NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Skupa drvca

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Obi-wan

PostPostano: pon kol 26, 2013 5:27 pm    Naslov : Skupa drvca Citirajte i odgovorite

Povremeno se zanesem i zapalim za kupnju nekog (pre)skupog drveta. Srećom, dok ga nađem, razum malo prikoči u smislu: Treba li to meni? Vrijedi li to stvarno toliko? Da li ću igrati bolje s tim drvetom ili je to samo za preseravanje. Mislim na drva koja koštaju od 100 do 250 dolara.

Šta mislite o tome? Imate li neko skupo drvo?
Vrijede li Nittaku Acoustic, Violin, Tenor, Stiga Rosewood, razni Butterfly Timo Boll i Innerforce, Hurricane Hao i King itd. stvarno tih novaca ili je to mamac za bogate i naivne.
Da li će Galaxy N-9 poslužiti isto kao Timo Boll ZLC ?
Ili treba kupiti najskuplje (koje odgovara stilu igre naravno), čuvati ga i koristiti 10 godina...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Lin Chi Na

PostPostano: pon kol 26, 2013 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam imao jednako misljenje kao ti dok nisam probao spirit. I mogu ti reci da mi vrijedi svaka kuna za to drvo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pon kol 26, 2013 5:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

i skupo i jeftino drvo ili ti pase ili ti ne pase. skupljem se mozda moze vise vjerovati da nece biti razlike od drva do drva u istoj seriji.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: pon kol 26, 2013 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Lin Chi Na (napisa):
Ja sam imao jednako misljenje kao ti dok nisam probao spirit. I mogu ti reci da mi vrijedi svaka kuna za to drvo.

To je upravo jedno od drveta koje me kopkaju.
Naime, puno ljudi ga hvali. I onda pročitam negdje brzina 8.4, kontrola 8.4, a neko drvo od 20 $ ga šije na papiru u obje kategorije (znam da stvari nisu baš tako jednostavne, ali opet...). I onda se pitam, da li ljudi koji su platili TBS-a ili neko drugo skupo drvo, hvale ta drva samo da bi opravdali svoju investiciju. Pa onda još kaže: drvo je teško kontrolirati kod kratke igre, loptica ode previsoko. Shit pa zašto da platim tolike novce pa da me još i ne sluša :-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Lin Chi Na

PostPostano: pon kol 26, 2013 6:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Neznam. Iz mog iskustva drvo je za svoju oznaku brzine (mislim off- ili tako nesto) dosta brzo. Prije sam imao jednako brzo drvo. I kad sam probao spirit bio je brzi ali me iznenadio koliko je jako puno osjecaja u tom drvu. Trebalo mi je jako kratko da se naviknem na njega.
[Vrh]
a_marko

PostPostano: pon kol 26, 2013 7:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Moje iskustvo je da sam isao od jeftinijih drva prema skupljim. Pa tako sam igrao (dosta dugo) sa galaxy T-11, a prije toga sa Tibhar sensitec xeon, pa sam imao sanwei hc-5, pa galaxy N-9 itd, itd...
I jedan dan sam popiz.dio, to sve rasprodao i kupio Timo Boll Spirit. VRIJEDI SVAKE KUNE!
To se ne može uopće stavljati u isti kontekst sa gore nabrojanim drvima. Iako Sanwei HC-5 je meni jako dobro drvo. A to što piše po netu - to jednostavno nije tako.
Ja ne igram dugo sokaz (godinu dana), ali moja igra se poboljšavala kako sam prelazio na bolja drva. Što se tiče guma, ja stalno igram s istim gumama tako da mogu suditi o drvima. Timo Boll ALC, Michel Maze, Timo Boll Spirit, to su u nekim segmentima slična drva i definitivno vrijede svake plaćene kune. Yesss!

I još nešto... potrošio sam brdo novaca na isprobavanja i gluposti. Već godinu dana igram sa istom postavom i ako igram loše znam da je stvar u meni, a ne u opremi. Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.