| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: sri lis 05, 2005 1:32 pm Naslov
: najjača psovka sokaza |
|
|
da unesemo malo veselja, da li vam se neka psovka protivničke ekipe (može i vlastite haha..) urezala u sjećanje :
ne treba imenovati protivnike, prema želji, dovoljna je i psovka
neke sokaz psovke:
jebo te traktor
idi u stokurac!
jedan čovjek, prema priči, psovke bi gradirao kako bi gubio, od grdih prema stvarno ružnima neću navesti te psovke jer su neke prestrašne, samo ću spomenuti da su se ticale vulgarnog seksa, najbliže rodbine i nekrofilije  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri lis 05, 2005 2:33 pm Naslov
: |
|
|
Hmm,mislim da znam o kome se radi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Martin
Pridružen/a: 20. 05. 2005. (06:57:48) Postovi: 195 Lokacija: Samobor
|
Postano: sri lis 05, 2005 3:53 pm Naslov
|
|
a daj nama ostalima reci koji neznamo... mislim, ne na covjeka, neg na psovke  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sri lis 05, 2005 6:35 pm Naslov
|
|
Psovanje je ustvari umjetnost u kojoj pojedinac iskazuje svoju kreativnost,literarno umjece i ponaosob mastovitost!
Samo treba zaobici tradicionalne okvire konzervativnosti u nas hrvata i na psovanje gledati pod drugim kutem!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sri lis 05, 2005 9:38 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Psovanje je ustvari umjetnost u kojoj pojedinac iskazuje svoju kreativnost,literarno umjece i ponaosob mastovitost!
Samo treba zaobici tradicionalne okvire konzervativnosti u nas hrvata i na psovanje gledati pod drugim kutem!  |
loooooooool |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: čet lis 06, 2005 8:59 am Naslov
|
|
| Dario (napisa): | | Brod (napisa): | Psovanje je ustvari umjetnost u kojoj pojedinac iskazuje svoju kreativnost,literarno umjece i ponaosob mastovitost!
Samo treba zaobici tradicionalne okvire konzervativnosti u nas hrvata i na psovanje gledati pod drugim kutem!  |
loooooooool |
tako je, ne treba biti konzerva, bar dok god psovka ostaje s tvoje strane stola...
nego brod, jel to istina da ti i brod jr jedan drugome majku dok igrate na treningu međusobno...  _________________ it doesn't matter if I suck on the table as long as I lay on the table... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: čet lis 06, 2005 11:52 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | | Dario (napisa): | | Brod (napisa): | Psovanje je ustvari umjetnost u kojoj pojedinac iskazuje svoju kreativnost,literarno umjece i ponaosob mastovitost!
loooooooool |
tako je, ne treba biti konzerva, bar dok god psovka ostaje s tvoje strane stola...
nego brod, jel to istina da ti i brod jr jedan drugome majku dok igrate na treningu međusobno...  |
Jel istina da bog postoji?
A ovo s majkom ,ne razumijem- jel mozda nudis svoju?
Sta god mi radili na treningu tebe se to ne tice, i ak mislis provocirat, skini mi se s grbe od sad pa na dalje i ubuduce! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: čet lis 06, 2005 12:04 pm Naslov
|
|
Tako je Razbu,dobro si mu odbrusio a Ti Mr.Canabisboy uzmi u obzir da nas ima dvoje.Jedan malo lud a drugi lud ko šiba,zato...
Tko znade kako bi mi to mogli shvatit al' za sada stoji da PROVOCIRAŠ a to nam nije baš drago my dearly ex friend  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: pet lis 07, 2005 8:15 am Naslov
|
|
eh vas dvojica, vidi se da ste friški na forumarenju, pa sve shvaćate ozbiljno, jeba vas. ma ne provociram, šalim se, pokušavam malo unijeti živosti na ove stranice. o vama dvojici imam super mišljenje, dečki ste na mjestu, inače se ne bi zezao s vama...zato pis braders  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: pon lis 10, 2005 7:22 am Naslov
|
|
| travaroš s dva srajvera (napisa): | eh vas dvojica, vidi se da ste friški na forumarenju, pa sve shvaćate ozbiljno, jeba vas. ma ne provociram, šalim se, pokušavam malo unijeti živosti na ove stranice. o vama dvojici imam super mišljenje, dečki ste na mjestu, inače se ne bi zezao s vama...zato pis braders  |
Malo ti fali takta!
Prvo provociras pa bi se poslje mirio.Pusti majke di im je mjesto - na miru! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: pon lis 10, 2005 9:28 am Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Malo ti fali takta!
Prvo provociras pa bi se poslje mirio.Pusti majke di im je mjesto - na miru! |
nisam mislio da ćete se naljutit, mislio sam da ćete shvatit da se šalim. nemam nikakvog razloga naljutiti vas, vas dvojica ste mi super |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: pon lis 10, 2005 9:40 am Naslov
|
|
Daj,daj,prestani nas hvalit,pomislit ćemo da si sladunjav!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
travaroš s dva srajvera
|
Postano: pon lis 10, 2005 9:55 am Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | Daj,daj,prestani nas hvalit,pomislit ćemo da si sladunjav!!!  |
to je jedna od boljih stvari koje bi mogli pomislit
kak ste odigrali? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
|
Postano: pon lis 10, 2005 2:59 pm Naslov
|
|
Kak' beba zvečkicu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bob
Pridružen/a: 07. 11. 2006. (20:56:59) Postovi: 4 Lokacija: Between the sacred silence and sleep
|
Postano: ned stu 19, 2006 11:17 pm Naslov
: psovka |
|
|
Nedavno smo igrali protiv Inkera II. (7. liga) i ja onak slučajno čovjeku tri puta za redom pogodim prasicu na rub stola. i čovjek "jebem ti mater" ja ništ šutim šta ću. on opet na drugoj prasici, bogami i na trećoj. ja već pomalo ljut jer mi jebe mater, pa ga elegantno pitam "gospon jel to meni?" pita on "šta?"
Rekoh:"te psovke i to" čovjek popizdio i počeo vikat kak se igram ja malo kak on meni ništ nije reko. tolko je poživčanio da je izgubio bezveze počeo nabijat glupe lopte i tak...
nevjerojatno je kak nekoga samo kratkim bezveznim pitanjem sjebeš do bola... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bob
Pridružen/a: 07. 11. 2006. (20:56:59) Postovi: 4 Lokacija: Between the sacred silence and sleep
|
Postano: ned stu 19, 2006 11:17 pm Naslov
: psovka |
|
|
Nedavno smo igrali protiv Inkera II. (7. liga) i ja onak slučajno čovjeku tri puta za redom pogodim prasicu na rub stola. i čovjek "jebem ti mater" ja ništ šutim šta ću. on opet na drugoj prasici, bogami i na trećoj. ja već pomalo ljut jer mi jebe mater, pa ga elegantno pitam "gospon jel to meni?" pita on "šta?"
Rekoh:"te psovke i to" čovjek popizdio i počeo vikat kak se igram ja malo kak on meni ništ nije reko. tolko je poživčanio da je izgubio bezveze počeo nabijat glupe lopte i tak...
nevjerojatno je kak nekoga samo kratkim bezveznim pitanjem sjebeš do bola... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|