NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Pomozite mi da nađem ekipu za proljeće 06

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
The_Man

PostPostano: čet pro 08, 2005 8:46 pm    Naslov : Pomozite mi da nađem ekipu za proljeće 06 Citirajte i odgovorite

Tražim ekipu od druge do pete lige

Kakav sam igrač?
Povratnik sam u stolni tenis, treniram par mjeseci 4-5x tjedno pa bi se malo zabavljao u SOKAZ-u da ne igram samo po raznoraznim memorijalima Smile
Moja iskustva sa SOKAZ-om su vrlo mala, igrao sam jednu sezonu prije 8 - 9 godina (u tridesetima sam) u 6a ligi gdje sam imao skor 16-0 sa jednim izgubljenim setom.
Nedavno sam igrao protiv jednog igrača koji je pri vrhu rang - liste treće lige SOKAZ-a i pobjedio sam ga uz dosta borbe sa 3:1.
Znači, npr. u trećoj ligi imao bih poprilično debelu pozitivu (malo sam pregledao rang - liste SOKAZ-a), a pobjedio sam (opet nedavno) na jednom memorijalu i igrača koji ima pozitivu u prvoj ligi i među prvih 20 je rangiran.
Ipak, ne bih želio igrati u najjačoj ligi jer tamo ima desetak igrača protiv kojih nemam što previše tražiti osim časnog poraza.

Najbolje bi mi pasala ekipa gdje neću biti obavezan doći na svaki susret (privat obaveze), ali sa druge strane pouzdan sam i za dolazak i za ozbiljan stolni tenis kada se za to dogovorimo.
Poznam dosta respektabilnih igrača iz viših liga SOKAZ-a, pa ako će biti zainteresiranih ekipa da ih pojačam, reći ću im koji su to igrači pa se mogu kod njih raspitati da se uvjere da nisam "lažnjak".

Zahvaljujem Smile

Čudo je ovaj internet, možda se netko i javi, tko zna? Wink Very Happy

the_man@index.hr
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: čet pro 15, 2005 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nekak mi se cini da sam ja navedeni igrac iz prve lige:)))
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
The_Man

PostPostano: čet pro 15, 2005 3:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hahaha dobro si se detektirao.
3:0 za mene, ali sva tri seta su bila gusta. Moram priznati da mi pašu igrači kao ti gdje se mogu upustiti u otvoreni fajt, za razliku od, kao što si se uvjerio Wink , igrača sa antispinom. Ma ja bi taj materijal zabranio zakonom Evil
Možda se opet negdje sretnemo za zelenim stolom, biti će "tvrdo" to je sigurno Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 16, 2005 1:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

The_Man (napisa):
Ma ja bi taj materijal zabranio zakonom Evil

Luck Hippie Luck Afro Luck Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Brod jr.

PostPostano: pet pro 16, 2005 8:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo majstore,zabranio bih ga i ja al' onda više nebi bilo ovih lijepih retardiranih partija koje jedu živce!!! Bit ce dobro
[Vrh]
Slick

PostPostano: pet pro 16, 2005 10:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

The_Man (napisa):
Moram priznati da mi pašu igrači kao ti gdje se mogu upustiti u otvoreni fajt, za razliku od, kao što si se uvjerio Wink , igrača sa antispinom. Ma ja bi taj materijal zabranio zakonom Evil

Brod jr. (napisa):
Bravo majstore,zabranio bih ga i ja al' onda više nebi bilo ovih lijepih retardiranih partija koje jedu živce!!!

Pa dobro ljudi, a s čim bi onda ja igrao Confused
To je ko da mi zabranite jesti čokoladu, ne može to samo tako Rolling Eyes Laughing
Antispin rules Exclamation
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 16, 2005 11:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko ne voli materijale ne voli ni sebe. Amen
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
The_Man

PostPostano: pet pro 23, 2005 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Riješeno Smile
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet pro 23, 2005 10:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko su sretni dobitnici? Hero
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub pro 24, 2005 6:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Tko ne voli materijale ne voli ni sebe. Amen
Very Happy Very Happy Very Happy
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Brod

PostPostano: ned pro 25, 2005 10:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma sve koji igraju s materjalima u istu zasebnu ligu, pa nek si kvare tehniku medju sobom! Beljenje
Iceman

PostPostano: sri pro 28, 2005 1:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rofl, ovo je najsmjesniji post do sada...bravo brod Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh]
The_Man

PostPostano: sri sij 18, 2006 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Loptati cu se braneci boje Mladost - veterana Smile

Nemam nista protiv trave ili softa, dapace, kao niti protiv obrambenih igraca. Sve to daje raznolikost nasem sportu.
Ali anti - spin je druga prica. Nista ne nudi zanimljivog osim destrukcije igre Rolling Eyes
A osim toga uglavnom sam lose prolazio protiv igraca sa takvim materijalom sto je zapravo i glavni razlog sto bih ukinuo anti - spin Laughing Laughing
[Vrh]
Free runner

PostPostano: čet sij 19, 2006 8:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

The_Man (napisa):
Loptati cu se braneci boje Mladost - veterana Smile

Nemam nista protiv trave ili softa, dapace, kao niti protiv obrambenih igraca. Sve to daje raznolikost nasem sportu.
Ali anti - spin je druga prica. Nista ne nudi zanimljivog osim destrukcije igre Rolling Eyes
A osim toga uglavnom sam lose prolazio protiv igraca sa takvim materijalom sto je zapravo i glavni razlog sto bih ukinuo anti - spin Laughing Laughing

Ne znam pozna li tko od Vas gospodina Oraića.Taj mi je svojevremeno živce trgal sa antispinom Laughing
[Vrh]
travaroš s dva srajvera

PostPostano: pon tra 10, 2006 3:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Ne znam pozna li tko od Vas gospodina Oraića.Taj mi je svojevremeno živce trgal sa antispinom Laughing

igrao je suigrač s oraićem (ako je to milan oraić), ja nisam igrao ali opće nisam skužio da tip ima antispin. dosadnop je vraćao, ponešto napao, jedan od onih kaj mu svaki bod moraš zaradit pošteno...

ovaj iz 13. vodelšek je antispin igrač, no on je došao iz niskih liga, fino i napada s njim...
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.