| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: pon srp 31, 2006 7:55 am Naslov
: STEPS 06 |
|
|
S obzirom da ovdje u Slavoniji možemo hvatati signal bosanske televizije gotovo svaki dan sam pratio događanja na 49. Evropskom prvenstvu za kadete i juniore u Sarajevu. I naši kadeti su me oduševili. U ekipnom dijelu su u finalu poraženi od Šveđana (Kovač i Kojić) 3-0 ali su prije toga razbili redom Dansku, Rusiju i Francusku.
U pojedinačnom dijelu Borna Kovač je prva dva kola bio slobodan da bi onda redom nanizao pet pobjeda i u finalu pobijedio Šveđanina Karlsona 4-3.
U parovima je s Poljakom Chodorskim nakon pet pobjeda izborio finale gdje ih čekaju Slovaci, a rezultat još ne znam. Kapa dolje dečkima. A gdje ste to mogli vidjeti na HTV-u. Nigdje. Ni riječi tijekom cijelog prvenstva. Ni na jednom portalu na netu isto tako. Možda sam propustio vijesti kada su to spomenuli ali sumnjam. Cijeli tjedan kad upalim TV samo Novak Đoković pa Novak Đoković. Šta je ručao, kako ga bole leđa, pa problemi s disanjem. Gotovo su se rasplakali kad je predao meč. Muka mi dođe, odmah ugasim TV. A o mladom prvaku Evrope ni riječi… |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ni seta
|
Postano: pon srp 31, 2006 3:05 pm Naslov
: Re: STEPS 06 |
|
|
| Bera11 (napisa): | | S obzirom da ovdje u Slavoniji možemo hvatati signal bosanske televizije gotovo svaki dan sam pratio događanja na 49. Evropskom prvenstvu za kadete i juniore u Sarajevu. I naši kadeti su me oduševili. |
haha pa ne misliš valjda da ce na htv-u prenosit kadete...daj ajde |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto kol 01, 2006 11:28 am Naslov
: |
|
|
Di je bilo, na OBNu? Šta nisi odma javio, i mi bi pratili
Borni svaka čast na osvojene četiri medalje (zlato pojedinačno i u paru, srebro ekipno i bronca u miksu)! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|