NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2. liga jesen 2011
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
igrcic

PostPostano: čet lis 06, 2011 3:25 pm    Naslov : 2. liga jesen 2011 Citirajte i odgovorite

Sretno svim ekipama u novoj sezoni Kokice Pivo
DS1

PostPostano: pet lis 07, 2011 10:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile

A taman sam htio otvoriti topic 2. lige,al me prestigao najbrži prst Thumbs up

Takodjer sretno svim ekipama u novoj sezoni i naka pobijedi Pingic

Iako još nisu krenuli komentari mečeva evo ja ću početi;Jučer smo odigrali 1. kolo protiv Vatrogasaca i iako smo na kraju dobili 7:3 bilo je dobrih mečeva a usudio bih se reći i krajnje neizvjesnih. Ništa čudno,ova druga liga će i biti takva do samoga kraja.

Zaatooo, ostanite uz naš program,vraćamo se nakon reklama......

Geek
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
igrcic

PostPostano: pet lis 07, 2011 10:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav i cestitke na pobjedi Thumbs up
Pitanje jedno vec kad smo kod vatrogasaca, dali se kod njih jos uvijek igra tam u onom prostoru gdje su plocice na podu Confused No no
Washo

PostPostano: sub lis 08, 2011 1:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Veliki pozdrav svima u 2. ligi, puno dobrih mečeva i sportske sreće, pa neka pobjedi Huber Jumping Mi smo otvorili pobjedom kao što je već DS1 napisao, i bilo je dobrih mečeva, posebno s Vinkovićem, izgubio je dva meča u petom setu, s tim da je Stepana u petom vodio 5:0, i odjednom 6:10 za Stepana, ma ludnica!!! Ne igraju više na pločicama, stavili su taraflex! Jura javi se, vidimo se idući tjedan opet kod vas, nadam se da ću i dalje voljeti Goricu Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DS1

PostPostano: sub lis 08, 2011 8:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:

Ne igraju više na pločicama, stavili su taraflex.

Preduhitrio me Washoo,točno tako dečki kažu ali ne samo gdje je Jura nego gdje je i IB da nam svojim prisustvom uveliča ovaj topic 2. lige da nebi bilo:
Citat:

Neka vam bude žao kad iduće sezone budete krepavali u tišini i muku, uz povremeno hujanje vjetra kroz topik druge lige. Leti
[Vrh]
Washo

PostPostano: sri lis 26, 2011 10:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sutra derbi u Prečkom, teško ćemo do bodova ili boda, ja i s jednim i drugim prezadovoljan Zubo
[Vrh]
Burke

PostPostano: čet lis 27, 2011 10:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Biti će napeto i svi ishodi su mogući!
Već se sada zagrijavam Very Happy (mentalno i fizički).
U svakom slučaju, bit će nam to sigurno do sada najzanimljiviji meč! Big gun
[Vrh]
LM0023

PostPostano: pet lis 28, 2011 8:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, odigran meč protiv strojala... Bilo je prekrasnih poena i neizvjesnih mečeva. Ja sam u žurbi pa če vas kolege DS1 I Washo obavijestiti o rezultatu i igri... pozdrav svima
[Vrh]
Burke

PostPostano: pet lis 28, 2011 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što reći o tekmi koja je trajala puna 4 sata, a samo je jedan meč završio u 5 setova!?
Odličan i neizvjesan meč, puno dugih poena (ali ne čokljanja!!). Rocket launcher Snajper
Čestitke dečkima iz Vidre na zasluženoj pobjedi i maestralnoj igri D. Stepana (DS1).
U 3 ključna (i najneizvjesnija) meča su odigrali bolje odlučujuće poene (za razliku od moje malenkosti - nekoliko promačenih zicera u ključnim poenima Brukica Jako ljut
Ako Stepan bude u ovakvoj formi teško će ga dobiti i većina prvoligaša!
[Vrh]
škiljo

PostPostano: pet lis 28, 2011 9:44 am    Naslov : 2.liga jesen 2011. Citirajte i odgovorite

Ključni meč je bio GRANTVERGER-STEPAN,mada su i svi ostali bili zreli za dobar video materijal iz kojeg bi mlađi i slabiji igrači zbilja imali puno naučiti.Za pobjedu nad ovako jakom ekipom stvarno treba biti majstor.Svaka čast!!
[Vrh]
Washo

PostPostano: pet lis 28, 2011 2:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na čestitkama!!! Meč je bio super, par strašnih mečeva! Nisam očekivao da će Stepan onako dobiti Viktora, da će onako preuzimati spinove i da će Viktora ostaviti na jednom, možda dva napada u cijelom meču, jednostavno je igrao super. Buršić uz svoja načeta leđa iskreno nije imao ni sreće, sve ključne poene je zapucao!!! Ja sam napravio dvicu, prezadovoljan, samo mi je žao što Matko nije dobio zadnju jer je zbilja dobro igrao sva tri meča!!! Idemo dalje, ovakav dobar početak nisam očekivao, samo neka traje!!! Juhuu
[Vrh]
DS1

PostPostano: pet lis 28, 2011 4:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo,šta reći nakon onakvog maratonskog meča od cca 4h, gdje su protvnici pokazali koliko su stvarno jaka ekipa, pogotovo odigravši onakve poene gdje se vidjelo koliko su sigurni u jakim izmjenama!!! Big gun Rocket launcher

Iskoristio bih ovu priliku da pohvalim Washoo-a i LM0023 na prikazanim igrama, pogotovo Washoo-a koji je u meču sa Burke-om (nažalost kamermani nisu bili u mogućnosti doći snimiti taj meč jer su bili u pripremama za današnje "suđenje") uz malo sreće uspio primiriti njegove napade i odigrati svoje poznate kontre!
Macevanje
Čak je i sudac(moja malenkost), koji je bio oduševljen izmjenama, u jednom trenutku zaboravio tko servira Laughing

Čestitke ekipi Strojala na prikazanoj igri,pogotovo na njihovom domaćem terenu gdje će ekipe morati dobro uprijeti da dođu do bodova!!! Cekicem po glavi
[Vrh]
55

PostPostano: pet stu 11, 2011 7:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drago mi je vidjeti da Bruno Saršon "ponovo jaše"... Pingic Macevanje , sretno dalje Povratnicima! Thumbs up
[Vrh]
Washo

PostPostano: sub stu 19, 2011 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mi izgubili od Agronomskog, a kad dođe zapisink vidjeti će te i kak !!! Very Happy
[Vrh]
igrcic

PostPostano: sub stu 19, 2011 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozz, sta se desilo, zasto si samo prvu tekmu odigro Confused Nije valjda neka ozljeda?
DS1

PostPostano: ned stu 20, 2011 3:09 pm    Naslov : Cilj opravdava sredstva!!! Citirajte i odgovorite

Evo završilo je i šesto kolo druge lige,nažalost na način koji je u suprotnosti sa mojim stavom, koji Vam je svima poznat, a to je neka pobijedi 'Pingic'

Ne nije ozljeda u pitanju, nego način kojim se pokušava dobiti tekmu bez obzira na godine igrača koje bi trebali smatrati našim uzorima, da bi se postigao konačni cilj pobjede u pojedinačnim mečevima.

Trebala je to biti, kako je rekao jedan komentator,"LJEPOTICA KOLA !!!"

No međutim, krenulo je sa poznatom parolom:"Cilj opravdava sredstva!"

Zato se osjećam odgovornim, da upozorim sve ekipe na situaciju u kojoj bi se mogle naći u slijedećim kolima, igrajući sa ekipom AGRONOMSKOG FAKULTETA, da pripaze na:" Školski primjer serviranja iz ruke!", koji je bio posebno vidljiv u meču MAČEŠIĆ - ORIŠKOVIĆ!!!

Ovo mi je bio ujedno i prvi put da vidim da, između ostalih, u jednom setu igrač ispali četiri serve zaredom iz ruke 'Eeeek!', a to se naravno desilo pri rezultatu 1:1 u setovima.

Siguran sam da bi tata Ćiro, da se našao u toj situaciji, ponosno istaknuo: "Količinu respekta kojeg njegova ekipa uživa od strane druge ekipe"! Klanja se

Naravno, na igračevo upozorenje da se tako ne može servirati, suigrači iz druge ekipe nisu niti jednom riječju prigovorili svome igraču, a niti igraču druge ekipe na neistinitim tvrdnjama nego su cijeli meč šutke odgledali očito se slažući sa već navedenom parolom!!!

Pa ako se i dogodi da spomenuta ekipa uđe u 1. ligu,moći ćemo uzdignute glave reći da je i dalje naša parola:
"Neka pobijedi Pingic "
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned stu 20, 2011 4:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Serva iz ruke je notorna činjenica i ne samo u sokazu.
Jučer na Turniru Tova 2011 igrači i to oba serviraju nemilice iz ruke i ostali to vide i ništa. A kako nebi u sokazu to onda prolazilo!
Ili krici pojedinaca kada osvoje poen...
Tako sam prošlu subotu izgubio 2 poena jer je nekoliko stolova dalje orišković kriknuo da sam fulao servu. Moj peh što se to dogodilo simultano ali i to nije u redu da se remeti koncentracija igrača.
Ma ima svega samo dok nas ne udari prešućujemo.
Neću se žaliti ni na nepropisne gume koje se koriste samo na utakmicama sokaza ali na turnirima sa sudcima igra se sa drugim reketima itd
Ma sorry odlutao sam u pripizdinu idealnog dojela mozga zvanog idealizam
[Vrh]
Izra

PostPostano: ned stu 20, 2011 5:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

eh sad... na zvukove u dvorani se treba naviknuti, jer su zvukovi udaranja loptice o stol (i reket), slavljenja dobivenog poena, navijanja publike, ali i bacanja reketa na pod zbog izgubljenog meca uobicajena zvucna kulisa svakog turnira.

slavljenje poena je svacije pravo, a nekad i taktika koja se posebno trenira, kao sto mladi kinezi ovdje demonstriraju:

http://www.youtube.com/watch?v=bRE4TzcvPTo&feature=related

dok serviranje iz ruke je taktika, ali sigurno nije svacije pravo.

u sokazu smo na svasta navikli, tako ja npr. uopce vise ne prigovaram nikom za servu iz ruke. ali daleko od toga da netko nema pravo prigovoriti ako je serva ocito protiv pravila. kako ce se tko ponasati nakon tog prigovora - e tu se vec vidi koliko je tko fer.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
igrcic

PostPostano: ned stu 20, 2011 6:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a bem mu misa, mora da je bilo gadno kad su mu tolko digli zivac da nije htio sljedece 2 tekme odigrat Mad Dark evil

a nista, morat cete se onda protiv tumija potrudit Wink
ib
Site Admin

PostPostano: ned stu 20, 2011 6:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Potpis na sve Tončevo, dobra rekapitulacija Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 1 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.