| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: pet ruj 08, 2006 12:29 pm Naslov
: trazim sunarucitelja i savjet... |
|
|
eto mene iz italije...
i treba pocet trenirat naravno...
posto sam na bekhendu poceo igrat sa tankim kineskim gumama,
a jos nisam najsigurniji koja je najhvatljivija, tako da bi kupio
vise komada, predpostavljam da je http://www.zeropong.com/
najbolji site za to...
posto sam cito da je sa tog site-a postarina malo veca, trazim
jos ljudi koji bi nesto narucili pa da podijelimo troskove...
i molim brze odgovore posto je sezona na vratima  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: sub ruj 09, 2006 10:25 pm Naslov
: |
|
|
Pozdrav,
Zanimljiva ideja.
Ja već dugo igram s tim 729 gumama (isprobao sam 2 vrste) i moram reći da su mi čisto OK.
Naviknuo sam se na njih i vrlo rado bi sad isprobao nešto novog iz ponude ovog online dućana.
Lako moguće da se odlučim uzeti 4-5 guma, da se nađe u rezervi
Kad bi to naručivao? Po kojem principu se dijeli poštarina od 15$? I kako obavljamo moguće transakcije? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: ned ruj 10, 2006 1:24 pm Naslov
|
|
ok, bar smo dvojica...
pa naravno da bi djelili pola pola, ak jos neko ne upadne...ja sam
isto mislio uzet 4-5 guma, mozda cak par tankih spuzva i sve
najhvatlivije gume bez spuzva...
jedino kaj nemam nikakve kreditne kartice za narucit online...
ili se placa kod preuzimanja?
daj me nazovi na 091 72 111 65, Davorin, da se dogovorimo
cim prije da nam stignu do pocetka sezone... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: ned ruj 10, 2006 10:01 pm Naslov
|
|
Hehehe
Izgleda da ništa od toga ako nemaš karticu za online plaćanje.
Nemam ju ni ja, pa sam se mislio "prešvercat" na tvoj račun
Ima još nedoumica, poput, šta je sa plaćanjem carine ne veću količinu uvezenih guma,
pa onda, je li poštarina od 15$ po paketu određene kilaže ili na komad ili ...
Kako sad stvari stoje, u porazi smo za 3. koji ima karticu za online plaćanje i baš mu trebaju takve kineske gume  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon ruj 11, 2006 12:42 pm Naslov
|
|
15$ je flat rate.... di god, kolko god narucis...
ja imam mogucnosti s karticom, i cak bih i narucivao, ali prosli put su me ocarinili jer sam nekoliko puta narucivao pa su me napali da uvozim opremu ... pa se hladim... i isto se zelim nekom uguziti
btw: MORAS IZBJEC CARINU.... lagano za onih 10-15% koje placas kao carinu, nego usluga ŠPEDITERA i ostali troskovi dodju na oko 400 kn.... ono ja uvozim 2 gume i 2 majice, trenirku, drvo, i jos neke sitnice... lik do mene uvozi kamion brašna... malo blesavo.... iso tamo pricati sa raznim nadredjenima... i stvar je u tome sto imam 2 majice pa to nije za osobne potrebe, a ja tamo ko kreten objasnjavam da kad se ljudi bave sportom onda se (nikad necete pogoditi ali) oznoje, i onda zele tu i tamo promijeniti majicu (carinici vjerojatno cijeli zivot nose jednu majicu)... i jos me pitali jesam li ikad prije nesto narucivao, što jesam, pa sam im odmah opasan jer drzava gubi silne nofce jer takvi kao ja ne placaju poreze... pa moras speditera nac da ti ispuni Jedinstvenu Carinsku Deklaraciju (JCD) koja je potrebna ako uvozite robe preko 3000 kn, a moram li reci da ovo sto sam narucivao nije bilo ni blizu pola od toga.. 2 dana zajebavanja .. uzas.. mrzim ovu drzavu, jedva cekam da udjemo u EU pa da nam carinici vise ne budu potrebni (bar za dandoy-sports)...
inace ja sam prije igro s Friendship super fx.... sad igram sa 729 FX EL SUPERSOFT... ista guma na mekšoj spužvi... odlicno funkcionira, mnogo bolji osjecaj i vece mogucnosti udaraca nego sa Super FX koje su tvrde do zla boga... i san mi je probati neki Geospin... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Bera11
Pridružen/a: 07. 06. 2006. (13:34:55) Postovi: 71 Lokacija: Slavonski Brod
|
Postano: uto ruj 12, 2006 8:43 am Naslov
|
|
| Prijatelj je nakon par narudžbi u Dandoyu pokušao naručiti i preko Zeroponga ali bezuspješno. Budući je poštarina izvan Eu ogromna, našli smo prijatelja u Italiji koji je trebao naručiti za nas. Prvo smo naručili pouzećem i upisali njegovu adresu i nakon mjesec dana ništa. Onda je on naručio pouzećem ali opet ništa, paket ne dolazi. Tako da smo se ohladili od Zeroponga, pa nam je Dandoy za sada jedini izvor. Čak sam pokušao i preko Presporta u Maleziji, cijene kineskih guma i drva su bezobrazno male čak i s poštarinom, ali je zapelo na plaćanju s Americanom jer sistem zaštite Pay pal ne podržava Hrvatsku. Preko Dandoya sam naručivao 8 puta i za sada na sreću nemam problema s carinom. (narudžbe su oko 80 Eur). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto ruj 12, 2006 9:42 am Naslov
|
|
hm, dobro, kaj sad to sve znaci ljudi...
prvo svi hvalite Zeroponga na sva usta a sad je kao problem od tam narucivat...? ne kuzim
danndy mi ne odgovara jer nema kineskih guma tak jeftino...
do koje cifre se ne placa carina, zna neko taj podatak?
a naci cu nekog sa Americanom, to valjda nebu problem... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: uto ruj 12, 2006 1:02 pm Naslov
|
|
americanom sa zeroponga nije bilo nikakvih problema..
carina:
1. po zakonu JCD ne moras raditi ispod 3000 kn... (sto sam se uvjerio da nije tako)
2. ono kad ides autom prek granice mos nosit robe u protuvrijednosti od oko 100 eura... tak se neceg sjecam
3 i NAJBITNIJE. osoba (carinik) koji u pošti otvara i gleda pakete treba tupavo pogledat u paket i rac da je sve oke.... drugim rijecima, najbitnije je da sadrzaj paketa ne izgleda skupo _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri ruj 20, 2006 8:35 am Naslov
|
|
| to si se zeznuo bigdedi zato što si nauručivao trenirku, bez toga bi prošlo... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
|
Postano: sri ruj 20, 2006 10:30 am Naslov
|
|