    Naslov : Corbillon sistem Citirajte i odgovorite

Pozdrav.

Može mi netko pojasniti Corbillon momčadski sistem igranja do treće pobjede, kakav je npr. na vodovodu.

Momčad može nastupiti sa 2, 3 ili 4 igrača, igra se do 3. pobjede jedne momčadi.

Nigdje ne piše tko s kim igra?, da li se igra par?, što kad su 2 igrača da li momčad propušta jedan meč itd.

Ako je ovo niže sistem (negdje pronašao) kako se onda igra sa 2 ili 4 igrača?

A - X
B - Y
C - Z
A - Y
B - X

Kemil
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: čet ožu 17, 2011 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kaj nije onda zapisnik sa A,B na jednoj i X,Y na drugoj str. Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 17, 2011 11:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako pitaš za Vodovod, mislim da je tamo uvijek bilo AX, BY, par, AY, BX.
Jedino nisam siguran jel se mijenjaju X i Y nakon para, ili A i B. Misli Pojma nemam
[Vrh]
Kemil

PostPostano: čet ožu 17, 2011 12:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Jedino nisam siguran jel se mijenjaju X i Y nakon para, ili A i B. Misli Pojma nemam

IBe možeš to malo provjeriti sa "odgovornima" pa detaljnije pojasniti za širu populaciju jer u biltenu je to prešturo objašnjeno.
kemil
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: čet ožu 17, 2011 2:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a zakaj je to uopče važno???
fino kad dojdeš na turnir sve ti je lijepo izvješeno pa gledaš kak su sastavili i proučiš to kolko ti treba.....

.....a ne tu nam banfaru zahebavat bez veze,ko da nema i ovak dost posla sa svakakvim mufzdarijama!!! Mudri djed
Kemil

PostPostano: čet ožu 17, 2011 3:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
a zakaj je to uopče važno???
fino kad dojdeš na turnir sve ti je lijepo izvješeno pa gledaš kak su sastavili i proučiš to kolko ti treba.....

.....a ne tu nam banfaru zahebavat bez veze,ko da nema i ovak dost posla sa svakakvim mufzdarijama!!! Mudri djed

I dalje stojim kod svoje molbe, ne mora IBe, bilo tko ako zna.
A slobodno se jave i oni koji neznaju, ako već moraju.
Kemil
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 17, 2011 7:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam ovo pronašao na netu:

http://de.wikipedia.org/wiki/Turniersystem_(Tischtennis)#Corbillon-Cup-System_bei_Zweiermannschaften

i to je to što sam ti gore napisao, i što se otkad sam ja u SOKAZu igralo na momčadskom Vodovodu. Znači dva singla, par, pa druga dva singla. Davis Cup u ping pongu, drugim riječima.

Činjenica da mogu biti 2, 3 ili 4 prijavljena samo govori da su moguće zamjene igrača, to sam siguran da se radilo. Uvedeš novoga u paru, ili u drugom krugu singla. Ne znam jel možeš obje zamjene izvršiti, ili u paru npr. stavit trećeg i četvrtog, za takve picajzla stvari ćeš se morat obratit Komeričkom. Very Happy

Ja sam ponovo u Nedođiji sve do tjedna prije turnira, pa sigurno neću zivkati odavdje kada imaš 99% informacija Mig

Btw. napokon sam naučio i šta je Swaythling kup na ovoj stranici Thumbs up točno ono što je uvijek pisalo - naš Zimski kup! (ligaška utakmica bez para)
[Vrh]
zalive

PostPostano: čet ožu 17, 2011 7:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):
ib (napisa):

IBe možeš to malo provjeriti sa "odgovornima" pa detaljnije pojasniti za širu populaciju jer u biltenu je to prešturo objašnjeno.
kemil

za širu populaciju, ili za kemila? Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Kemil

PostPostano: pet ožu 18, 2011 9:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Ja sam ovo pronašao na netu:

http://de.wikipedia.org/wiki/Turniersystem_(Tischtennis)#Corbillon-Cup-System_bei_Zweiermannschaften

i to je to što sam ti gore napisao, i što se otkad sam ja u SOKAZu igralo na momčadskom Vodovodu. Znači dva singla, par, pa druga dva singla. Davis Cup u ping pongu, drugim riječima.

Činjenica da mogu biti 2, 3 ili 4 prijavljena samo govori da su moguće zamjene igrača, to sam siguran da se radilo. Uvedeš novoga u paru, ili u drugom krugu singla. Ne znam jel možeš obje zamjene izvršiti, ili u paru npr. stavit trećeg i četvrtog, za takve picajzla stvari ćeš se morat obratit Komeričkom. Very Happy

Hvala IBe, jučer sam razgovarao sa Sukijem koji je bio na Vodovodu momčadski i potvrdio je da je tako.
Btw rekao je i da se mahom prijavljuju parovi iz 1. lige tako da ostali smrtnici nemaju baš puno šanse za prolaz u 2. kolo.
Kemil
[Vrh]
rope

PostPostano: pet ožu 18, 2011 11:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kemil (napisa):
Btw rekao je i da se mahom prijavljuju parovi iz 1. lige tako da ostali smrtnici nemaju baš puno šanse za prolaz u 2. kolo.
Kemil

ako se dobro sjećam prijavi se 6 - 8 parova (ekipa)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.