NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

robot-newgy 2040 i 2050

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: uto sij 01, 2013 12:37 pm    Naslov : robot-newgy 2040 i 2050 Citirajte i odgovorite

molim mišljenja onih koji su probali igrati s navedenim (ili sličnim) modelima robota.
Odabrao sam ova 2 modela jer su po cijeni ''koliko - toliko'' dohvatljiva, a na internetu ih ocijenjuju kao dosta pouzdane i dugotrajne.
Moja igračka ''jačina (slabina)'' je po procjeni suigrača s kojima trenutno igram 15.-16. liga (ljiga)... Zubo
Sada počinjem sa igranjem 3 puta tjedno nakon dugogodišnje pauze, a robot bi recimo bio dodatak (ipak trebam samo sići 8 stepenica u suteren pa mogu malo lupati kad god zaželim) Laughing
Dakle, u suterenu imam jednu prostoriju koju bi mogao koristiti za trening.Dimenzije nisu dovoljne da bi mogla igrati 2 igrača, ali ako s jedne strane bude robot onda bi to nekak i išlo... Eeeek!
Znam da robot ne može u potpunosti zamjeniti ''živog'' protivnika, ali kao dodatni trening ? Rolling Eyes
Koliko koristi igranje s robotom, dali se isplati kupovina, dali je razlika u cijeni opravdana u korist modela 2050 ? Mad
Gdje ih se može kupiti kod nas ? Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: uto sij 01, 2013 2:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zubo

Što se prostora tiče, identična situacija. Prostorija prekratka i preuska za igru, robot je bio jedina solucija. Razina igre cca 20. liga.

Kupio sam najjeftiniji stol koji sam mogao kupiti i robota 2050.

Newgy robota ne možeš kupiti direktno u USA. OK možeš, ali je poštarina skupa do bola jer je kutija dosta velika. Sad

Preporučam ti kupovinu kod nas, i to Sportivi jer imaju nešto niže cijene od Gardene. Ako ti nije panika, pričekaj 1.7. i ulazak u EU.

Ja sam kupio rabljeni 2050 i mogu ti reći da koristim 10% njegovih mogućnosti. Mreža je najkorisnija jer dobro dođe kod treninga servi. Smile
Želio sam kupiti 2040 ali igrom slučaja je tako ispalo. Po mojoj procjeni slabijim igračima nema neke razlike između 2040 i 2050. Istina, ljepše je tipkati po tipkicama i imati digitalni displej nego vrtiti gumbiće ali nije to vrijedno tolike razlike u novcima.
Najveća razlika je u programiranim treninzima koje 2040 nema. Osobno ih ne koristim jer sam tek na treningu pojedinih udaraca.

Ako si raspoložen možeš navratiti kod mene (istočni dio grada) da vidiš kako to radi.

Ima li koristi budem vidio iduću sezonu. Smile Moj je dojam da ima koristi i to dosta.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: uto sij 01, 2013 9:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dražene puno hvala na ponudi.
Volio bih probati malo kod tebe taj robot ako je ikako moguče.Gdje si ga uspio naći polovnog ?
Moj mobitel je 0912385003 pa te molim da mi pošalješ broj svog mobitela na sms da te nazovem za dogovor kada ti je zgodno da dođem do tebe.I ja isto tako mislim da mora biti koristi od tog robota.Imam isti plan kao i ti : najjeftiniji stol koji mogu naći (ovaj mi se čini da bi bio sasvim ok za namjenu koju sam mu isplanirao)
http://www.njuskalo.hr/sportska-oprema-ostalo/stol-stolni-tenis-ad-1003-oglas-6462531
i kupiti tog robota.Ja sam planirao rađe uzeti model 2050 i bilo bi super naći nekog rabljenog po normalnijoj cijeni (i izbjeći to naručivanje iz vana...)
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri sij 02, 2013 7:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kada sam tražio stol, naletio sam na njuskalu i na robota Smile Prvo me nije interesiralo, ali kada sam vidio cijene poštarine, postalo je zanimljivo.

Taj stol je i meni bio u užem izboru. Čini se sasvim OK. Da nisam naišao na još jeftiniji (na pola) taj bi sigurno bio u kombinaciji.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 02, 2013 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Imaš i ovdje za probu, a i kad izračunaš stol i robot možde se više isplati:

http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=2310&start=0

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
trnac

PostPostano: sri sij 02, 2013 10:59 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Trening pod nadzorom i vodstvom iskusnog igrača, pogotovo školovanog trenera nije usporedivo sa samostalnim robotiziranjem.

Ako Guga ima čvrstu volju za trening onda će mu se investicija u robija isplatiti.

Zadnja promjena: trnac; sri sij 02, 2013 12:41 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri sij 02, 2013 11:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima na mišljenju, sve je dogovoreno...
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri sij 02, 2013 1:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma samo sam mislio da je možda bolje platiti 3-4 sata i vidjeti dali je to TO!

Ništa drugo Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sri sij 02, 2013 7:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dražen imaš pm
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir: