| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: ned ruj 18, 2011 2:30 pm Naslov
: andro hexer iskustva |
|
|
| Evo vec duze vrijeme planiram uzet ovu gumu pa me zanima da li ju netko ima ili igra s njom da mi kaze iskustva...hvala |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 18, 2011 3:30 pm Naslov
: |
|
|
tensor iz iste generacije kao tibhar genius i donic baracuda ako se ne varam, dakle tensori koji pokusavaju imitirati tenergy05. svi su malo meksi, brzi s malo manjom rotacijom nego t05. da li ti nesto od toga odgovara neces znati dok ne probas.
mislim da zacko igra s njom, pa ti moze mozda reci nesto vise.
samo racunaj da su to sve brze i zahtjevne gume. za zacka nema brige da li ju moze koristiti (igracki nivo 1. lige sokaza), za tebe ne znam kako igras pa ne bih htio nista unapred govoriti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
marlonbrando
Pridružen/a: 16. 09. 2011. (15:14:25) Postovi: 94 Lokacija: Dom Sportova
|
Postano: ned ruj 18, 2011 3:59 pm Naslov
|
|
| trebalo bi bit ok |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned ruj 18, 2011 4:54 pm Naslov
|
|
onda ok.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: ned ruj 18, 2011 8:17 pm Naslov
|
|
Meni je guma odlična!
Jedino kaj ja nisam probal puno guma u životu pa nisam baš najiskusniji u tome.
Trebalo mi je par igranja da se skroz prilagodim jer sam u početku imao osjećaj da u pimplu guma malo upija loptu pa sam imao problema sa primanjem serve i pimplom. Išlo mi je sve u mrežu. Al nakon par puta sam se skroz prilagodio i jako sam zadovoljan. U starim vremenima sam igrao sa Sriver EL i ovo mi je jako slično tom friško naljepljenom Sriver EL.
Za otvorenu igru ima jako dobru kontrolu i za mene dosta brzine i rotacije.
Tak da ja preporučam. I preporučam da ti ju netko iskusan nalijepi jer ni ja to ne radim sam. Kupim kod Radeka gume i on mi ih i nakelji za neku simboličnu cijenu. I jako sam zadovoljan kak to napravi profesionalno i onda više ne lijepim dok se guma ne istroši (2 SOKAZ polusezone).
I moj suigrač igra s istim reketom i on je zadovoljan.
Sad jedino kaj neznam na kojoj si razini igranja pa da ti eventualno ne bude prezahtjevna. Makar mislim da ne bi trebala biti jer nije prebrza i preizravna ko naprimjer Bryce (recimo meni je ova guma puno bolja od Bryce s kojim sam davno probao igrat). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|