NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Format igranja Zimskog kupa?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Najbolji format Zimskog kupa je:
momčadi automatski prijavljene, s finalnom skupinom i podnositeljima u grupama A-P
20%
 20%  [ 2 ]
momčadi automatski prijavljene, s finalnom skupinom, bez podnositelja u grupama A-P
0%
 0%  [ 0 ]
momčadi se moraju prijaviti za sudjelovanje, bez finalne skupine i nositelja
60%
 60%  [ 6 ]
momčadi se moraju prijaviti za sudjelovanje, sa 8 ili 16 glavnih nositelja
20%
 20%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 10

Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: sub ožu 11, 2006 5:09 pm    Naslov : Format igranja Zimskog kupa? Citirajte i odgovorite

Mali podsjetnik:

Način igranja pod a) je format kojim se igralo zadnjih nekoliko sezona prije tekuće
Način igranja pod b) je format kojim se igralo ove sezone
Način igranja pod c) je format koji je izglasan za sljedeću sezonu
Način igranja pod d) je tovarova ideja (zgodan kompromis)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tovar

PostPostano: ned ožu 12, 2006 10:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Format za sljedeću sezonu čini mi se bezveze iz razloga što neće biti finalne skupine i nositelja, bar 8.

Po meni bi trebalo biti: prijavljivanje ekipa za ZK i finalna skupina od 8 ili 16 nositelja. Koji bi se postavljali po zbroju bodova pojedinaca iz ekipe ostvarenih kroz L-J, L-P i ZK odnosno bez turnira.
ib
Site Admin

PostPostano: pon ožu 13, 2006 1:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobar prijedlog, evo uvrstit ću ga pa glasaj zanj Cool

Što se rang-liste tiče, zašto ubrajati Kup - on dosta favorizira igrače u jakim ekipama. Ja bi gledao ili cijelu, ili samo lige. Ili moćni ELO na kojeg to ne utječe previše (lista igrača i lista ekipa, po meni možda i najbolje).

Ili jednostavno najboljih 8 (16) od lani (u principu loše, ali bi se najmanje ljudi bunilo).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tovar

PostPostano: pon ožu 13, 2006 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ELO za igače mi se sviđa i mislim da po njemu nebi bilo loše raditi nositelje zbrajajući bodove 2 ili 3 igrača iz ekipe.
ib
Site Admin

PostPostano: pon ožu 13, 2006 6:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svega ima tamo na Statistici! Klopa
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto ožu 13, 2007 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da malo ozivim ovu anketu... Juhuu

kako se vama svidjao format igranja zimskog kupa i da li mislite da nesto treba mijenjat?

ja osobno mislim da treba vratit na staro, sto ce reci, sve ekipe igraju, i postoje nosioci...

nije da imam nest protiv igrat sa ekipama iz 20te lige u prvom kolu, al to spada u onu, veliki promet, mala zarada... Zubo
niti meni koristi, niti njima, a potrosili smo vrijeme i ljepilo Laughing

i s druge strane, mi smo imali relativnu srecu da naletimo na Butterfly tek u
polufinalu, al se isto tak moglo dogodit i da ih dobijemo u 1vom kolu...
i tak se dogodilo da u polufinalu igraju 2 ekipe iz 2ge 3ce lige medjusobno, a
finale totalno nezanimljivo izmedju dvije Časlove ekipe, bilo je zalosno...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Iceman

PostPostano: pet ožu 16, 2007 4:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bump Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: pet ožu 16, 2007 8:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kolko se sjećam nekad je zimski kup bio podjeljen, prva i druga liga su imale svoj a ostali svoj. To nije bilo loše ali mislim da bi još bilo interesantnije da prva i druga liga imaju svoj kup koji bi se recimo zvao SUPER KUP, od 3 do 9 lige nek bude jedan kup a dvoznamenkaste lige nek imaju svoj kup. Mislim da bi svi bili zadovoljni i da bi interes bio veći, pogotovo u nižim ligama.
Za ove prve (super kup) trebalo bi stavit nosioce ali ne više od 4, a za ostala dva kupa mislim da bi bilo interesantnije bez nosioca.
Organizaciski ne vidim da bi bilo neke više posla trebalo bi kupiti par pehara više kaj nebi bio problem (iako kad se pogleda izvještaj kolko je potrošeno za pokale neke "smrdi", jer ispadne da jedan košta debelo preko 200 kuna a kladim se da sa natpisom nebi smjelo biti preko 120 kuna), naravno i nek voditelji liga za vrijeme jeseni vide ko hoće igrati a ko ne.
Može se još dogovoriti da se mećevi za treće mjesto i final kod sva tri kupa odigraju u isto vrijeme i na istom mjestu, bilo bi više ljudi možda kakvo navijanje i bilo bi interesantno, poslije se podjele pokali i to je to.
Tulum Prvak Tulum
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.