NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

primorac off- koje gume?
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
guliver

PostPostano: sri ruj 18, 2013 9:42 pm    Naslov : primorac off- koje gume? Citirajte i odgovorite

koje gume bi mi preporučili da stavim na drvo da imam dobru kontrolu i da nije brzo?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 5:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Yasaka Rakza 7 soft 1.8
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
petar

PostPostano: čet ruj 19, 2013 8:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja na primorcu imam tibhar genius 2.0 na fh i xiom vega euro 1.8 na bh i dobra mi je kombinacija, nije prebrza.
[Vrh]
guliver

PostPostano: čet ruj 19, 2013 9:05 am    Naslov : PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

je li ovo što sam našao na forumu točno!!!

Dok na mekana drva(sa drvenim slojevima bez karbona..stiga clipper...ebenholz...primorac off-...) idu tvrđe gume..frendshipi razni..dhs hurricane...tibhar grips..tibhar genius..tu spada i sriver l...tenergy 05...

Nekakvo pravilo jest da na forehand stavljaš tvrđu gumu dok bekend meksu...ovako drvo primorac 0ff-(200 kn)..forehand tibhar genius obični(160 kn)..bekend joola extra(150 kn) ili stiga calibra(200 kn)

ima li netko na Primorcu Tenergy O5 FX? nije li prebrzo sa tom gumom?

po ovome što gore piše on bi išao na forehand a što onda staviti na BH?
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet ruj 19, 2013 9:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Xiom Sigma I Europa, 1.8
cvijo

PostPostano: čet ruj 19, 2013 9:12 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Definitivno Donic Desto F3 Big Slam!
Fantastična kontrola, izuzetno igriva guma, savršeno anulira rotacije protivnikove serve, spina, cepa, a zvuk je... takvo nešto ne postoji! Odigraš lagano, a čuje se "tok" kao nekada s jako namazanim speed glue ljepilom. Protivnici su znali na moju lagano odigranu loptu podsvjesno (zbog glasnog zvuka) reagirati kao da je brza. Nikad nisam igrao s gumom koja daje takav gušt! Samo mi je mrvicu prespora (sad igram s Donic Acudom S3 na bekendu).

http://tabletennisequipment.dandoy-sports.com/en/product_info.php?pName=donic-desto-f3-big-slam&cName=rubber-sheets
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: čet ruj 19, 2013 10:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

a ovisi na kojem si nivou igre. ako nemas tehnicki doradjene udarce neki sriver ili bilo koja druga guma stare generacije, inace ovo sto su ti gore preporucili. ako si jako dobar onda nesto kao tenergy ili acuda.
[Vrh]
guliver

PostPostano: čet ruj 19, 2013 10:37 am    Naslov : moja igra Citirajte i odgovorite

moja je igra negdje u sredini, niti sam loš i napočetku niti jako dobar dakle neke udarce još dorađujem i usavršavam a nisam full brz ( ipak tu su već godine prizvodnje )

dakle nisam početnik nisam ni jako dobar, nisam ni full brz - reko bi neka sredina - nadam se da prema tome ako imate iskustva i igrate mi možete preporučiti

hvala svima onima koji su to već gore napisali i preporučili mi!!!!!
[Vrh]
Pale

PostPostano: čet ruj 19, 2013 10:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Srivere stavi , ne max debljinu več 1.9 i što jeftinije,
tenergy 390 kn, a za mjesec dana nebuš dobil 150 kn za nju, kad shvatiš da ti ne paše Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 10:55 am    Naslov : Re: moja igra Citirajte i odgovorite

guliver (napisa):
moja je igra negdje u sredini, niti sam loš i napočetku niti jako dobar dakle neke udarce još dorađujem i usavršavam a nisam full brz ( ipak tu su već godine prizvodnje )

dakle nisam početnik nisam ni jako dobar, nisam ni full brz - reko bi neka sredina - nadam se da prema tome ako imate iskustva i igrate mi možete preporučiti

hvala svima onima koji su to već gore napisali i preporučili mi!!!!!

Velim ti YASAKA RAKZA 7 SOFT 1.8
Nek ti IKOTA veli kaj misli o tim gumama. Thumbs up
Pale

PostPostano: čet ruj 19, 2013 11:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Super gume, Može Rakza 7 soft.

Samo Temeck moje mišljenje o gumama je ravno mojoj igri, a to je jako skromno Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 11:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Super gume, Može Rakza 7 soft.

Samo Temeck moje mišljenje o gumama je ravno mojoj igri, a to je jako skromno Thumbs up

Klanja se
Guga

PostPostano: čet ruj 19, 2013 11:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

Samo Tomeck moje mišljenje o gumama je ravno mojoj igri, a to je jako skromno Thumbs up

Nemoj nama fore prodavati...kakvi su rezultati bili u ponedjeljak u 5. redu ?
Odgovori u topicu Vjesnik da se ne miješamo čovjeku u temu.
KileFZ6

PostPostano: čet ruj 19, 2013 1:23 pm    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

guliver (napisa):
je li ovo što sam našao na forumu točno!!!

Dok na mekana drva(sa drvenim slojevima bez karbona..stiga clipper...ebenholz...primorac off-...) idu tvrđe gume..frendshipi razni..dhs hurricane...tibhar grips..tibhar genius..tu spada i sriver l...tenergy 05...

Nekakvo pravilo jest da na forehand stavljaš tvrđu gumu dok bekend meksu...ovako drvo primorac 0ff-(200 kn)..forehand tibhar genius obični(160 kn)..bekend joola extra(150 kn) ili stiga calibra(200 kn)

ima li netko na Primorcu Tenergy O5 FX? nije li prebrzo sa tom gumom?

po ovome što gore piše on bi išao na forehand a što onda staviti na BH?

Ja imam na primorcu 05 forhend a na bekendu 64 meni nije prebrzo loptica ima super putanju na top spinu, samo jasno da su preskupe i ne mogu rec da vrijede vise od drugih guma u klasi niposto,ima i boljih guma za pola love, sad cu probat rakzu 7 slijedecu koja je 240kn
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 1:31 pm    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

Napomena: Rakza 7 je brža od Rakze 7 soft...ova druga (soft) je znatno mekša, za nijansu sporija ali opet ne prespora...ako voliš osjećaj kada loptica propada u gumu onda ti je 7 soft prava guma. Ovo je samo moje subjektivno mišljenje s pobzirom da već skoro 3 godine igram s tom gumom. Thumbs up
KileFZ6

PostPostano: čet ruj 19, 2013 1:35 pm    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

to sam i mislio,na FH rakzu 7 a na BH rakzu 7 soft, mislim da je super kombinacija Smile
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 1:39 pm    Naslov : Re: PRIMORAC OFF- Citirajte i odgovorite

KileFZ6 (napisa):
to sam i mislio,na FH rakzu 7 a na BH rakzu 7 soft, mislim da je super kombinacija Smile

to je to ! Thumbs up

tomeck, ajd malo pazi s tim quotanjem, važi? Mig
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Reply, dečki, reply! Maaamaaaa
[Vrh]
tomeck

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rezultati dečko rezultati..... Beljenje
ib
Site Admin

PostPostano: čet ruj 19, 2013 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brukica
Ako ja stavim rezultate oćeš prestat stalno quoteat? Raspa nokte Beljenje
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 1 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.