molim da ne odgovarate na ove tomacine provokacije.... opet licitira... lik je nadasve problematičan i ne može se uklopit u kolektiv nego želi samo sebe eksponirati i to pogotovo na račun suigrača u momčadi .... osim toga toliko će vas ugnjaviti sa svojim kombinacijama drveta i guma da ćete biti uvjereni da vam je potreban novi reket potpuno drugačiji od onoga s čim igrate .... uglavnom mislim da je u sokazu samo kao prodajni agent prodavatelja stolnoteniske opreme.... sad kad nema više kome prodavati u 5toj,6toj, i tim ligama želi se aktivnije uključiti u 2 ili 3 ligu
ja bi ga odma primijo u našu ekipu al ne zadovoljavamo uvjete
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf je napisao/la:Ma na jeretu imaju tricu al ostali su zahebani
mi se nadamo samo dobroj zajebanciji.
na žalost, ja nemam reket (odnosno gumu na bekendu) jer mi se pocjepala, pa trenutno igram s travom. Poprilično loše al to ne znači da se neću dobro zabavit
@rope&Brod:
e jeste mi ga uvalili
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Tomaca je jedan od rijetkih igrača skojim se može odtrenirati sve i trening nije dosadan, bez problema može odigrati 2 ligu i neće biti u skoru negativan.
Hm, najbolje mu je da ode u Njemačku novčeke zarađivati , u sokaz na forum se uvjek može vratiti