| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
zmilko
|
Postano: čet svi 16, 2013 9:37 am Naslov
: Svjetsko pojedinacno Pariz 2013 |
|
|
Gledao sam par meceva.Dobar pingic Evropljana,skidaju i japance i korejance
sto je za mene iznenadenje.
Roko Tosic izgubio od Yan An-a sto se i ocekivalo.
Xu Xin novi svjetski prvak - moja prognoza.
ali volio bih da Zhang Jike obrani titulu.
Tabor navija za Ma Longa. _________________ mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: čet svi 16, 2013 10:43 pm Naslov
: |
|
|
Ja bih jako volio da Ma Long osvoji, ali ima dva jako neugodna protivnika u svojem ždrijebu: Yan Ana s kojim je nedavno igrao gust finale Quatar opena, i spasio jednu (ili dvije?) meč lopte u kineskim kvalifikacijama.
A i u slučaju da prođe njega, opet se, kao i 2009 i 2011 križđa u polufinalu s Wang Haom, i tu će trebati biti mentalno spreman.
Xu Xin po meni prvi favorit, ali bit će zanimljivo vidjeti polufinale Xu-Xin . Zhang Jike (iskreno sumnjam da se netko drugi može tu ubaciti, ali živi bili pa vidjeli.
Od iznenađenja, ispao je Ma Lin od Matsudaire što pokazuje da je njegovo vrijeme već prošlo, danas također crn dan francuze, Mattenet ispao od Iranca Alamiyana Nosada (iznenađenje definitivno), dok se mladi prvak Francuske Gauzy borio protiv Tang Penga, ali na kraju je morao priznati poraz.
Od naših, Gaćina zasada uvjerljiv, sutra pravi test - Samsonov. Primorac nije mogao protiv Ovtcharova, a u paru Zoki i Tošić odmah u prvom kolu na Ma - Lina i Hao Shuaija - mislim da će zadnji poen biti zapamćen, bilo po Zokijevom legendarnom uzdahu, bilo po Ma Linovom vrhunskom kraćenju.
Kad sam već kod muških parova, jel se to meni čini, ili Xu Xin i Ma Long ne brane titulu?
I da ne zaboravim još, legendarni Kreanga spasio 5(!) meč lopti protiv buduće korejske nade Kim Minseoka, dok je Schlagera također vrijeme pregazilo , lakih 4:1 za Bauma.
I jako lijep meč je bio između Marcosa Freitasa i Pak Sin Hyoka.
I za kraj samo da komentiram da sutra ponovno igraju Ma Long i Bojan Tokić (svi znamo koliko je prekrasan njihov zadnji meč na prošlom svjetskom prvenstvu bio), te također će biti zanimljivo pratiti 50-godišnjeg He Zhi Whena koji je "lakoćom" riješio Chen Weixinga, i sutra igra protiv Koki Niwe.
Izvinite na dugačkom postu, ali sretan sam jer je napokon počelo, pa je trebalo to negdje iskaliti
Edit: Kiksao sam, Ma Long lovi prvo Bolla, a onda pobjednika Wang Hao - Yan An u polufinalu. Al da ne trčim pred rudo, prvo Tokić onda ćemo dalje. Go Ma Long! _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet svi 17, 2013 12:54 am Naslov
|
|
matsudaira je i u yokohami bio jako blizu da dobije ma lina, ocito ma linu ne pase njegov blokerski stil. tuzno da je mizutani odmah u prvom krugu izgubio od cehoslovaka pavela siruceka.
ne znam koliko je iznenadjenje da je mattenet izgubio od noshada, ludi iranac ima atipicnu igru ali odlicnu ruku, trenira cesto u werner schlager akademiji s jakim europljanima i ima sasvim solidne rezultate.
isto tako nije cudno da je schlager izgubio od bauma, nije s njim volio igrati ni dok je bio u boljim danima.
koreanci se ocito nisu proslavili s pomladjenom postavom (ryu i joo ostali doma), prvo je seo hyun deok nervozno izgubio od gauzya (ocekivalo bi se vise od nekog tko je jednom skinuo zhang jikea) i sad kim min seok ovako od kreange. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet svi 17, 2013 7:51 am Naslov
|
|
Tako im i treba.
Idemo Ma Longec! I Fan Zhendong protiv Žike!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmilko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
sux
Pridružen/a: 09. 10. 2009. (13:53:39) Postovi: 174 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pet svi 17, 2013 8:31 pm Naslov
|
|
| Gacina-Samsonov 1-4 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet svi 17, 2013 8:36 pm Naslov
|
|
Šteta..imao je kod rezultata 1:3 u setovima i 9:9 u petom setu inicijativu i napad te se je Samsonov branio, no Andrej je profulao jednu od tih visokih lopti koje je Samsonov vraćao s udaljenosti na stol..tko zna da je poveo 10:9 da li bi osvojio set i dodatno povećao neizvjesnost meča..
Lijepa borba u svakom slučaju!
Mečeve možete pratiti na ittv web stranici uživo.
Sportski pozdrav! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub svi 18, 2013 10:26 am Naslov
|
|
Gačina je promašio previše dobrih prilika kada je bio u punoj inicijativi. Takav si luksuz protiv Samsonova ne možeš priuštiti...
zanimljivo mi je gledat Kineze i njihovu najavu smjena generacija. Mali Zodong je protiv Zhang Jikea izgubio 4-0 no vidi se da već ima snagu kopte koja je potrebna. Izgubio je na sitnice no momak ima 16 g!!!
Tako sad generacija Ma Longa, Zhang Jikea i Xu Xina gleda svoje nasljednike (Yan An i Zedong) kao što su oni "smjenili" generaciju Wang Liquina i Ma Lina a ovi generaciju Kong Linghua i Gouliang Liua..
ludilo..
Wang liquin ne igra pojedinačni dio. Samo mix parove. Ti bokca čovjek je trostruki svjetski prvak! Obilježio je nulte godine. Već vidim kome bi trebali dat državljanstvo. Čovjek bi kod nas bio prvi reket još 15 godina... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: sub svi 18, 2013 12:18 pm Naslov
|
|
Današnji dan neće Wang Liqin pamtiti po previše dobroga. Izgubio dva polufinala parova
S druge strane, nakon 22 godine Kinezi neće biti pobjednici mješovitih parova. A i veselim se finalu muških parova gdje nakon ne znam koliko vremena za stolom neće biti 4 Kineza.
Iako vjerujem da do toga ne bi došlo da su u parovima igrali Ma Long, Xu Xin i Zhang Jike (u bilo kojoj kombinaciji), ali pretpostavljam da je njima svima prioritet singl. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: sub svi 18, 2013 3:22 pm Naslov
|
|
ovaj zhou yu valjda vise nece igrati parove dok je liu guoliang ziv. u paru s wang haom je prije par mjeseci dobio batine od japanaca i sad u paru s liqinom od taipejaca.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: sub svi 18, 2013 11:17 pm Naslov
|
|
četvrtfinala u nedjelju...
XU Xin - MATSUDAIRA
BAUM - ZHANG Jike
WANG Hao - YAN An
BOLL Timo - MA Long
sve osim kineskog polufinala senzacija... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: sub svi 18, 2013 11:56 pm Naslov
|
|
Lijepo je vidjeti dvojicu Europljana i jednog Japanca u četvrtfinalima za razliku od Rotterdama kad je bilo 7 Kineza i Boll
Bit će zanimljivo sutra, "najopasnije" zvuče mečevi Boll - Long i Wang Hao- Yan An (prednost dajem Longu i Yan Anu, iako je Timo danas odigrao strašan meč, ali Ma Long je Ma Long, a Yan An djeluje fantastično, kao da uopće nije impresioniran atmosferom), i ostaje vidjeti mogu li Baum ili Matsudaira spriječiti kineski polufinale s gornje strane zdrijeba _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: ned svi 19, 2013 12:18 pm Naslov
|
|
I treći put zaredom, kao i 2009 i 2011, imamo polufinale Ma Long - Wang Hao. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned svi 19, 2013 1:24 pm Naslov
|
|
| mistreaver (napisa): | | I treći put zaredom, kao i 2009 i 2011, imamo polufinale Ma Long - Wang Hao. |
Xu Xin je opasno visio protiv Matsudare. istina sam mu je dao priliku...
2-1 za japanca i fix kojeg Xu Xin izvlači 14-12. Japanac je igrao taktički savršeno. Duboki forhend pa prebacivanje u bekend kojega je cijeli meč Xu Xin igrao loše. Smiješno zvuči ali izgledalo je da je Kinez premekan za japanca. Matsudara štopa savršeno...
Zadnja promjena: Koki; ned svi 19, 2013 4:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: ned svi 19, 2013 1:39 pm Naslov
|
|
Koki, je izvrsno primjetio kako savršeno štopa Matsudara, stvarno se rijetko viđa tako kvalitetan štop.
Parik Baum (GER) upravo uzeo prvi set Jike Zhang-u, je li to na pomolu iznenađenje!?
Sportski pozdrav svima! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: ned svi 19, 2013 1:46 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): | | mistreaver (napisa): | | I treći put zaredom, kao i 2009 i 2011, imamo polufinale Ma Long - Wang Hao. |
Xu Xin je opasno visio protiv Matsudare. istina sam mu je dao priliku...
2-1 za japanca i fix kojeg Xu Xin izvlači 14-12. Japanac je igrao taktički savršeno. Duboki forhend pa prebacivanje u bekend kojega je cijeli meč Xu Xin igrao loše. Smiješno zvučni ali izgledalo je da je Kinez premekan za japanca. Matsudara štopa savršeno... |
Je, jako je malo falilo, tko zna što bi bilo da je uzeo taj četvrti set, trebalo je malo koncentracije i živaca. I slažem se s komentatorima koji su rekli da je ponekad bio "preoriginalan" umjesto da odigra jednostavan udarac. Kasnije više nije bio toliko siguran na prijemu.
Al u svakom slučaju jedan od zanimljivijih igrača koje sam gledao, blokiranje i filing su savršeni, bekend iz trka i daleko od stola nešto najnevjerojatnije što sam vidio (iako je to više pokazivao jučer u meču sa Samsonova). Jedino velim, šteta što nije neke lagane lopte pogodio. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned svi 19, 2013 2:29 pm Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | Koki, je izvrsno primjetio kako savršeno štopa Matsudara, stvarno se rijetko viđa tako kvalitetan štop.
Parik Baum (GER) upravo uzeo prvi set Jike Zhang-u, je li to na pomolu iznenađenje!?
Sportski pozdrav svima! |
nema iznenađenja...
Jike malo kilavo ušao u meč. Izgledalo je kao nikako da odluči oče li igrati ili ne. A onda kada je proigrao...ćao žurim...
polufinale:
Zhang Jike - Xu Xin
Ma Long - Wang hao
večeras na eurosportu.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: ned svi 19, 2013 2:48 pm Naslov
|
|
| Koki (napisa): |
nema iznenađenja...
Jike malo kilavo ušao u meč. Izgledalo je kao nikako da odluči oče li igrati ili ne. A onda kada je proigrao...ćao žurim...
|
Ja baš mislim da je ušao podcjenjivački i bio iznenađen Baumovom dobrom igrom. I da nije uopće da je on u zadnja 2 seta proigrao, nego je Baum psihički pao nakon propuštenih 10-5 u trećem setu, igra mu se raspala. _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
|
Postano: ned svi 19, 2013 5:01 pm Naslov
|
|
| Zhang Jike se najmanje potrošio danas u četvrtfinalu. Oče li to odlučivati u polufinalu? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|