NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Preporuka drva
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
1v4n

PostPostano: pon ruj 19, 2011 6:12 pm    Naslov : Preporuka drva Citirajte i odgovorite

Pozdraf!
Može li mi netko od velikih znalaca ovdje (nije sprdnja Smile ) preporučiti all round drvo, na koje bi po stavio neke mekše gume za više kontrole. Razlog je što sam igrao SOKAZ prije par godina sa Bryce crvenom i Srivel EL crnom, što su bile prebrze gume za mene, od kontrole ni k. Još sam imao i ultra loše drvo sa nekog žnj reketa. Smile

Znači neko normalno drvo, nije baš za pocetnika jer sam nekog vraga igrao, al nije ni daleko. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pon ruj 19, 2011 10:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

butterfly grubba all+, butterfly primorac off-, stiga allround classic, yasaka sweden classic, yasaka extra, 729 LKT instinct, 729 LKT ayous hinoki, donic appelgren allplay, donic waldner allplay...

bryce ni slucajno (brzo, tvrdo, predvidjeno za speed glue), al sriver EL je dobra guma samo da se ne uzme predebela.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: uto ruj 20, 2011 7:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Preporučujem ti da probaš Stiga Allround Classic drvo. Fino se ponaša u kombinaciji s mekšim gumama, puno kontrole, daje odličan spin, općenito osjećaj u igri je odličan.
Jedini nedostatak tog drveta jest što se osjeti dosta vibracije, pa ako ti to ne smeta...go for it...Thumbs up
zalive

PostPostano: uto ruj 20, 2011 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

LKT ayous-hinoki. dobra cijena, kvalitetno drvce, dobra kontrola, dobar spin, visoka kompatibilnost s raznim gumama i manje vibri od stige allround Zubo

morao bi probati s nekim modernijim tenzorom od bryce jer su kvalitetniji i lakši za igrati, i radije uzmi nešto tanji radi kontrole
[Vrh]
1v4n

PostPostano: uto ruj 20, 2011 10:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uzeo bi LKT ayous-hinoki, al ne mogu to drvo nigdje naci na netu.. Jel ima negdje kod nas to kupiti?

edit: nasao sam ga ovdje, sa dostavom me dodje oko 180 kn. Jel to ok, ili ima jeftinije kod nas negdje? Smile
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto ruj 20, 2011 11:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da ces tesko igdje naci novo drvo jeftinije od toga. 180kn zajedno s dostavom je Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: uto ruj 20, 2011 11:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

1v4n (napisa):
Uzeo bi LKT ayous-hinoki, al ne mogu to drvo nigdje naci na netu.. Jel ima negdje kod nas to kupiti?

edit: nasao sam ga ovdje, sa dostavom me dodje oko 180 kn. Jel to ok, ili ima jeftinije kod nas negdje? Smile

Jel si ti možda s Brača momak ROFL ?? Zubo
1v4n

PostPostano: uto ruj 20, 2011 4:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Jel si ti možda s Brača momak ROFL ?? Zubo

Very Happy Nisam al nisam jos toliko dobar da dajem tesko zaradjene peneze na (preskup) reket. Beljenje

Hvala svima na pomoci, drvo naruceno! Thumbs up Juhuu
[Vrh]
geek

PostPostano: sri ruj 21, 2011 1:13 pm    Naslov : LKT Ayous Hinoku FL Citirajte i odgovorite

Ako još netko želi (treba) LKT Ayous Hinoku FL, imam za 200 kn.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: pon stu 07, 2011 6:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Treba mi preporuka za drvo kojim bi se služio na duže staze.

Amater sam, ne igram dugo, no ide mi dosta dobro. Igram neku allround igru sa što više svih mogućih spinova (uglavnom top i side), vrebam previsoko podignute loptice za smeč (ne udaram prečesto, idem na sigurno). Ne mogu reći da li sam češće blizu stola ili daleko, po potrebi. Uglavnom, još taj stil nije definiran, no počinje ličiti na nešto...
Kako je zahladilo, planiram otići u klub. Ne mogu zamisliti da se ne bavim stolnim tenisom 5 hladnih mjeseci.

Drvo može biti i iznad mojih mogućnosti, stići ću ga već nekako. Wink
Do sada sam probao:
Tulpe T-carbon
Timo Boll off-
Ova dva mi se čine dobri što se tiče kontrole, no nekako su mi slabašni (možda je zbog guma).
Petr Korbell
Nešto mi kod ovog drveta nije sjelo (ne bih znao precizirati).
Tibhar nimbus vip
Ovo mi se sviđa jer ima snagu, no ponešto fali kontrole.

Da ne bude zabune, ova 4 drveta su mi sasvim ok, no nemam onaj osjećaj "E to je baš to".
Znam da je za mene rano za neke definitivne odluke - trebam još puno igrati i isprobati, no godine su tu, pa bih volio ubrzati postupak.
Sve ideje, viđenja i komentari dobrodošli... Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: pon stu 07, 2011 8:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

za "e to je bas to" osjecaj prvo moras biti naviknut na nesto. ako si u vjecnoj potrazi nista ti nece biti "to", na drvo se treba naviknuti. onda kad se naviknes al kazes "ma dobro je ovo al htio bih nesto malo drukcije" onda mozes isprobati drva koja odgovaraju tom drukcijem opisu da bi nasao neko koje je dovoljno slicno tvom starom, a jos ima i onu osobinu koju trazis.

normalno da ti je timo boll off- slabasan, kad ti je udarac (zbog tehnike) slabasan (nemam pojma kako igras, nagadjam). i naravno da je onda super osjecaj uzet brzi reket s karbonom i kad zviznes lopticu svojom slabasnom tehnikom ona je dovoljno brza...

al nije u tome poanta nego da s drvom koje je objektivno dovoljno brzo, a i ima dovoljno kontrole (timo boll off- je odlican) naucis rukom i tijelom izvoditi sve udarce. a to se puno teze i sporije uci sa (pre)brzim reketom.
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: pon stu 07, 2011 9:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Palo mi je na pamet da nastavim sa Timo Boll off- samo da promjenim gume. Sada sam još skloniji tom planu.
Dio problema je što ja ustvari nemam predstavu koliko sam dobar tj. loš.
Znaš li možda za neke linkove gdje se može vidjeti kako igraju sokazovci iz raznih liga (youtube ili slično)?
[Vrh]
Izra

PostPostano: pon stu 07, 2011 9:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nemoj to gledati, svi na kameri izgledaju puno losije. morat ces kao i svi ostali - ubaciti se negdje u neki krug sokazovaca i baciti koji trening s njima.
[Vrh]
Obi-wan

PostPostano: pon stu 07, 2011 9:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
nemoj to gledati, svi na kameri izgledaju puno losije. morat ces kao i svi ostali - ubaciti se negdje u neki krug sokazovaca i baciti koji trening s njima.

To na žalost nije moguće - 300 km. sam od Zagreba. Sad
Našao sam Tadić , Komljenović , Matešić , Vešligaj , Pongrac na youtube. Fino igraju. Da li je to Sokaz i koja liga?
[Vrh]
ČUPKO

PostPostano: uto stu 08, 2011 8:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

svi igraju u sokazu od 1-3 lige. Gitara Headbang
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto stu 08, 2011 10:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Obi-wan (napisa):

Našao sam Tadić , Komljenović , Matešić , Vešligaj , Pongrac na youtube. Fino igraju. Da li je to Sokaz i koja liga?

Svi ti oni fino igraju ...i pošteno , osim Vešligaja ...on vara Wow Zubo
Tomaca

PostPostano: uto stu 08, 2011 11:16 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e i nije istina da svi na kameri izgledaju loše, ja sam naprimjer oduševljen svojom izvedbom a i kamera me voli što se može vidjeti na službenoj fotografiji Prenerazena banana
Čupa

PostPostano: uto stu 08, 2011 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Obi-wan (napisa):
Palo mi je na pamet da nastavim sa Timo Boll off- samo da promjenim gume. Sada sam još skloniji tom planu.
Dio problema je što ja ustvari nemam predstavu koliko sam dobar tj. loš.
Znaš li možda za neke linkove gdje se može vidjeti kako igraju sokazovci iz raznih liga (youtube ili slično)?

nevalja boll, uzmi primorca, to je majka za početnika, a i dosta kasnije. imao sam taj boll sa srajverima i nije valjalo, zapinjale loptice za mrežicu konstantno. upozorio me na to jedan znalac koji je rekao da nema što pogurati te gume. znači, primorac i dva srajvera. tak bi ja da ponovno počinjem. jednostavno, ali bilo je naravno potpuno drugačije. Zubo
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto stu 08, 2011 11:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

"zapinjala loptica za mrežicu konstantno" veću budalštinu nisam dugo čuo Confused razočaro si me ko čoveka Partijana
Čupa

PostPostano: uto stu 08, 2011 11:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

zapinjala, da da, pogotovo na bekendu. loše drvo je bilo u pitanju, falilo je malo snage.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.