SOKAZ forum
Memorijalni turnir Dr. Zarko Dolinar
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Memorijalni turnir Dr. Zarko Dolinar
prve godine da imam pravo nastupa, kak sam posto stari konj, i sve cestitke turniru...
organizacija na mjestu, sve islo ko po loju...
rijetko vidjeno da turnir u zagrebu ima svedski stol di se cijelo vrijeme turnira moglo jest i pit kolko se htjelo, bilo sokova bilo alkohola...
100 vrsti jela, plus poslije kolaci i torta...
svaka cast...dolazim i dogodine...na pingac, klopu i druzenje...

organizacija na mjestu, sve islo ko po loju...
rijetko vidjeno da turnir u zagrebu ima svedski stol di se cijelo vrijeme turnira moglo jest i pit kolko se htjelo, bilo sokova bilo alkohola...
100 vrsti jela, plus poslije kolaci i torta...
svaka cast...dolazim i dogodine...na pingac, klopu i druzenje...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- mistreaver
Re: Memorijalni turnir Dr. Zarko Dolinar
da, i ja rijetko u Zg igram na Stiga stolovima!Iceman je napisao/la: rijetko vidjeno da turnir u zagrebu ima svedski stol
"Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn
haha dobra:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.