NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

zapisnik za tekme

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
sjurec

PostPostano: sub tra 07, 2012 8:22 am    Naslov : zapisnik za tekme Citirajte i odgovorite

Bok !
Na početku da se odmah izvinem ako ovo več negdje postoji pa ispada da se ponavljam...
Ukratko, jučer smo imali tekmu, kao i uvijek zapisnik nitko nema, izgubiš i vrijeme i živce tražeči po torbama, dvorani i okolo žicajući da ti netko mailom pošalje obrazac zapisnika...
Pa eto, skenirao i da stavim ovdje kako bi se onda uvijek moglo skinuti i isprintati kome je potrebno !

http://imageshack.us/photo/my-images/88/sokazzapisnik.jpg/

Uploaded with ImageShack.us
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
wolf

PostPostano: sub tra 07, 2012 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zapisnike (kopirne) uvijek možete kupiti u dvorani Južna Trešnjevka po 30kn , 2kom-50kn Thumbs up
sjurec

PostPostano: sub tra 07, 2012 10:23 am    Naslov : ali kad je frka... Citirajte i odgovorite

da, al kad imaš tekmu, a ne stigneš kupiti onda se možeš i ovako "spasiti" Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: sub tra 07, 2012 7:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Zapisnike (kopirne) uvijek možete kupiti u dvorani Južna Trešnjevka po 30kn , 2kom-50kn Thumbs up

e bolfi, koliko tekmi pokrijem sa jednim tim zapisnikom? (zapravo buntom blokom il kako već zoveš Very Happy)
Mi printamo, al smo nekako postali lijeni prepisivat u tri primjerka...onaj tko prepisuje obično popije pivo manje pa onda poučeni iskustvom svi izbjegavaju ulogu prepisivača...pa eto zbog mira u kući, čisto me zanima koliko tih blokova da kupimo i to Zubo
Pale

PostPostano: sub tra 07, 2012 7:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dosta ti je 1, ali kupi 2 jer uvjek jedan možeš zagubit, wolfi kao osoba koja prodaje bu ti sugeriral da kupiš jedno 5-6 kom

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: sub tra 07, 2012 7:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
, wolfi kao osoba koja prodaje bu ti sugeriral da kupiš jedno 5-6 kom

zato ga nisam ni pitao koliko da kupim nego koliko tekmi mogu pokrit jednim blokom Mig
Zubo nisam ni ja veslo sisao
Pale

PostPostano: sub tra 07, 2012 7:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Onda si ga trebal pitat kolko blok ima listova Wink

Netko stavlja dva papira , a netko 3, to ti je slično ko sa brisanjem riti. Nekom rola traje tri dana a nekom četiri Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned tra 08, 2012 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Blok je 100 stranica , što znači ako pišeš 3 primjerka (1 protivniku , 1 za voditelja , 1 sebi) to ti je za 33 tekme , a realno ti je dosta za 50 tekmi jer svoj primjerak i tak čuvaš u digitalnom obliku ( tj IB ga čuva za tebe In love) S obzirom da imaš max. 6 domaćih tekmi po polusezoni ... jedan blok će ti trajat 8 polusezona ili 4 godine Wink a kako vas ima 4 u ekipi investicija od 1,875kn godišnje u blok je sigurno isplativa , ili ... možete vi i prepisivat Rolling Eyes Geek Thumbs up

A i inače ,da objasnim svekolikom pučanstvu , mi u dvorani Južne Trešnjevke nismo odlučili prodavati zapisnike već smo ih tiskali za sebe , kako bi ih uvijek svaki član dvorane (ili gost) imao na raspolaganju . Kako nemožeš naručiti 5 ili 10 primjeraka jer bi bili preskupi naručili smo ih više , pa sam ih zato tu i oglasio , da se riješimo viška Thumbs up
Inače tko god dođe u našu dvoranu trudimo se da mu boravak bude što ugodniji i da ima na raspolaganju sve što nama pingpongašima može trebat ( rekete svako mora donijet sa sobom) a sve ostalo se trudimo imat u rezervi ( zapisnike , loptice i Pivo )
Fulir
bigdedi

PostPostano: ned tra 08, 2012 6:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Inače tko god dođe u našu dvoranu trudimo se da mu boravak bude što ugodniji i da ima na raspolaganju sve što nama pingpongašima može trebat

In love In love In love In love In love In love In love In love In love
drda

PostPostano: pon tra 09, 2012 8:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a drdu ne zele ni pozvati niti rec di se nalaze Banana dancing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.