|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Ni7E
|
Postano: sub sij 28, 2012 5:36 pm Naslov
: Novi ovdje, bok ekipa |
|
|
Pozdrav ljudi!
Evo ukratko o meni:
24 godine, iz Velikog Polja sam (Novi Zagreb, prema V.Gorici)
Imam stol u podrumu već 10ak godina, ali igram na mahove, po par mjeseci pa onda ništa i tako u krug.
Nisam nikad trenirao ali imam želju igrat protiv novih ljudi, jer trenutno dobivam svoje standardne protivnike, tj. jednog frenda i buraza, svi ostali su prestali igrat.
Igram penhold stilom, iz razloga što sam u jednom trenutku imao jedino mlađeg brata kao protivnika, a on je bio loš, pa sam si to uzeo kao hendikep, i tako sad igram zadnjih 3-4 godine.
E sad, mogu reć da su vam SOKAZ stranice dosta neprilagođene za nekog poput mene, odnosno sve je ono... rang lista ova ona, turnir ovaj onaj. Ništa za totalnu njubaru poput mene.
Uglavnom, uočio sam da mi je najbliža SOKAZ dvorana u Utrinama, i da je otvorena vikendom od 17h nadalje. Sad razmišljam dal da doletim tamo i pitam koga jel za partiju, al imam osjećaj da je to sve nekak strukturirano i da će ekipa igrat turnire po određenoj satnici?
Šta mi vi preporučate, kako se najlakše uključit u sve ovo i što prije počet igrat s ljudima?
Thx,
Ni7E (odnosno Ivan) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub sij 28, 2012 6:13 pm Naslov
: |
|
|
Bok njub!
Ja sam lokalni šerif, i rado ću te benat ako imaš različito mišljenje od mene.
Šalim se.
Ali situacija na stranicama je neprilagođena za nove pojedince, jer ni situacija na terenu nije ništa bolja.
Naime, SOKAZ je ekipno natjecanje, i nekako se podrazumijeva da se uključuju već formirane ekipe, a pojedincima je nažalost malo teže uletjet.
E sad, nisam siguran da sam skužio - jel želiš igrat u SOKAZ-u, u nekoj ekipi i ligi, ili samo želiš povećati krug ljudi s kojima igraš, bez mečeva i prvenstva?
Ako je ovo prvo, a nemaš ekipu, najpametnije šta možeš jer oglasiti se ovako kako si se oglasio, pa ako nekome (za početak u slabijim ligama) fali igrač da te zovnu na trening.
Ako je bilo koje od dva, odeš u Prečko jedno popodne (nažicaš brata ili frenda za prvi put, da baš ne izvisiš u najgorem slučaju), iznajmiš stol sat vremena, i nekoga s okolnih stolova izazoveš.
Pa se upoznate, pa odigrate, pa mu kažeš da tražiš ekipu, pa jedna stvar vodi drugoj op op i onda ako se (o)glas proširi možda sve i sretno završi.
Nažalost, Prečko ti je jedina prava rekreativna dvorana u gradu, ove ostale zaboravi (osim možda Gredica), jer su uglavnom premale i preprivatno organizirane - za ustaljene ljude koji tamo dolaze.
Naravno, možda se varam, ako imaš volje možeš ih iznazivati i vidjeti.
Al evo baš za Utrine mi se čini da tamo ni nema SOKAZ-a.
Puno sreće u svakom slučaju!
I sad mi je upravo pala na pamet jedna ideja baš za ovakve slučajeve, idem otvorit novi topik za to...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ni7E
|
Postano: sub sij 28, 2012 6:33 pm Naslov
|
|
Ma super mi zvuči igranje u nekoj ligi, baš sam po prvi put u životu kompetitivno raspoložen što se tiče stolnog tenisa, baš pokušavam popravit igru, i htio bih vidjet kak realno stojim na nekoj ranking listi nakon što dam sve od sebe i po mogućnosti treniram određeni broj sati dnevno/tjedno.
Rado ću prihvatit poziv neke ekipe, al iskreno nemam pojma kak da opišem svoj skill level, tak da pogađajte, eto...
A ovo u vezi Utrina, zar ovo ne stoji:
=================
STOLNOTENISKI KLUB "NOVI ZAGREB"
Utrine, Strohalov prilaz bb
Klub je otvoren vikendom od 17 do 21h
Rezervacije i informacije na tel. 091/5181-826
=================== ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub sij 28, 2012 6:47 pm Naslov
|
|
Pretpostavljam da je prazno, ili da igra netko tko ne igra u Sokazu. Čini mi se da samo jedna ekipa iz Sokaza igra u tom prostoru. Al opet, zavrti broj, bolje da saznaš iz prve ruke nego što ja ovdje nagađam.
Moj prijedlog za idućih par tjedana ti je: dovuci brata za rukav u subotu u Prečko, negdje iza podne.
Nekoliko prošlih i narednih subota ti se igraju turniri po ligama (vidi naslovnicu), to ti traje do negdje 14, 15 sati.
Danas su ti bili igrači od 14. lige prema nižima (lošijima), iduću subotu su od 10. prema nižima (baci pogled na naslovnicu i zadnji bilten za više).
Jer em već negdje od polufinala možeš možda uzet neki od stolova i odigrat par poena s nekim, em možeš minglat među ekipom i upoznavat se (networking je dosta bitan za pronać si ekipu ), em ćeš vidjet najbolje igrače tih liga na djelu, o kojem nivou igre se radi.
Ako želiš ostat što manje obeshrabren, pojavi se što ranije da vidiš i ove lošije u jutarnjem natjecanju po grupama.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ni7E
|
Postano: sub sij 28, 2012 8:26 pm Naslov
|
|
Je, prazno je u Utrinama, maloprije sam se vratio od tamo..
A dobro, valjda ću onda doć u subotu u Prečko.
Nadam se da će se kakva ekipa javit i prije, ak im dobro zvuči što su dosad čuli od mene. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub sij 28, 2012 11:57 pm Naslov
|
|
| vezano za ovu konspirativnu organizaciju ti mogu samo reci da svojih tridesetak godina provedenih u zagrebu nikad nisam cuo ni u srednjoj ni na faksu, iako sam zaljubljenik u sport a uvijek sam volio pingic i pogledat i odigrat.... Al danas mi je to jedan od glavnih razloga zasto mi na osobnoj jos stoji zagrebacka adresa prebivalista.... Dobro nam dosao.... Vec ces naci nacina |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned sij 29, 2012 1:12 am Naslov
|
|
Da, dodji u subotu pogledati turnir i ponesi opremu, s nekim iz nižih (slabijih) liga odigraš meč kada se stolovi polako počnu prazniti (mozes i protiv mene), a taj netko onda procijeni oko koje lige bi se mogao vrtiti tvoj nivo igre.
I da, nemoj nam gaditi stranicu, tko gadi našu stranicu-taj gadi i našeg ib-a, a to ćemo ti mi jako teško podnijeti... nježni smo i osjetljivi dečki pa imamo slaba srca, možda ćeš nas nositi na duši...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ni7E
|
Postano: pon sij 30, 2012 4:02 pm Naslov
|
|
E, jel bi mogo još netko zdravo-seljački napisat ukratko kako SOKAZ funkcionira?
Evo sad recimo ja, moj buraz i frend na primjer želimo igrat ligu. Podrum mi nema 'legalne' dimenzije za igru, pa nemamo svoj teren.
Kak bi to sad išlo, kako se učlanjuje, kolke su cifre, kak ide to s terenima i kolke su cifre tamo itd itd? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon sij 30, 2012 4:11 pm Naslov
|
|
isprintaš prijavnicu, upišeš podatke, platiš 250kn i pošalješ na adresu.
Nemoj zaboravit upisat kreativno ime ekipe tipa : Bolesnici sa Save ili nešto slično.
Najbolji lajtmotivi su vezani uz alkohol, žene, nesposobnost igranja stolnog tenisa, mentalna neuračunljivost te nešto apsolutno nevezano uz stolni tenis (tipa Bridž klub a da nitko u ekipi ne zna s kojim kartama se ta igra igra :B )
Rok vam je sutra za slijedeću sezonu pa požurite!
Što se tiće dvorane, možete se snalazit i tako da cijelo vrijeme gostujete. Malo komplicirano jer ima ekipa koje neće pristati na to, ali da se izvesti.
A za ostalo već sam ti napisao, imaš popis dvorana tu na stranicama, njihove kontakt podatke pa zovi i pitaj.
Isto ovdje možeš stavit obavijest da tražite dvoranu za igranje i koliko bi koštalo da vas prime (one ekipe koje imaju dvoranu a da nije objavljena u biltenu, a imaju mjesta i termina za dodatnu ekipu). _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
simsir
|
Postano: čet ožu 22, 2012 11:20 pm Naslov
|
|
| Ni7E (napisa): | A ovo u vezi Utrina, zar ovo ne stoji:
=================
STOLNOTENISKI KLUB "NOVI ZAGREB"
Utrine, Strohalov prilaz bb
Klub je otvoren vikendom od 17 do 21h
Rezervacije i informacije na tel. 091/5181-826
=================== ? |
Stk Novi Zagreb u Utrinama radi svakim danom od 8.00 do 23.00 h. Pozdrav
Sve informacije na broj tel: 098/696-434 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|