NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Vikend turniri - zima 2013.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: pet vel 01, 2013 1:24 pm    Naslov : Vikend turniri - zima 2013. Citirajte i odgovorite

Alo, čokljavci Thumbs up !
Od sutra nam počnju vikend turniri Cheer , ali kako ovaj prvi turnir (18. - 23. liga) više nemam pravo igrati Crying , bit ću dovoljno drzak najaviti faforite turnira po svome mišljenju Misli ... barem od onih za koje znam da redovito idu na turnire! Evil
1. Bogović
2. Cvitaš
3. Čanadi
4. Bilanović
5. Pavličić
6. Kosovac
7. Mikloška
Mislim da je Bogović faforit broj 1! Laughing
dernek bi mogli napraviti (ako se pojave): Banić, Nemec, Habljak i cure iz Audio sustava. Juhuu
Frc u Prečko! Eeeek! Trk ... kasnije ću i ja navratiti na jednu do dvi-tri pive Pivo i pogledati završnicu turnira! Mah mah
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 2:27 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jel imam ja pravo nastupa ?
Ja sam inače Zlarinski Koralj od 110 kila ROFL
Prijavljen jesam, ali tek krećem s igrom u proljetnom dijelu i nisam igrao u jesenskom...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 01, 2013 2:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brijem da nemaš. Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 2:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da to nije u redu...
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 01, 2013 2:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja isto, al nije do mene. Pojma nemam
Kontao sam da bolje da ti odgovorim, nego da sutra ujutro osvaneš s reketom.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Lin Chi Na

PostPostano: pet vel 01, 2013 3:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja mislim da mogu novoprijavljene ekipe ili igrači sudjelovat na vikend turnirima. Bar je tako bilo prošlih puta. Confused
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet vel 01, 2013 3:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bojim se da su propozicije i više nego jasne:
"Pravo nastupa imaju svi igraci koji su prijavljeni za natjecanje u momcadskom jesenskom prvenstvu 2012"

Slažem se da to nije fer prema novim igračima kojima baš trebaju okršaji pred početak sezone.

Zadnja promjena: trnac; pet vel 01, 2013 3:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pet vel 01, 2013 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma bilo je nekad, al baš sad za jesen smo imali raspravu o pojedinačnom slučaju i ispalo je No no
Pokušao sam provući da se doda rečenica za dopuštenje novim SOKAZ-ovcima, ali sad gledam, propozicije za ovo su nepromijenjene.

Pojma nemam

Guga, ako ti se baš jako jako igra, možeš probat uzet reket i pojavit se, i istreptat si pravo nastupa za stolom vodstva. Cice
[Vrh]
55

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da... organizatori su dobri ljudi, hoće pomoći ako se može Pojma nemam .
Što to znači? Misli Znači da i ako ti dopuste igrati (budi fin i pristojan, kakav i jesi Zubo , ponesi 30 ćuna, organizatore počasti pićem) NEMOJ napraviti predobar rezultat! No no
Da ne bi bilo: koji je onaj, sve nas je nabio, gdje on igra itd... Dolaziš po iskustvo SOKAZ-a i to je dobro Thumbs up , bez vrijeđanja Uvrijeđen ionako ćeš teško proći skupinu Bit ce dobro ...
Dođi ujutro u Prečko (najkasnije do 09:30) i zamoli ljude, budi spreman na bilo koji odgovor! Kada te pitaju igraš li dobro - odgovori im istinu, a to znači da si čokljavac! Laughing Laughing Laughing
Ajd' pozdrav! Vrag
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stiga express bi mogla mnoge iznenaditi Zubo
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Reći ću im da nemam pojma, da će im to biti lakih 30 ćuna i da budu velikodušni te da mi dopuste da se malo poigram... ROFL ROFL ROFL
Samo da dođem do stola, a onda...
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Stiga express bi mogla mnoge iznenaditi Zubo

Razmišljam da stavim soft na BH.
Štoviše, umalo sam ga danas i stavio, samo još nisam sto posto siguran koji točno model i nisam uspio za danas dogovoriti ''termin'' sa svojim dobavljačem stolno-teniskih potrebština pošto smo obojica bili zauzeti, jebiga Very Happy
Dali imaš kakav prijedlog ?
Mislio sam probati Friendship 802-40
[Vrh]
55

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sutra ću oko 13:15 - 13:30 i ja navratiti do Prečkog, pa ako ste za Pivo možemo se i podružiti! Juhuu
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Da... organizatori su dobri ljudi, hoće pomoći ako se može Pojma nemam .
Što to znači? Misli Znači da i ako ti dopuste igrati (budi fin i pristojan, kakav i jesi Zubo , ponesi 30 ćuna, organizatore počasti pićem) NEMOJ napraviti predobar rezultat! No no
Da ne bi bilo: koji je onaj, sve nas je nabio, gdje on igra itd... Dolaziš po iskustvo SOKAZ-a i to je dobro Thumbs up , bez vrijeđanja Uvrijeđen ionako ćeš teško proći skupinu Bit ce dobro ...
Dođi ujutro u Prečko (najkasnije do 09:30) i zamoli ljude, budi spreman na bilo koji odgovor! Kada te pitaju igraš li dobro - odgovori im istinu, a to znači da si čokljavac! Laughing Laughing Laughing
Ajd' pozdrav! Vrag

A kaj ti misliš da dođemo onak turistički, ležerno u trenirkama i s tamnim naočalama na glavurdi (bez opreme naravno).Pogledamo si malo dečke kak haklaju i popijemo ono Pivo kaj sam ti dužan.Samo javi u koliko sati češ navratiti.Može i sms na moj mob.0912385003
[Vrh]
55

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cool... ipak bih volio da pokušaš odigrati, lijepo je to iskustvo. In love
A piva nam ne gine! Javim ti se kada krećem iz grada. Vozi auto Grli Pivo Zivili Drunk Leti Brukica
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Sutra ću oko 13:15 - 13:30 i ja navratiti do Prečkog, pa ako ste za Pivo možemo se i podružiti! Juhuu

Ko da mi čitaš misli.Zastrašujuče...ak tak čitaš misli i protivnicima za stolom jadni oni Wink
Poslal si post taman dok sam ja pisal svoj...
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Štoviše, umalo sam ga danas i stavio, samo još nisam sto posto siguran koji točno model i nisam uspio za danas dogovoriti ''termin'' sa svojim dobavljačem stolno-teniskih potrebština pošto smo obojica bili zauzeti, jebiga Very Happy

Ako mene pitaš, sasvim ti solidno ide s ovim šta imaš sada. Na tvojem mjestu ne bi ništa mjenjao određeno vrijeme dok se ne privikneš. Koliko dugo imaš ove gume?
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Guga (napisa):

Ako mene pitaš, sasvim ti solidno ide s ovim šta imaš sada. Na tvojem mjestu ne bi ništa mjenjao određeno vrijeme dok se ne privikneš. Koliko dugo imaš ove gume?

Punih 14 dana Laughing Laughing Laughing
Ma znaš kaj, prije par dana me jedan razmontiral (doduše stari lisac) sa softom na BH (to si trebal vidjet kak ta loptica propada, možda je i fenirana dodatno ko zna?) pa baš da vidim.
Malo da eksperimentiram prije nego nađem odgovarajuču kombinaciju i onda...trening i trening i trening i...
[Vrh]
trnac

PostPostano: pet vel 01, 2013 5:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Siguran si da je bio soft, a ne neka travuljaga?
Mene je Vilim iz Mladost old vet-a bacio u depru s njegovim lopticama. Nisam se do tada imao prilike susresti s takvim lopticama pa je bio "lagani" šok.

Znam kako ti je.
U 5 mjeseci sam promjenio 2 drva i 6 guma.
[Vrh]
55

PostPostano: pet vel 01, 2013 6:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moje je iskustvo drugačije; prvu sam sezonu odigrao s onim što je bilo na reketu (Maze OFF, crvena Joola energy x-tra, crni tenergy 64 2.1). Gume su već bile potrošene, potrošio sam ih još više! ROFL ROFL
Prebrzo i preteško za kontrolu Ne ne Ne ne
Zatim sam stavio na isto drvo Srivere EL 2.1 i tada je već sve počelo izgledati puno bolje (i sporije i preciznije i s boljom kontrolom), veliki napredak! Bis
Onda sam stavio Srivere G3 fx 1.9, igra je bila dobra, ali opet malo izvan kontrole... 2 up
Cijelo sam vrijeme na treninzima igrao i s antispinom, softom i travuljagom... da vidim kako se loptica ponaša kada se igra s njima, ali i da moji suigrači nauče nešto o igri protiv "materijala" Gips
Zadnjih pola godine sam "čokljavac koji roštilja" ROFL ROFL , a na treninzima često igram i s Mazeom s dva tenergya 1.9... ipak je ovo sve skupa samo izvrsna zabava, zar ne? Laughing Laughing Laughing
Ključno je dati si dosta vremena s običnim reketom (drvo all+ ili off- i obični sriveri) i učiti svu moguću tehniku s obije strane. Amen Brzina guma i drveta može oploditi igru samo onog igrača koji je naučio dobro osnovnu tehniku i dovoljno često trenira pa može polako ubrzavati cijelu priču... Zato ja sada čokljam s tenergyem 2.1! Beljenje Im with stupid
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.