| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rogi
|
Postano: čet ožu 10, 2011 2:43 pm Naslov
: 14.liga proljeće 2011. |
|
|
Pozdrav svima iz 14.lige.
Uvijek se pitam koliko će biti forumskih sudionika voljnih podijeliti neke dojmove sa susreta i bez obzira na dosadašnja deficitarna iskustva svaki put sam optimist.
Evo, uz nadu da će biti zanimljvih komentara ovdje pod ovom temom, želim svima fer i poštenu borbu pa neka već netko pobijedi.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: čet ožu 10, 2011 11:08 pm Naslov
: |
|
|
čestitke na osvojenim bodovima(neke poene sam čak i odgledal)
i htjedoh reć da post pršti od pregršt sudionika i komenatara na ovu temu....
...bit će bolje!!!!!  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: pet ožu 11, 2011 8:13 pm Naslov
|
|
Da se javim..
Na forumu branim boje svoje momčadi, Vita-stana...
Srećom stoga nisi jedini koji će aktivnost sudjelovati u diskusiji.
Uglavnom sutra ćemo igrati i mali derbi naše lige, pa ćemo imati valjda priliku i upoznati se.
Kak se veli, neka bolji pobjedi!!!! :-)
Bok
Goran |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet ožu 11, 2011 9:56 pm Naslov
|
|
| pnyg (napisa): | Da se javim..
Na forumu branim boje svoje momčadi, Vita-stana...
Srećom stoga nisi jedini koji će aktivnost sudjelovati u diskusiji.
Uglavnom sutra ćemo igrati i mali derbi naše lige, pa ćemo imati valjda priliku i upoznati se.
Kak se veli, neka bolji pobjedi!!!! :-)
Bok
Goran |
E da, sutra je derbić, iako je liga u preranoj fazi da bi mogli bilo što predviđati, no definitivno po imenima djelujete u najmanju ruku moćno!!
Vidimo se sutra, a dojmove ćemo podijeliti ovdje.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: sub ožu 12, 2011 12:27 am Naslov
|
|
Sretno gospodinu Abramu i Detelju,sjetite se dvoboja Davida i Golijata  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sub ožu 12, 2011 4:59 pm Naslov
|
|
"Derbić" je završio, Vita stan je opravdala ulogu favorita, iako realno bi u ovom sastavu mogla biti u gornjem domu 2. lige.
U svakom slučaju bilo je ugodno jutarnjosubotnje druženje u praznoj (i zato proširenoj) areni Prečko s ponekim gledateljem za okolnim stolcima. Mi nismo došli ,već smo se koliko smo mogli.
Pobjednicima još jednom čestitam, ne gine vam  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: uto tra 19, 2011 11:32 pm Naslov
|
|
heh da..
Vidim da je forum na ovu temu poprilično neaktivan.
Zanima me da li je netko i primjetio kada se uvrštavaju rezultati..
od ekipe Jablanovec-Becks, rezultat se ne prikazuje na početnoj stranici.
I samo od te ekipe.
ali ako se pogledaju rezultati od prethodnih kola, onda je uredno uvršten rezultat.
IB; možda ako ovo čitaš, jel znaš zbog čega je to tako? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri tra 20, 2011 7:26 am Naslov
|
|
Yep, primjetio sam i ja tu zanimljivost s Jablanovcem, pogotovo zato što smo igrali u isto vrijeme, ja upisao naš rezultat, a vaš nisam našao na naslovnici!
A nema komentara očito zato što je liga prilično jasna, 3-4 ekipe su se odvojile na vrhu, među njima je jedan izraziti favorit, a ostali će međusobno dijeliti što je ostalo. Iako, vjerujem da će 2,3 tekme biti odlične za pogledati.
Čini se da će se najzanimljivija bitka voditi za 10.mjesto, dok su 11. i 12. mjesto već odavno rezervirani. _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri tra 20, 2011 8:24 am Naslov
|
|
Dobro si to primjetio Igore nadam se da će moji bivši suigrači potegnut protiv ZET-a i ostat u ligi ajmooooo IPAaaaaa  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sri tra 20, 2011 8:30 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Dobro si to primjetio Igore nadam se da će moji bivši suigrači potegnut protiv ZET-a i ostat u ligi ajmooooo IPAaaaaa  |
eto, otkad si otišao borbu za vrh zamijenila je borba za opstanak  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: uto tra 26, 2011 10:07 am Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Dobro si to primjetio Igore nadam se da će moji bivši suigrači potegnut protiv ZET-a i ostat u ligi ajmooooo IPAaaaaa  |
Teško!!!Rekli su mi dečki iz 4.ekipe,da če vas rasturiti!!!!
Nakraju čete ispasti,mada ste nam dragi!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sri tra 27, 2011 6:50 am Naslov
|
|
| silvac (napisa): | | wolf (napisa): | Dobro si to primjetio Igore nadam se da će moji bivši suigrači potegnut protiv ZET-a i ostat u ligi ajmooooo IPAaaaaa  |
Teško!!!Rekli su mi dečki iz 4.ekipe,da če vas rasturiti!!!!
Nakraju čete ispasti,mada ste nam dragi!!! |
Sori;ovo je bio lagani lapsuz!!!!!Moje dečke je mučio tlak,
pa su ipak izgubili.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri tra 27, 2011 10:08 am Naslov
|
|
Silvac moj dragi,to ti je normalno kod nas u jazbini da tlak malo udari u glavu....pa ipak je to jazbina 5m ispod zemlje!!!
Nisam nažalost prisustvoval tekmi al sam videl zapisnik i vidim da je Gabrić potegnul 2 tak da mislim da ovaj put dečki iz zeta nisu imali šanse.
A sad naprijed plavci,do kraja udrite sa još kojom pobjedom i osigurali ste siguran opstanak!
 _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sri tra 27, 2011 7:11 pm Naslov
: juniore |
|
|
Hvala na ljepim željama!
Moji su dobili porciju.Još su mladi,neznaju pravila u Sokaz-u.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: čet tra 28, 2011 8:53 am Naslov
|
|
Igore: evo vidiš situacija za prvu poziciju u ligi se sada poprilično zakomplicirala.
Mi smo i sinoćnoj utakmici uspjeli izvući 'samo' neriješeno.
No to je samo dokaz kako je SOKAZ momčadski sport, te 'beš sve ako imaš samo dva profesionalca. U teškim tekmama mora i treći igrač dobiti makar i jednu utakmicu, pa kuda puklo da puklo.
Ja nažalost osim nekoliko setova nisam uspio ništa konkretnije napraviti, i tako da mi je bolje brinuti se oko vođenja zapisnika i suđenja, nego samo igranja mečeva!
Zato će slijedeće kolo biti zanimljivo, između druge i treće momčadi na tablici! Ako znaš Igore, za kada je dogovorena utakmica?
Srećom imat će te prednost domaćeg terena, tako da je to ipak po meni itekako korisna prednost.
Uglavnom znam za koga ću navijati u tom meču.
Naprijed M.J.!!!
:-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: čet tra 28, 2011 11:00 am Naslov
|
|
Čestitam na remiju, ipak vi imate dva profića u ekipi, pa je veliki uspjeh izvući remi protiv ekipe znakovitog imena (koje iza svog naziva očito krije iskustvo).
Bit će nam jako drago što će profići navijati za nas amatere, jer ipak se od nas očekuje da dobijemo ekipu koja ne može izgubiti od ekipe s dva profića.
No, s obzirom da smo mi u MJ procijenili da nam ta tekma ne igra neku ulogu u našem konačnom plasmanu, MJ je planiralo konsolidirati svoje redove pa priliku dati našem rekovalescentu da hvata formu, jer postoji velika mogućnost da se nećemo moći skupit u najjačem sastavu na toj tekmi.
p.s. samo da usputno spomenem da ta velika mogućnost može biti jedino pokvarena nekom "stimulacijskom injekcijom" od zainteresirane strane, jer igrači MJ općenito na takve "važne i nadasve sudbonosne" tekme dolaze praznih želuca i žednih grla kako bi slobodnije letjeli po terenu.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
pnyg
|
Postano: čet tra 28, 2011 12:28 pm Naslov
|
|
Ha gle kolega..
Kak bi se reklo svaka tekma ima i svoje 'treće' poluvrijeme :-)
Kad već nismo uspjeli ostvarit uspjeh za zelenim stolom, onda se mora to kombinirati na drukčiji način.
A da ste amateri, mislim da si ipak samo sebe i svoje suigrače nagradio tim nadimkom. Jer po načinu igre i šamaranju loptice, mislim da je cijela vaša ekipa već ooooodavno prerasla amatersku skupinu.
Amaterskom igrom bi se ipak mogla nazvat moja jučerašnja igra pimplanja i štopanja.
Da je suparnička ekipa iskusna - je. Još su se i pojačali, tak da su sva trojica nezgodni na svoj način.
Ako me dobro pamćenje služi, mislim da ste prošle sezone isto igrali sa njima te da ste ih dobili. Ja u biti ne tražim ništa.. osim da sa njima izvučete barem neodlučeno! I ništa više :-)
Što se vaših igrača tiče, tko nastupi - nastupi. Glavno da vas bude barem troje na tekmi. Samo isto mislim da se ne bi trebali previše opuštati. Jer ako izvučete bod s Mirovincem, i pred kraj prvenstva bod sa Amacizom - onda se može reći da ste sigurno treći.
U protivnom bi se i Vama moglo zakomplicirati oko plasmana u višu ligu. Ali o tom, po tom...
I za kraj, ovaj prijedlog što vidim pred kraj tvog posta - ne znam što bi rekao o tome. Ipak ne bi smjeli ovako javno o nekim stvarima. Da nam ne bi došla u posjet inspektori jedne državne institucije, te kako ne bi neki završili u Remetincu pod istragom!! :-) :-)
Pa moguće je, lažiranje zapisnika, krađa loptica nakon izgubljenog meča, vrijeđanje uže/šire obitelji suparnika ili izmišljanje 'prasice' koju nitko od suigrača ili gledatelja nije niti vidio niti čuo.
Sve su to ozbiljni prekršajim protiv javnog reda i mira...
Hihi.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet tra 29, 2011 9:05 am Naslov
|
|
Ma, nemaš frke kolega, MJ uvijek ide na pobjedu, bez obzira protiv koga igra. Termin tekme javim kad saznam.  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: čet svi 05, 2011 7:20 am Naslov
|
|
Eto, i derbi je završio 5:5. Bila je to najnapetija tekma što se MJ tiče ove sezone. Možemo zaključiti da je vuk sit, a ovce na broju!!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|