NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

STEPS 06

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Bera11

PostPostano: pon srp 31, 2006 7:55 am    Naslov : STEPS 06 Citirajte i odgovorite

S obzirom da ovdje u Slavoniji možemo hvatati signal bosanske televizije gotovo svaki dan sam pratio događanja na 49. Evropskom prvenstvu za kadete i juniore u Sarajevu. I naši kadeti su me oduševili. U ekipnom dijelu su u finalu poraženi od Šveđana (Kovač i Kojić) 3-0 ali su prije toga razbili redom Dansku, Rusiju i Francusku.
U pojedinačnom dijelu Borna Kovač je prva dva kola bio slobodan da bi onda redom nanizao pet pobjeda i u finalu pobijedio Šveđanina Karlsona 4-3.
U parovima je s Poljakom Chodorskim nakon pet pobjeda izborio finale gdje ih čekaju Slovaci, a rezultat još ne znam. Kapa dolje dečkima. A gdje ste to mogli vidjeti na HTV-u. Nigdje. Ni riječi tijekom cijelog prvenstva. Ni na jednom portalu na netu isto tako. Možda sam propustio vijesti kada su to spomenuli ali sumnjam. Cijeli tjedan kad upalim TV samo Novak Đoković pa Novak Đoković. Šta je ručao, kako ga bole leđa, pa problemi s disanjem. Gotovo su se rasplakali kad je predao meč. Muka mi dođe, odmah ugasim TV. A o mladom prvaku Evrope ni riječi…
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ni seta

PostPostano: pon srp 31, 2006 3:05 pm    Naslov : Re: STEPS 06 Citirajte i odgovorite

Bera11 (napisa):
S obzirom da ovdje u Slavoniji možemo hvatati signal bosanske televizije gotovo svaki dan sam pratio događanja na 49. Evropskom prvenstvu za kadete i juniore u Sarajevu. I naši kadeti su me oduševili.

haha pa ne misliš valjda da ce na htv-u prenosit kadete...daj ajde
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: uto kol 01, 2006 11:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Di je bilo, na OBNu? Šta nisi odma javio, i mi bi pratili Tuzni

Borni svaka čast Klanja se na osvojene četiri medalje (zlato pojedinačno i u paru, srebro ekipno i bronca u miksu)!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.