NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

nije u prodaji

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
guliver

PostPostano: uto vel 05, 2013 10:18 am    Naslov : nije u prodaji Citirajte i odgovorite

Nije u prodaji

Zadnja promjena: guliver; sri vel 06, 2013 11:37 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ozvacic

PostPostano: uto vel 05, 2013 11:49 am    Naslov : Re: Butterfly Tenergy 05 FX 1.9 crna i crvena Citirajte i odgovorite

Malo preskupo ipak(350 kuna ti je tenergy kod Pospiša novi,a ovaj tvoj je dobio i malo po "piksi") Sad
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto vel 05, 2013 4:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

lol, u zivotu nisam cuo da netko trazi 300kn za rabljeni tenergy...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: uto vel 05, 2013 4:52 pm    Naslov : Forum Citirajte i odgovorite

Ako za nešto nisi čuo, eto, zato služi SOKAZ Forum. Mene su naučili da kada izrežeš gumu, odmah vrijedi upola, makar s njom nisi igrao ni 5 minuta.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: uto vel 05, 2013 5:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije baš najkorektnije uplitati se u tuđe cijene. Samo zamislite da se netko vama uplete u nešto što vi radite i počne soliti pamet.
Ako vi ne možete prodati nešto, to ne znači da nitko ne može. Bolje je ne slušati ljude koji vam govore da se nešto ne može. Osobno sam prodao puno stvari za koje su mi dušebrižnici rekli da se "ne može".
Vjerujem da je čovjek stavio oglas da bi prodao gume, a ne radi rasprave o cijenama. Ako baš mislite da griješi, javite mu se na pm ili telefon pa objasnite (ovako mu otežavate prodaju).
A kome cijene ne odgovaraju, neće kupiti...
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto vel 05, 2013 6:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

S druge strane možda je korektno prema potencijalnim kupcima Pojma nemam
Nema smisla da plaćaju nešto što nema toliku vrijednost samo zato jer su neupućeni ili mladi Pojma nemam
A onaj koji prodaje na forumu mora biti spreman na komentare Thumbs up i btw Ledeni je sigurno zadnji koji bi bio nekorektan , samo je iskren Pojma nemam
.........

PostPostano: uto vel 05, 2013 8:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Geek ima pravo,gumama jako pada cijena cim se izrezu..oko 50%... drva u teoriji bolje "drze" cijenu.Mada sretno u prodaji..svatko ima pravo postavit svoju cijenu za svoju stvar.Mene bi osobno zanimala crnga guma,al za realniju cijenu.
[Vrh]
Iceman

PostPostano: uto vel 05, 2013 11:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nisam nista lose mislio, samo sam dao covjeku do znanja da mu je cijena nerealna...

ali u sklopu one, svaka roba nadje svoga kupca, evo, sutim dalje ko riba i sretno u prodaji Rolling Eyes

P.S. ako netko kupi pliz reci nam tko da se mozemo smijat:-)

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto vel 05, 2013 11:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zajebala te parnost pa ti se ovo bijelo jaće vidi Hihihi

:rašpa:
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sri vel 06, 2013 5:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

je...gledo sam dal ce bit na bijeloj ili svijetlo plavoj podlozi i bio bas nesretan kad sam vidio da je na svijetlo plavoj:-P

molim admina da ubaci i svjetloplavu boju fonta, za nas trolove:-P
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: sri vel 06, 2013 8:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Obi-wan (napisa):
Nije baš najkorektnije uplitati se u tuđe cijene. Samo zamislite da se netko vama uplete u nešto što vi radite i počne soliti pamet.
Ako vi ne možete prodati nešto, to ne znači da nitko ne može. Bolje je ne slušati ljude koji vam govore da se nešto ne može. Osobno sam prodao puno stvari za koje su mi dušebrižnici rekli da se "ne može".
Vjerujem da je čovjek stavio oglas da bi prodao gume, a ne radi rasprave o cijenama. Ako baš mislite da griješi, javite mu se na pm ili telefon pa objasnite (ovako mu otežavate prodaju).
A kome cijene ne odgovaraju, neće kupiti...

Thumbs up
55

PostPostano: sri vel 06, 2013 11:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
je...gledo sam dal ce bit na bijeloj ili svijetlo plavoj podlozi i bio bas nesretan kad sam vidio da je na svijetlo plavoj:-P

molim admina da ubaci i svjetloplavu boju fonta, za nas trolove:-P

ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.