| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Martin
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (06:57:48) Postovi: 195 Lokacija: Samobor
|
Postano: pet svi 20, 2005 8:59 am Naslov
: kaj mislite na ovo... |
|
|
Namjera mi je kupit novi reket i dve nove gume...
pa sam mislil...
pošto volim ulazit... crvena Bryce FX
a kako mi je beckend malčice jači... crna Bryce FX
i sad mi još samo fali drvo... Butterfly Lars Hielscher ili Butterfly VSG-3000...
kaj mislite o tome? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto svi 24, 2005 12:55 pm Naslov
: |
|
|
kolko si dobar?
u kojoj ligi igraš?
za to trebaš "licence to kill"  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: uto svi 24, 2005 1:45 pm Naslov
|
|
| Ova kombinacija ti vrijedi jedino ako igraš u prvoj ligi i školovan si odmalena za napad, napad i samo napad! Inače ne. Malo sporije gume nebi bile loše za sve druge kombinacije. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto svi 24, 2005 1:48 pm Naslov
|
|
kaj mislim o tome?
1. koliko god da si dobar (ili loš), materijal s kojim igraš može unaprijediti (ili unazaditi) tvoju igru
2. kombinacija guma-ljepilo-drvo daje ti konačno svojstvo reketa, ne guma ili drvo samo za sebe
3. nitko ti ne može reči šta je dobro za tebe-jedini način da saznaš je da se baciš u trošak i isprobaš (ili da uzmeš kombinaciju nekog od frendova ako znaš da ti leži). i neuspješan pokušaj može ti dati bolju sliku što ti u stvari leži (šifra škola se plaća ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: uto svi 24, 2005 1:55 pm Naslov
|
|
| da ali...pitanje za razmišljanje: što bi se dogodilo kad bi se brice gume stavile na nešto sporije drvo, tipa grubba ALL+? ne bi bio prebrz reket. je li netko pokušao tako nešto? radi se o tome što se brice koliko sam osjetio kad sam ga radi fore probao ponaša nešto bolje od klasičnog srajvera... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: uto svi 24, 2005 3:45 pm Naslov
|
|
pa eto...samo da kazem...
od malena sam ucen na napad, ili ulaz poslje serve... hvala bogu da igram vec kojih 15 godina...
nekima se nece ciniti puno, al ja sam jos uvijek mlad covjek... jos nemam pune 23... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zacko
|
Postano: sri svi 25, 2005 8:31 am Naslov
|
|
| Pošto sam vidio da igraš u 16. ligi još uvijek nisam siguran da je to dobra kombinacija za tebe. Ja bi na tvojem mjestu ipak uzeo stari dobri sriver ili eventualno sriver el čisto radi bolje kontrole lopte. Sa bryce-om moraš bit jako dobar i točan na svakoj lopti. Meni to nije pretjerano pasalo(posebno ne na bekendu). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 9:09 am Naslov
|
|
| ono što sam isprobao i činilo mi se kao prilično dobra kombinacija je bryce s obje strane i stiga drvo s djelomično šupljom drškom radi dodatne kontrole. drvo je bilo sporije ofenzivno. ako igraš u 16. lizi (ne govori ipak previše o tebi kao igraču) ne bih ti preporučio bryce u kombinaciji s karbonom ili općenito brzim ofenzivnim drvom nikako. sa relativno sporijim drvom, da |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 9:13 am Naslov
|
|
| e da, ne znam da li je slično kao i kod sriver/sriver FX priče ali ako jest ne preporučujem ti FX na bekend stranu, jedino ako imaš fini bekend spin onda da (rijetko koji igrač ga ima u nižim razredima). mislim da obični bryce nudi puno bolju kontrolu na bekend strani ako napadaš bekend drajfom ili flipom |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: sri svi 25, 2005 9:29 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | ako igraš u 16. lizi (ne govori ipak previše o tebi kao igraču) |
to u kojoj ligi igram uopce nista ne znaci... ak hoces vidjeti kak igram mozemo se dogovori za jednu prijateljsku utakmicu pa onda govori...ovo sto ti kaes znaci da niti decki iz ekipe Ban Keglevic takodjer neznaju igrat jer su u 16. ligi.... pa mislim stvarno smijesno... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:07 am Naslov
|
|
| Alindyar (napisa): |
to u kojoj ligi igram uopce nista ne znaci... ak hoces vidjeti kak igram mozemo se dogovori za jednu prijateljsku utakmicu pa onda govori...ovo sto ti kazes znaci da niti decki iz ekipe Ban Keglevic takodjer neznaju igrat jer su u 16. ligi.... pa mislim stvarno smijesno... |
polako, htjedoh reći da si (vjerujem) puno bolji igrač nego što to 16. liga sugerira a što se tiče prijateljskih utakmica može uvijek rekao jedan dobar igrač: svako tko je u bilo kojoj lizi u top 10 igrača je dobar igrač a ja se slažem s tim. nego htjedoh reći, ti bi trebao znati najbolje što ti paše ali ja ipak nikome ne bi preporučivao samo tako bryce s brzim (pogotovo karbon) drvom osim ako čovjek jako dobro zna da je to dobro za njega. a ovo sa stiga drvom (mislim stiga offensive WRB da je bilo) je bila super kombinacija, stiga drva su meni posebna, imaš filing da imaš kontrolu kao da je drvo puno sporije a zapravo ima itekako brzinu. a što se tiče fx-a baš smo pričali među sobom kako je FX na bekendu zez (naravno, ograde idu kod igrača sa školskim bekendom i sa izrađenim bekend spinom jer FX je guma koja paše više spin igračima koji igraju blizu stola). ostalima je upravo napadati puno lakše sa klasičnim srajverom nego sa srajverom FX
mislim, pitao si za mišljenje? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:14 am Naslov
|
|
istina, istina...
eto, pardon zbog malko burne reakcije , malko me, kako se kaze, "pogodio' tvoj post...
no hard feelings...
kaj se tice prijateljske - kad i gdje? bas bi mi trebalo par utakmica izmedju sezona da ne izgubil onaj "feeling" koji sam tek sad dobil na kraju sezone... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:27 am Naslov
|
|
nema problema-riječi se jako lako krivo shvate
to bi se morao dogovorit s mojim dečkima jer ja sam zamjena. mislim da bi bili ok s tim. uh sad se moram otkriti tko smo. vrhovec, 11. liga. koja ste vi ekipa? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:32 am Naslov
|
|
MIPS, 16. liga, sad smo presli u 15. ...svaku polusezonu idemo za jednu ligu vise...
poceli smo prije godinu dana iz 18....
dobro nam ide, jel? pogotovo kad nemamo treceg igraca...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:41 am Naslov
|
|
znači da ste dobri nazovi našeg kapetana (grgeca) i predloži mu. najbolje tako jer ako ja nazovem ispast će da lobiram a vjerujem da će prva naša trojka htjeti odigrati (iako za jednog od igrača nisam 100% ziher, onda bi ja uskočio)
mi ove polusezone ostali većinu tekmi zbog prvog i trećeg igrača, zato smo sretni da smo ostali u lizi : inače bi vjerujem bili 2. ili 3. a možda čak i prvi (ako bi nam se posrećilo). prva dva igrača su uvijek u top deset (dakle pretpostavljam slična situacija )
eto poslao kapetanu poruku radi najave... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: sri svi 25, 2005 10:56 am Naslov
|
|
| budem se ja dogovoril sa svojim kapetanom da vidim kad su slobodni i ak bi uopce i htjeli igrat... ja znam da ja bi... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 11:03 am Naslov
|
|
evo kapetan odgovorio da bi rado s vama odigrao (ti si kovačić? ako jesi igrali su s tobom već dečki i znaš ih ). pa ga nazovi, ak vas je i dvoje već bi se dalo nešto smislit... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
|
Postano: sri svi 25, 2005 11:37 am Naslov
|
|
bumo se dogovorili...
i da, ja sam Kovacic  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri svi 25, 2005 11:40 am Naslov
|
|
sori na malom slovu Martine, da, kapetan je rekao posebno da bi vrlo rado odigrao s tobom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri lip 01, 2005 5:15 pm Naslov
|
|
hm...probat ću se vratit na temu, ako ista još koga zanima...
bryce je IMHO pretvrda guma za "rekreativan "pingać...što će reći, da sa njom moraš imat jako dobru tehniku jer lopta ide na stol samo ako udariš istu, sa svom snagom...fali joj par brzina...ne brzine nego brzina
ima samo 5-tu, možda 4-tu ali 1-ve tri niotkuda...znači da moraš biti na svakoj lopti s nogama itd...
Bryce FX je nešto mekša, ali još uvijek jako brza... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|