NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

HAIFU vodeno ljepilo
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Tomaca

PostPostano: uto kol 27, 2013 8:17 am    Naslov : HAIFU vodeno ljepilo Citirajte i odgovorite

Prodajem haifu vodeno ljepilo

100 ml - 100kn

šta reč nego jedno od najboljih na tržištu

Lin Chi Na

PostPostano: uto kol 27, 2013 10:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Daj malo karakteristike da cujem
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: uto kol 27, 2013 11:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

namazes, zaljepis i ono drzi gumu na reketu Eeeek!

Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Tomaca

PostPostano: uto kol 27, 2013 11:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znaci ovako:

1.Haifu
2.Dianci
3.Clue

HAIFU;

Rijetko kao voda, skoro kao najfiniji parfem prekrasnog mirisa,sigurno ljepilo koje se nejlakse skida sa gume i najzimljivija stvar je u tome je ta da ako se stavi vise slojeva (neki idu i do 10)dobija se pracka a ne reket,
Znaci to ljepilo je u jednu ruku o tuning-ovo sve sto sam napisao je provjereno ne samo procitano sa interneta
Ps:isao sam do 5 slojeva iznad toga je za velike decke
Lin Chi Na

PostPostano: uto kol 27, 2013 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ja san mislija da si ti veliki dečko Confused Very Happy
[Vrh]
ecwashere

PostPostano: uto kol 27, 2013 12:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=42519&title=what-is-the-highest-quality-water-base-glue
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto kol 27, 2013 2:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ecwashere (napisa):
http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=42519&title=what-is-the-highest-quality-water-base-glue

macato (napisa):

Znaci to ljepilo je u jednu ruku i tuning-ovo sve sto sam napisao je provjereno ne samo procitano sa interneta
Ps:isao sam do 5 slojeva iznad toga je za velike decke

btw 1. do Nittaku proizvoda je stvarno lagano doći na ovim prostorima

btw 2. onog koji mi kaže da mu je DHS no15 je jedno od boljih ljepila
Laughing Laughing Laughing

ljepilo se ponaša kao tuning u smislu da mu daje takvu brzinu a na da će omekaniti spužvu jer mislim da to ljepilo nema kemiju koja prodire unutra...mislim
ecwashere

PostPostano: uto kol 27, 2013 3:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

samo za "luđake"

http://oneofakindtrading.com.au/falco_tempo_long_booster_review.htm
[Vrh]
geek

PostPostano: uto kol 27, 2013 7:36 pm    Naslov : Falco Long Booster Citirajte i odgovorite

Ja sam "luđak" koji to koristi. Ali, efekat zavisi od vrste tuning-a (Tempo Booster - slabiji ili Long Booster - jači), količine koja se stavi (1 ili 2 premaza) i spužve na koju se aplicira (kod poroznih spužvi, sa većim porama, treba od 7 - 14 dana da se ponovno izravna).

O ljepilima ukratko. U dolasku mi je :

http://www.ttrevolution.com

To je sada IN, dolazi preko XIOM-a.

Također, na tržištu se pojavila nova vrsta ljepila, za gume sa poroznom spužvom (Tensori, Tenergy i sl.). Ako bude interesa, biti će i toga. Prenosim :

DONIC Blue Contact Glue has been specially developed to improve the playing effects of large-pored sponges.

Čistaće Revolution No.3 već imam na lageru, sam sam probao - IZVRSNO.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: uto kol 27, 2013 9:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

puno sam eksperimentirao sa svime, sa geekom pricao o tuninzima i svemu...

kad god natuniram reket, ne pase mi...reko mi je geek da sam valjda jedini ja pametan a svi profici glupi:-)

ali konacno sam nasao jedan citat na stranom forumu koji mozda objasnjava kaj me to smeta kod tuninga...

"Before it was a rubber for a play near the table (45° spong) with loops (higher throw angle). After the 2nd tuning we have a medium hardness of the spong who allows to play away the table. The throw angle is now medium and we are able to loop, hit or play fast loops."

i tocno to...ja obozavam visok luk lopte kod spina, a kad natuniram spuzva omekani i luk se smanji...dobije se na brzini i katapultu ali se treba i naviknuti da to vise nije ista guma i treba mijenjat pokret pri spinu...sto je meni koji igram iskljucivo na stolu prilicno tesko...

jel mi drzi teorija vodu? Very Happy anyone? (citaj: Geek In love )
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: uto kol 27, 2013 9:44 pm    Naslov : Tuning Citirajte i odgovorite

Nemoj očekivati odgovor, već "filozofiju" ...

Tuning-e možemo podijeliti na 2 vrste.

Tuning koji se prvenstveno nanosi na spužvu, i, u pravilu, nije namjenjen za nanošenje na postojeće ljepilo. To su europski tuninzi, primjeri su, od najprodavanijih, Falco i TRF. Pri tome je TRF "sveta vodica" prema Falco-u. Budući da se nanose na spužvu, trajno je smekšavaju i proširuju. Cijena im je umjerena.

Kineski tuninzi (Dianchi, Haifu Seamoon i najnoviji, koji je Tan donio iz Kine, nešto kao L... F..., imam slike na 2. mob-u) mogu se nanositi na postojeće ljepilo, a pri tome i spužva manje reagira. Svrha njihovog korištenja je da ubrzaju i naprave elastičnijim cijelu kombinaciju ljepila i spužve, pri čemu se ljepilo ne stvrdnjava. Cijena im je "paprena". Haifu je nešto jeftiniji, Dianchi bočicu od 130 ml cijeni 400 kn.

Za igru na stolu, koja nije karakteristika profića, možda treba nanijeti samo jedan sloj Falco Tempo Boostera (slabiji) i malo duže pustiti gumu da se proventilira (3 dana).
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: čet kol 29, 2013 8:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da sam fulao temu(HAIFU vodeno ljepilo) al nema veze

ova revolucija br.3 izgleda nestvarno bolje čak i od Tear Mendera

http://www.youtube.com/watch?v=UWVCZG5YyA0

ali nekako imam dojam da su se u ovoj prići našao neki lik koji je "otkrio" neko vodeno ljepilo za "male pare" velike elastičnosti i želi ga na aktera progurati na stolnotenisko tržište,vrijeme će pokazati svoje ipak nije sve u elastičnosti ljepila ima nešto i u mirisu Hihihi

baš sam ih kontaktirao da im postanem distributor makar ga nisam ni probao, kad dođe na vratanca bum zano više o ovom čudu

a dotada

Prodajem haifu vodeno ljepilo

100 ml - 100kn

šta reč nego jedno od najboljih na tržištu

Zadnja promjena: Tomaca; pet ruj 06, 2013 2:08 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
geek

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:06 am    Naslov : Ljepilo Revolution No.3 Citirajte i odgovorite

Ja ti to otkrijem, a ti se brže - bolje požuriš da to "zgrabiš" prije mene ???
Confused
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

učio od najboljih Very Happy ,čisto sumnjam da bi izašao u javnost s tim da nisi več odradio ono što je trebalo odraditi...šalim se, ja bum najvjerojatnije ostao kod haifua i diancija
Guga

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo opet njih dva...baš se veselim i čekam nove postove
Kokice
Tomaca

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

teško da mene dvaput možeš natjerat na tanak led Kokice

e i danas možeš doletiti na igrački trening
Iceman

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha imas pravo Kokice
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Tomaca

PostPostano: čet kol 29, 2013 9:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
puno sam eksperimentirao sa svime, sa geekom pricao o tuninzima i svemu...

kad god natuniram reket, ne pase mi...reko mi je geek da sam valjda jedini ja pametan a svi profici glupi:-)

ali konacno sam nasao jedan citat na stranom forumu koji mozda objasnjava kaj me to smeta kod tuninga...

"Before it was a rubber for a play near the table (45° spong) with loops (higher throw angle). After the 2nd tuning we have a medium hardness of the spong who allows to play away the table. The throw angle is now medium and we are able to loop, hit or play fast loops."

i tocno to...ja obozavam visok luk lopte kod spina, a kad natuniram spuzva omekani i luk se smanji...dobije se na brzini i katapultu ali se treba i naviknuti da to vise nije ista guma i treba mijenjat pokret pri spinu...sto je meni koji igram iskljucivo na stolu prilicno tesko...

jel mi drzi teorija vodu? Very Happy anyone? (citaj: Geek In love )

dodao bi na ovo sve i to da kako iz dana u dan tuning hlapi tako se i kut te brzina gume mjenja iz dana u dan(malo jako malo ali se mijenja) na kraju ispada da je to stvarno samo za velike dečke koji udaraju svaki dan i u totanoj su sinergiji sa svojim reketom
Tomaca

PostPostano: pon ruj 02, 2013 2:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

par slikica radnje skidanja ORIGINALNOG HAIFU VODENOG LJEPILA

guma:tenergy 05 max crveni

slojeva:3 spužva + 1 na drvo

znači riječ je o ovome

a ne o ovome

geek

PostPostano: sri ruj 04, 2013 8:48 am    Naslov : Tibhar Clue Glue Citirajte i odgovorite

Prepričati ću svoj jučerašnji razgovor, uz jutarnju kavicu, sa Stiga manekenom, profićem, sa +20 godina igranja, dvostrukim prvakom Hrvatske.

Vadi maneken ljepilo iz prtljažnika, na bočici piše Tibhar Clue Glue 150 ml, u bočici sa kistom.

Maneken : "Jel' to Haifu ljepilo unutra ?"
Ja : "Ne, to je Falco, iako miriše slično."
Maneken : "Moje Calibra gume s tim ljepilom nikamo ne idu, moram nanijeti barem 10 slojeva da prožive, sa Haifu-om samo 3."
Ja : "Yes!"
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.