Prijateljska tekma

igrači traže ekipu, ekipe traže igrače, treninzi i prijateljske utakmice

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Pale
Kontakt:

Prijateljska tekma

#1 Post Postao/la Pale »

Utorak 13.9. 19 i 30 Dom sportova,

Ekipa "Padobranci" (bivša KoMIŽa, Čivić ošo, Mikloška došo) 20 liga traži ekipu za prijateljsku tekmu. Poželjno bi bilo da su dečki od 19. lige na dole (19, 20, 21, 22liga)

Možete me kontaktirat direktno na mob. 0959152157 Ivan

Pozdrav
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
vjekoslav

#2 Post Postao/la vjekoslav »

ako nisi nikoga pronašao javi mi se možda bi ja igrao sa tomom :)
Pale
Kontakt:

#3 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:ako nisi nikoga pronašao javi mi se možda bi ja igrao sa tomom :)
Čekam jednu ekipu da mi se javi do 17h.
Vjekoslave kako misliš sa tomom?
Ako bi igrali onda dođete ko URIHO sva trojca ili četvorica ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#4 Post Postao/la Pale »

Zatvaram ponudu za tekmu.

Utakmica dogovorena sa Briđevcima, :) :)

vjekoslav

#5 Post Postao/la vjekoslav »

kolega naravno da dolazimo svi onda nekom drugom prigodom računaj na nas
Pale
Kontakt:

#6 Post Postao/la Pale »

vjekoslav je napisao/la:kolega naravno da dolazimo svi onda nekom drugom prigodom računaj na nas
Računam :top:

55

#7 Post Postao/la 55 »

Kada igrate? Prognoziram nekih prijateljskih 5:5... :cestitamo:
Pale
Kontakt:

#8 Post Postao/la Pale »

55 je napisao/la:Kada igrate? Prognoziram nekih prijateljskih 5:5... :cestitamo:
3:7 za briđ :zubo:

55

#9 Post Postao/la 55 »

jbg... i dalje su Bridževci najjači kada je najpotrebnije... :mljacko: Savjetujem ja buduće 18-ligaše da dobro privežu gaće kada budu igrali protiv Bridža, mr. Čanadi i sensei Bilanović su fakat neugodan (za suparnike) i efikasan tandem... :clint: :clint:
Dren

#10 Post Postao/la Dren »

Prvo, zahvala Padobrancima na domaćinstvu :s: :s: :s:
Revanširat ćemo se ćim stignemo!
Tekma je bila napeta do kidanja živaca, i 7:3 je ovdje opet samo potvrda onog nogometnog gesla - gleda se rezultat a ne igra. Na terenu je dosta toga izgledalo drugačije.
Momci igraju jako dobro, no, kao i zadnja 2 puta kad smo igrali - iskoristili smo njihove nedostatke (a sve u cilju popravljanja istih - zato služe prijateljske zar ne? ;))

Sve u svemu, nije stvar rupa ili neznanja, već uglavnom - mirnoće.
Od 7 dobijenih partija mi smo 3 dobili sa 3:2 a protiv marjana smo i goco i ja pobjedili 3:1 s tim da smo ukupno i goco i ja osvojili brat bratu 10 poena. Ostale je Marjan ili dobio ili promašio. teniskim rječnikom rečeno: velik broj unforced errora :s:
Slično je bilo i u ostalim partijama koje sam ja igrao - Cijeli meč sam na konopcima i onda odjednom: promašena serva, ne vrati moju (koje vraćaju cijeli meč besprjekorno) jedan balon na najobičniji pimpl i jedan promašaj zicera i eto razlike nedostižne do kraja seta. Sve bi bilo to oke, da oni neznaju (pa naučit će) al svi oni znaju, al im se događaju "crne rupe."

Ako to isprave, ovu sezonu bi se mogli boriti za vrh ljestvice u 20toj ligi a bome i 19te(ako upadnu).
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Odgovorite