| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Tomaca
|
Postano: uto kol 27, 2013 8:17 am Naslov
: HAIFU vodeno ljepilo |
|
|
Prodajem haifu vodeno ljepilo
100 ml - 100kn
šta reč nego jedno od najboljih na tržištu
 _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto kol 27, 2013 10:50 am Naslov
: |
|
|
| Daj malo karakteristike da cujem |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto kol 27, 2013 11:08 am Naslov
|
|
namazes, zaljepis i ono drzi gumu na reketu
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto kol 27, 2013 11:22 am Naslov
|
|
Znaci ovako:
1.Haifu
2.Dianci
3.Clue
HAIFU;
Rijetko kao voda, skoro kao najfiniji parfem prekrasnog mirisa,sigurno ljepilo koje se nejlakse skida sa gume i najzimljivija stvar je u tome je ta da ako se stavi vise slojeva (neki idu i do 10)dobija se pracka a ne reket,
Znaci to ljepilo je u jednu ruku o tuning-ovo sve sto sam napisao je provjereno ne samo procitano sa interneta
Ps:isao sam do 5 slojeva iznad toga je za velike decke _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Lin Chi Na
|
Postano: uto kol 27, 2013 12:34 pm Naslov
|
|
Pa ja san mislija da si ti veliki dečko  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ecwashere
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: uto kol 27, 2013 2:00 pm Naslov
|
|
| ecwashere (napisa): | | http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=42519&title=what-is-the-highest-quality-water-base-glue |
| macato (napisa): |
Znaci to ljepilo je u jednu ruku i tuning-ovo sve sto sam napisao je provjereno ne samo procitano sa interneta
Ps:isao sam do 5 slojeva iznad toga je za velike decke |
btw 1. do Nittaku proizvoda je stvarno lagano doći na ovim prostorima
btw 2. onog koji mi kaže da mu je DHS no15 je jedno od boljih ljepila
ljepilo se ponaša kao tuning u smislu da mu daje takvu brzinu a na da će omekaniti spužvu jer mislim da to ljepilo nema kemiju koja prodire unutra...mislim _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ecwashere
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto kol 27, 2013 7:36 pm Naslov
: Falco Long Booster |
|
|
Ja sam "luđak" koji to koristi. Ali, efekat zavisi od vrste tuning-a (Tempo Booster - slabiji ili Long Booster - jači), količine koja se stavi (1 ili 2 premaza) i spužve na koju se aplicira (kod poroznih spužvi, sa većim porama, treba od 7 - 14 dana da se ponovno izravna).
O ljepilima ukratko. U dolasku mi je :
http://www.ttrevolution.com
To je sada IN, dolazi preko XIOM-a.
Također, na tržištu se pojavila nova vrsta ljepila, za gume sa poroznom spužvom (Tensori, Tenergy i sl.). Ako bude interesa, biti će i toga. Prenosim :
DONIC Blue Contact Glue has been specially developed to improve the playing effects of large-pored sponges.
Čistaće Revolution No.3 već imam na lageru, sam sam probao - IZVRSNO. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto kol 27, 2013 9:09 pm Naslov
|
|
puno sam eksperimentirao sa svime, sa geekom pricao o tuninzima i svemu...
kad god natuniram reket, ne pase mi...reko mi je geek da sam valjda jedini ja pametan a svi profici glupi:-)
ali konacno sam nasao jedan citat na stranom forumu koji mozda objasnjava kaj me to smeta kod tuninga...
"Before it was a rubber for a play near the table (45° spong) with loops (higher throw angle). After the 2nd tuning we have a medium hardness of the spong who allows to play away the table. The throw angle is now medium and we are able to loop, hit or play fast loops."
i tocno to...ja obozavam visok luk lopte kod spina, a kad natuniram spuzva omekani i luk se smanji...dobije se na brzini i katapultu ali se treba i naviknuti da to vise nije ista guma i treba mijenjat pokret pri spinu...sto je meni koji igram iskljucivo na stolu prilicno tesko...
jel mi drzi teorija vodu? anyone? (citaj: Geek ) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: uto kol 27, 2013 9:44 pm Naslov
: Tuning |
|
|
Nemoj očekivati odgovor, već "filozofiju" ...
Tuning-e možemo podijeliti na 2 vrste.
Tuning koji se prvenstveno nanosi na spužvu, i, u pravilu, nije namjenjen za nanošenje na postojeće ljepilo. To su europski tuninzi, primjeri su, od najprodavanijih, Falco i TRF. Pri tome je TRF "sveta vodica" prema Falco-u. Budući da se nanose na spužvu, trajno je smekšavaju i proširuju. Cijena im je umjerena.
Kineski tuninzi (Dianchi, Haifu Seamoon i najnoviji, koji je Tan donio iz Kine, nešto kao L... F..., imam slike na 2. mob-u) mogu se nanositi na postojeće ljepilo, a pri tome i spužva manje reagira. Svrha njihovog korištenja je da ubrzaju i naprave elastičnijim cijelu kombinaciju ljepila i spužve, pri čemu se ljepilo ne stvrdnjava. Cijena im je "paprena". Haifu je nešto jeftiniji, Dianchi bočicu od 130 ml cijeni 400 kn.
Za igru na stolu, koja nije karakteristika profića, možda treba nanijeti samo jedan sloj Falco Tempo Boostera (slabiji) i malo duže pustiti gumu da se proventilira (3 dana). _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet kol 29, 2013 8:58 am Naslov
|
|
mislim da sam fulao temu(HAIFU vodeno ljepilo) al nema veze
ova revolucija br.3 izgleda nestvarno bolje čak i od Tear Mendera
http://www.youtube.com/watch?v=UWVCZG5YyA0
ali nekako imam dojam da su se u ovoj prići našao neki lik koji je "otkrio" neko vodeno ljepilo za "male pare" velike elastičnosti i želi ga na aktera progurati na stolnotenisko tržište,vrijeme će pokazati svoje ipak nije sve u elastičnosti ljepila ima nešto i u mirisu
baš sam ih kontaktirao da im postanem distributor makar ga nisam ni probao, kad dođe na vratanca bum zano više o ovom čudu
a dotada
Prodajem haifu vodeno ljepilo
100 ml - 100kn
šta reč nego jedno od najboljih na tržištu
 _________________ was once Kemilov suigrač
Zadnja promjena: Tomaca; pet ruj 06, 2013 2:08 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:06 am Naslov
: Ljepilo Revolution No.3 |
|
|
Ja ti to otkrijem, a ti se brže - bolje požuriš da to "zgrabiš" prije mene ???
 _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:15 am Naslov
|
|
učio od najboljih ,čisto sumnjam da bi izašao u javnost s tim da nisi več odradio ono što je trebalo odraditi...šalim se, ja bum najvjerojatnije ostao kod haifua i diancija _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:23 am Naslov
|
|
Evo opet njih dva...baš se veselim i čekam nove postove
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:29 am Naslov
|
|
teško da mene dvaput možeš natjerat na tanak led
e i danas možeš doletiti na igrački trening _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:31 am Naslov
|
|
haha imas pravo  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: čet kol 29, 2013 9:37 am Naslov
|
|
| Iceman (napisa): | puno sam eksperimentirao sa svime, sa geekom pricao o tuninzima i svemu...
kad god natuniram reket, ne pase mi...reko mi je geek da sam valjda jedini ja pametan a svi profici glupi:-)
ali konacno sam nasao jedan citat na stranom forumu koji mozda objasnjava kaj me to smeta kod tuninga...
"Before it was a rubber for a play near the table (45° spong) with loops (higher throw angle). After the 2nd tuning we have a medium hardness of the spong who allows to play away the table. The throw angle is now medium and we are able to loop, hit or play fast loops."
i tocno to...ja obozavam visok luk lopte kod spina, a kad natuniram spuzva omekani i luk se smanji...dobije se na brzini i katapultu ali se treba i naviknuti da to vise nije ista guma i treba mijenjat pokret pri spinu...sto je meni koji igram iskljucivo na stolu prilicno tesko...
jel mi drzi teorija vodu? anyone? (citaj: Geek ) |
dodao bi na ovo sve i to da kako iz dana u dan tuning hlapi tako se i kut te brzina gume mjenja iz dana u dan(malo jako malo ali se mijenja) na kraju ispada da je to stvarno samo za velike dečke koji udaraju svaki dan i u totanoj su sinergiji sa svojim reketom _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Tomaca
|
Postano: pon ruj 02, 2013 2:55 pm Naslov
|
|
par slikica radnje skidanja ORIGINALNOG HAIFU VODENOG LJEPILA
guma:tenergy 05 max crveni
slojeva:3 spužva + 1 na drvo
znači riječ je o ovome
a ne o ovome
 _________________ was once Kemilov suigrač |
|
| [Vrh]
|
|
 |
geek
|
Postano: sri ruj 04, 2013 8:48 am Naslov
: Tibhar Clue Glue |
|
|
Prepričati ću svoj jučerašnji razgovor, uz jutarnju kavicu, sa Stiga manekenom, profićem, sa +20 godina igranja, dvostrukim prvakom Hrvatske.
Vadi maneken ljepilo iz prtljažnika, na bočici piše Tibhar Clue Glue 150 ml, u bočici sa kistom.
Maneken : "Jel' to Haifu ljepilo unutra ?"
Ja : "Ne, to je Falco, iako miriše slično."
Maneken : "Moje Calibra gume s tim ljepilom nikamo ne idu, moram nanijeti barem 10 slojeva da prožive, sa Haifu-om samo 3."
Ja : "Yes!" _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|