NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5.liga jesen 2013.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Šljiva

PostPostano: sub lis 12, 2013 12:13 pm    Naslov : 5.liga jesen 2013. Citirajte i odgovorite

[/b]Očito su u mojoj 5.ligi dobri igraći ali kompjuterski nepismeni.Nitko neće otvoriti post naše lige Confused .U ovom trenutku to ja činim Thumbs up.S obzirom da smo ove godine oslabljeni Eeeek! glavni smo kandidati za ispadanje Maaamaaaa,ali Wink ,bitno je ono ali!Borit čemo se Box Macevanje i nikome se nečemo Ne ne Predaja.Ja sam rekao Yesss! .1.kolo smo zasluženo Klap izgubili u D.Selu od Viva´s bara.Pošto su nam uzeli bodove Komp počastili su nas s Pivo u Viva´s baru Cestitamo!
Šljiva

PostPostano: sub lis 19, 2013 10:54 pm    Naslov : 2.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i drugo kolo Smile .Domačin Vodovod-Elektra nas je ugostila u dvorani Vinko Beg sa samo 2 igrača Confused .To je bila njihova greška Eeeek! jer smo mi uzeli jedan bod In love a da sam ja odigrao bolje Pojma nemam mogli smo i tri Rolling Eyes .Ping-pong je čudna igra Question.Moj Tomi glatko dobije Patka Klanja se a ja izgubim u 5 seta Strah.U drugom slučaju ja glatko Big gun dobijem Željka Very Happy ,a Tomi glatko izgubi Eeeek!. U paru igramo loše Ne ne Bljak a trebali bi bolje Poop Izgubili smo par u 5 seta Sebican i tri boda.Ali dobro,ne treba biti nezadovoljan Laughing .Da su bili kompletni vjerovatno bi izgubili i bod Wink !
Šljiva

PostPostano: čet lis 24, 2013 7:38 am    Naslov : Treče kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo to treče kolo protiv Grupe TNT-Joola u dvorani Vjesnik Thumbs up .Kaj da vam kažem Question Dečki su mladi Woo hoo!,utrenirani Rocket launcher,pokretljivi Jumping i mi tu nismo ništa mogli napraviti Thumbs down.Moj sin još dobro igra Skace i trudi se Znoj ali ja sam van forme Ne ne Fulir.Ne grizem Đe si? i ne borim se Box kako bi trebalo. Idem linijom Pfff lako ču Question S obzirom da ne treniramo ništa Plok plok! možda če biti bolje tokom prvenstva In love.Čestitam dečkima iz Grupe TNT Cestitamo! na pobjedi Klanja se a mi idemo dalje.Slijedeči tjedan igramo protiv Zagrebačkih cesti Trio i tu če biti opet teško WD Tekstilci .
nedihgu

PostPostano: čet lis 24, 2013 10:40 pm    Naslov : Pozdrav Čanadijima! Citirajte i odgovorite

Evo... Da ne ostanete sami na ovom topicu ja ću vam napisat pokoji post. Very Happy
Da... Vidi se da niste u treningu a mi(ja) jesmo. Zapravo su Roni i Antonio prirodno talentirani pa im ne treba trening. Rijetki su takvi. ROFL
A ništa... Bilo nam je drago ukrstiti rekete s vama i želim vam da izborite ostanak u ligi. Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: pon lis 28, 2013 4:58 pm    Naslov : Ugovaranje utakmice Citirajte i odgovorite

Pošto sam danas imao nerazumjevajući dogovor za utakmicu 4.kola gdje su nam nuđena dva termina za igranje utakmice i to oba dva u 17:00h,dužnost mi je da podsjetim bar igrače naše lige da to nije u skladu s odlukama predsjedništva.Naime u pravilima o natjecanju to nije definirano(na internetu) Odlukom predsjedništva u biltenu broj 139 taj članak je nadopunjen!

ZAKLJUČCI PREDSJEDNIŠTVA:

3) Ako domaćin prilikom ugovaranja početka utakmice predloži jedan termin početka od 17 sati, drugi ne može biti prije 19 sati.

Confused Confused Rolling Eyes Thumbs up
55

PostPostano: pon lis 28, 2013 6:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da Rolling Eyes ... ili se možete dogovoriti tako da paše jednima i drugima Pojma nemam !

Ufff... zaboravih ja da to u tim vašim visokim čokljo-ligama ne ide baš tako lako Ne ne , s penjanjem u ligama sve je manje suradnje i zajedničkog jezika među ekipama Brukica , ali ja to srećom neću niti osjetiti Pfff , ne mogu do tamo, nekako mi daleko... ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pon lis 28, 2013 7:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da,ali ako domačin ponudi dva termina u dva dana s početkom u 17h Confused Eeeek! i na tome inzistira tvrdeči da je to po pravilu o natjecanju Ne ne onda tu nema dogovora nego se primjenjuju najnovija pravila Thumbs up a to je odluka predsjedništva koja je obznanjena u biltenu 139. Yesss! Ta odluka je i donešena zbog pojedinaca koji Jako ljut forsiraju svoja objašnjenja Laughing
bukowski

PostPostano: pon lis 28, 2013 8:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

misljenja sam da utakmice netreba počinjat prije 19-19.30 taman da se može malo odmorit i pripremit za meč,i da to bude neki vid relaksacije i rekreacije a ne da ti dođe ko kazna ,eto mi čak igramo u 20,00
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon lis 28, 2013 9:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo uglavljeno u Članak 9. Pravilnika o natjecanjima.
Ivice, hvala na skrenutoj pozornosti! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: uto lis 29, 2013 5:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Odlično odrađeno IB. Smile To je potrebno zbog pojedinaca Sad koji ne čitaju bilten Rolling Eyes )-Osim rezultata i lige Wink a drže se pravilnika o natjecanju ko pijan plota(kad im odgovara Bla bla )
Šljiva

PostPostano: pet stu 01, 2013 12:45 am    Naslov : Unašanje rezultata? Citirajte i odgovorite

Viva's bar Dugo Selo I.–Coca-Cola 10 : 0 Confused Question Bljak
Ne sviđa mi se ovo Ajooj .Ovo je zloupotreba mogučnosti unosa rezultata na SOKAZ stranici.Rezultati se unašaju zbog bržeg kolanja informacija.Uvjet je da budu točni i istiniti.Samo voditelj lige može unesti ovakav rezultat Thumbs up .Voditelj lige presuđuje u prvom stupnju konflikt i donosi odluku te unaša rezultat kod sebe i na Internet Mudri djed .Oštečena ekipa ima se pravo žaliti disciplinskoj komisiji Dark evil Jako ljut .Ovo nije u redu Thumbs down i trebalo bi zabraniti Banned Ja sam več predlagao da se kazne pojedinci koji unašaju lažne i neprovjerene rezultate jer unose nemir u ligu i tablicu.Ovo je Poop
55

PostPostano: pet stu 01, 2013 12:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Opaaa, vidim da bi 5. liga mogla dobiti pojačanje na forumu! Klanja se Klanja se Klanja se

Šljiva, ne znam što se dogodilo na tom meču i je li uopće odigran, ali mogu ti reći da se Nikica Domijan na meču protiv Šlankera ponašao nečuveno! Cursing
I preko krajnje granice svakog ljudskog i sportskog prijezira Brukica Brukica , stoga niti za dlaku ne žalim ni njega niti ekipu u kojoj igra! Embarassed
[Vrh]
amates

PostPostano: pet stu 01, 2013 3:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Donio frajer metar pa mjeri dvoranu u kojoj su igrala puno veća imena od njega(u igračkom smislu)i bili fino primljeni i počašćeni bez obzira na rezultat.Vidjet ćeš prijatelju jer ćeš i ti tu igrat sa odličnim dečkima iz Spartaka.Pozdrav Juhuu
[Vrh]
55

PostPostano: pet stu 01, 2013 3:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gdje si Ante, legeeendooo!!! Cheer Cheer

Nemam pojma što je bilo Pojma nemam , točno piše u propozicijama koje uvjete dvorana treba zadovoljavati, mislim da je to dužina od minimalno 8 i širina od minimalno 4 metra Rolling Eyes , bilo bi moguće igrati i u manjem prostoru uz dogovor obiju ekipa. Pingic Pivo Zivili
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet stu 01, 2013 5:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kod nas je došao sa osvježivačem zraka i počel špricat ko stekli a ja sam ga zamijenio sa Somekom pa mu nisam zamjeril Rolling Eyes
posle sam ustanovio da je Som ustvari gospon čovjek a ....
Šljiva

PostPostano: pet stu 01, 2013 6:56 pm    Naslov : Unos rezultata utakmice koja nije odigrana? Citirajte i odgovorite

Neču se svrstat niti na jednu stranu Smile Oni nisu odigrali utakmicu jer se Coca-cola usprotivila igrati u Atomskom skloništu Eeeek! Ne ulazim u razloge neigranja No no .Meni se ne sviđa unos rezultata na Web stranicu SOKAZ i to za utakmicu koja nije odigrana Question Unositelj rezultata se postavlja u ulogu voditelja lige,suca,prosuditelja Confused a to nije dopušteno Banned
Ja sam igrao više puta u tom skloništu Very Happy i nisam se nikad bunio i niti neču Cool Dečki iz D.Sela su nas uvijek dobro primili Laughing .Odigrali smo tekmu i otišli na Pivo u obližnji kafič.Međutim ima ljudi koji drugačije razmišljaju Idea .U tom slučaju u 1.stupnju presuđuje Voditelj lige Thumbs up i samo on može unesti rezultat na Web Klanja se .Oštečena ekipa se ima pravo žaliti Disciplinskoj komisiji Amen .Kad nebi bilo tako,otišli bi u anarhiju Misli .
Šljiva

PostPostano: pon stu 04, 2013 10:58 am    Naslov : 4.kolo Citirajte i odgovorite

Odigrali smo i 4.kolo u gostima kod Zagrebačkih cesti iza Remetinca u Klari Thumbs up Dečki su nas dobro primili Smile i nakantali Klanja se (mislim rezultatski).Mogu reči da me Petrović iznenadio Rocket launcher dobrom igrom na stolu a posebno dobrim bekent štop drajfom(kontra) Klap .Mislim Misli da u ovom trenutku nisam imao šanse Sad .Zato mi se posrečilo kod mog dobro prijatelja Brnasa Laughing Dobio sam to 3:0 In love uz dva fiksa ali to je bilo sve Bit ce dobro .Moj Tomislav je izgubio sve tri(i ako je moglo drugačije Confused )Da se može skoncentrirati na pojen Wow i ne No no vračati se u mislima na predhodni set Ajooj i ne se Ne ne srditi Horor Dark evil Jako ljut .I u paru smo loše odigrali Strah.Izgubili smo 8:2 i idemo dalje prema 5.kolu Vozi auto
Brod jr.

PostPostano: uto stu 05, 2013 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

amates (napisa):
Donio frajer metar pa mjeri dvoranu u kojoj su igrala puno veća imena od njega(u igračkom smislu)i bili fino primljeni i počašćeni bez obzira na rezultat.Vidjet ćeš prijatelju jer ćeš i ti tu igrat sa odličnim dečkima iz Spartaka.Pozdrav Juhuu

kaj se tiče gostovanja u Dugem selu Zubo mogu samo reć da mi je uvijek bilo drago doć u grotlo domačina i njihovih navijača....nije da sam baš neke rezultate napravil ali dečki su jedni od jačih ekipa koje sam upoznal u ovih skromnih skoro 20tak godina igračkog sokazskog iskustva......

stoga svima koji nekaj kenjaju protiv njih Thumbs down

a spomenutim momcima Thumbs up Klanja se In love

a kaj se coca-cole tiče...... Ajooj
ČUPKO

PostPostano: uto stu 05, 2013 3:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A sam naziv ekipe govori coca-cola Confused Gitara Headbang
[Vrh]
amates

PostPostano: pet stu 08, 2013 1:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
amates (napisa):

kaj se tiče gostovanja u Dugem selu Zubo mogu samo reć da mi je uvijek bilo drago doć u grotlo domačina i njihovih navijača....nije da sam baš neke rezultate napravil ali dečki su jedni od jačih ekipa koje sam upoznal u ovih skromnih skoro 20tak godina igračkog sokazskog iskustva......

Hvala Brode na istini,svi su u Dugom Selu dobro dosli a pogotovo ekipe iz jazbine.Mi inače ne igramo u tom skloništu ali smo često tamo,gotovo kao doma.Ekipa je odlična i neovisno o rezultatu gosti odlaze nahranjeni i napojeni do dugo u noć ako žele.Pozdrav jazbini
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.