NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

dhs neo hurricane 3 review

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
marlonbrando

PostPostano: pet ruj 28, 2012 3:47 pm    Naslov : dhs neo hurricane 3 review Citirajte i odgovorite

ako ima netko da je igro ili igra s ovom gumom zanimala bi me iskustav jer si ju planiram uzet
a_marko

PostPostano: sub ruj 29, 2012 6:46 pm    Naslov : DHS H3 Neo Citirajte i odgovorite

Imam ja i dugo sam igrao sa tom gumom. Ljepljiva guma (tacky), sa žutom, dosta tvrdom spužvom, dakle nije brza, ali zato ima strašan spin. Kad staviš drvo na stol i pustiš lopticu na reket sa recimo 30-ak cm visine, loptica ti odskoči 4-5 puta. Nije poput tenergya - bouncy (hrvatska riječ Smile ) pa da odskače 15 minuta.Trenutno imam neki tenergy (doduše stari) na reketu ali mi ekipa uspjeva lagano poštopati spinove s tom gumom, dok recimo kod H3 neo je to bilo puno teže.
Što se tiče drajfa, neznam šta da napišem... nekad sam igrao rukomet pa mi nije problem nabit ko slon. Zubo
Igra iznad stola s tom gumom je zanimljiva jer sa malim trzajem se može povući solidan spin. Kut odbijanja... isto jedna stara hrv riječ "throw angle"... je dosta velik, pa iako je guma spora, u početku te loptice dosta lete van. Dakle i štopanje tuđih spinova je malo zeznutiji jer treba više zatvoriti reket.
Ja tu gumu imam na forhendu jer mi na beknd nije sjela... ne odgovara mi. Na FH mi je fantastična i mislim da ću se vratiti na hurricane, ali barem ovu provincial verziju. Cheer
Ako hoćeš probati, možda bih ja čak svoju i prodao.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
marlonbrando

PostPostano: ned ruj 30, 2012 11:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma ja sam si ju i mislio zbog spina uzet samo se malo bojim usred sezone uzet da mi štopovi svi ne lete van...premišljam se ili to ili rakza najdeblja 7
Ivek

PostPostano: ned ruj 30, 2012 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nabavio sam ovu gumu potkraj prošle sezone i zalijepio je umjesto XIOM Omega V. Iskustva su mi vrlo pozitivna, bolja kontrola, bolji spin čak i bolji štop, odgovara mi jer igram blizu stola. Koristim tvrdo defenzivno drvo pa mi je guma u početku bila nekako troma, onda sam na nagovor prijatelja pokušao tuning...
Problem je cijena, trenutačno National (četiri ugla) verzija u najjeftinijoj varijanti dođe 55$ plus poštarina.
Ako se dobro sjećam tvojih guma, uz antispin trebala bi biti ubitačna kombinacija.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
marlonbrando

PostPostano: ned ruj 30, 2012 12:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne en ja na bekendu imam xiom vega europu i forhend mije andro hexer koja je dost brza guma pa se bojim da se ne zeznem...koja je razlika provincijalne i nacionalne i uostalom same obične verzije
Ivek

PostPostano: ned ruj 30, 2012 7:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sorry, zamijenio sam te s nekim. O razlikama između nacional i provincional nešto je napisao forumaš geek u temi "Hurricane 3" malo niže. Mogu samo potvrditi da je national verzija sigurno brža od xiom omega europe, barem je tako na mojem drvu. Ostale verzije nisam imao prilike isprobati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: pon lis 01, 2012 7:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igram tu i tamo s H3 na forhendu. To je prije svega prilično zahtjevna spinerska guma za nas amatere jer zahtjeva brze noge i dobar tajming. Guma je napravljena za igru na stolu, odlična je za podizanje rezane loptice, za servu, blok i rez je odlična, jedino je nekonzistentna kod smasheva barem što se mene tiče. Guma općenito malo toga oprašta jer se loptica kratko zadržava na istoj, iako to treba uzeti s rezervom jer nisam probao najmekšu verziju.
a_marko

PostPostano: pon lis 01, 2012 8:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja ću se samo još malo nadovezati... sve ovo gore stoji.
Spinovi koji se vuku moraju biti jako mekani i jako točni. Kad guma izgubi na ljepljivosti koju ima, počinje se događati da loptica jednostavno sklizne s nje kada vučeš taj mekani spin. Onaj tko se na tu gumu uspije priviknuti i snjom nauči lijepo igrati, postići će fine rezultate.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
marlonbrando

PostPostano: pon lis 01, 2012 10:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

da problem je sto ne vucem lagani spin nega povucem najjace sto mogu pa se bojim da ne pocnem bacat lopte van da nebi bile preduge
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.