| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: sub lis 12, 2013 12:13 pm Naslov
: 5.liga jesen 2013. |
|
|
[/b]Očito su u mojoj 5.ligi dobri igraći ali kompjuterski nepismeni.Nitko neće otvoriti post naše lige .U ovom trenutku to ja činim .S obzirom da smo ove godine oslabljeni glavni smo kandidati za ispadanje ,ali ,bitno je ono ali!Borit čemo se i nikome se nečemo .Ja sam rekao .1.kolo smo zasluženo izgubili u D.Selu od Viva´s bara.Pošto su nam uzeli bodove počastili su nas s u Viva´s baru  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub lis 19, 2013 10:54 pm Naslov
: 2.kolo |
|
|
Odigrali smo i drugo kolo .Domačin Vodovod-Elektra nas je ugostila u dvorani Vinko Beg sa samo 2 igrača .To je bila njihova greška jer smo mi uzeli jedan bod a da sam ja odigrao bolje mogli smo i tri .Ping-pong je čudna igra .Moj Tomi glatko dobije Patka a ja izgubim u 5 seta .U drugom slučaju ja glatko dobijem Željka ,a Tomi glatko izgubi . U paru igramo loše a trebali bi bolje Izgubili smo par u 5 seta i tri boda.Ali dobro,ne treba biti nezadovoljan .Da su bili kompletni vjerovatno bi izgubili i bod ! _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: čet lis 24, 2013 7:38 am Naslov
: Treče kolo |
|
|
Odigrali smo to treče kolo protiv Grupe TNT-Joola u dvorani Vjesnik .Kaj da vam kažem Dečki su mladi ,utrenirani ,pokretljivi i mi tu nismo ništa mogli napraviti .Moj sin još dobro igra i trudi se ali ja sam van forme .Ne grizem i ne borim se kako bi trebalo. Idem linijom lako ču S obzirom da ne treniramo ništa možda če biti bolje tokom prvenstva .Čestitam dečkima iz Grupe TNT na pobjedi a mi idemo dalje.Slijedeči tjedan igramo protiv Zagrebačkih cesti i tu če biti opet teško . _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nedihgu
|
Postano: čet lis 24, 2013 10:40 pm Naslov
: Pozdrav Čanadijima! |
|
|
Evo... Da ne ostanete sami na ovom topicu ja ću vam napisat pokoji post.
Da... Vidi se da niste u treningu a mi(ja) jesmo. Zapravo su Roni i Antonio prirodno talentirani pa im ne treba trening. Rijetki su takvi.
A ništa... Bilo nam je drago ukrstiti rekete s vama i želim vam da izborite ostanak u ligi.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pon lis 28, 2013 4:58 pm Naslov
: Ugovaranje utakmice |
|
|
Pošto sam danas imao nerazumjevajući dogovor za utakmicu 4.kola gdje su nam nuđena dva termina za igranje utakmice i to oba dva u 17:00h,dužnost mi je da podsjetim bar igrače naše lige da to nije u skladu s odlukama predsjedništva.Naime u pravilima o natjecanju to nije definirano(na internetu) Odlukom predsjedništva u biltenu broj 139 taj članak je nadopunjen!
ZAKLJUČCI PREDSJEDNIŠTVA:
3) Ako domaćin prilikom ugovaranja početka utakmice predloži jedan termin početka od 17 sati, drugi ne može biti prije 19 sati.
 _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon lis 28, 2013 6:36 pm Naslov
: |
|
|
Da ... ili se možete dogovoriti tako da paše jednima i drugima !
Ufff... zaboravih ja da to u tim vašim visokim čokljo-ligama ne ide baš tako lako , s penjanjem u ligama sve je manje suradnje i zajedničkog jezika među ekipama , ali ja to srećom neću niti osjetiti , ne mogu do tamo, nekako mi daleko...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pon lis 28, 2013 7:11 pm Naslov
|
|
Da,ali ako domačin ponudi dva termina u dva dana s početkom u 17h i na tome inzistira tvrdeči da je to po pravilu o natjecanju onda tu nema dogovora nego se primjenjuju najnovija pravila a to je odluka predsjedništva koja je obznanjena u biltenu 139. Ta odluka je i donešena zbog pojedinaca koji forsiraju svoja objašnjenja  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bukowski
|
Postano: pon lis 28, 2013 8:04 pm Naslov
|
|
| misljenja sam da utakmice netreba počinjat prije 19-19.30 taman da se može malo odmorit i pripremit za meč,i da to bude neki vid relaksacije i rekreacije a ne da ti dođe ko kazna ,eto mi čak igramo u 20,00 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: uto lis 29, 2013 5:47 pm Naslov
|
|
Odlično odrađeno IB. To je potrebno zbog pojedinaca koji ne čitaju bilten )-Osim rezultata i lige a drže se pravilnika o natjecanju ko pijan plota(kad im odgovara ) _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pet stu 01, 2013 12:45 am Naslov
: Unašanje rezultata? |
|
|
Viva's bar Dugo Selo I.–Coca-Cola 10 : 0
Ne sviđa mi se ovo .Ovo je zloupotreba mogučnosti unosa rezultata na SOKAZ stranici.Rezultati se unašaju zbog bržeg kolanja informacija.Uvjet je da budu točni i istiniti.Samo voditelj lige može unesti ovakav rezultat .Voditelj lige presuđuje u prvom stupnju konflikt i donosi odluku te unaša rezultat kod sebe i na Internet .Oštečena ekipa ima se pravo žaliti disciplinskoj komisiji .Ovo nije u redu i trebalo bi zabraniti Ja sam več predlagao da se kazne pojedinci koji unašaju lažne i neprovjerene rezultate jer unose nemir u ligu i tablicu.Ovo je  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 01, 2013 12:41 pm Naslov
|
|
Opaaa, vidim da bi 5. liga mogla dobiti pojačanje na forumu!
Šljiva, ne znam što se dogodilo na tom meču i je li uopće odigran, ali mogu ti reći da se Nikica Domijan na meču protiv Šlankera ponašao nečuveno!
I preko krajnje granice svakog ljudskog i sportskog prijezira , stoga niti za dlaku ne žalim ni njega niti ekipu u kojoj igra!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: pet stu 01, 2013 3:25 pm Naslov
|
|
Donio frajer metar pa mjeri dvoranu u kojoj su igrala puno veća imena od njega(u igračkom smislu)i bili fino primljeni i počašćeni bez obzira na rezultat.Vidjet ćeš prijatelju jer ćeš i ti tu igrat sa odličnim dečkima iz Spartaka.Pozdrav  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pet stu 01, 2013 3:30 pm Naslov
|
|
Gdje si Ante, legeeendooo!!!
Nemam pojma što je bilo , točno piše u propozicijama koje uvjete dvorana treba zadovoljavati, mislim da je to dužina od minimalno 8 i širina od minimalno 4 metra , bilo bi moguće igrati i u manjem prostoru uz dogovor obiju ekipa.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet stu 01, 2013 5:49 pm Naslov
|
|
Kod nas je došao sa osvježivačem zraka i počel špricat ko stekli a ja sam ga zamijenio sa Somekom pa mu nisam zamjeril
posle sam ustanovio da je Som ustvari gospon čovjek a .... _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pet stu 01, 2013 6:56 pm Naslov
: Unos rezultata utakmice koja nije odigrana? |
|
|
Neču se svrstat niti na jednu stranu Oni nisu odigrali utakmicu jer se Coca-cola usprotivila igrati u Atomskom skloništu Ne ulazim u razloge neigranja .Meni se ne sviđa unos rezultata na Web stranicu SOKAZ i to za utakmicu koja nije odigrana Unositelj rezultata se postavlja u ulogu voditelja lige,suca,prosuditelja a to nije dopušteno
Ja sam igrao više puta u tom skloništu i nisam se nikad bunio i niti neču Dečki iz D.Sela su nas uvijek dobro primili .Odigrali smo tekmu i otišli na u obližnji kafič.Međutim ima ljudi koji drugačije razmišljaju .U tom slučaju u 1.stupnju presuđuje Voditelj lige i samo on može unesti rezultat na Web .Oštečena ekipa se ima pravo žaliti Disciplinskoj komisiji .Kad nebi bilo tako,otišli bi u anarhiju . _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: pon stu 04, 2013 10:58 am Naslov
: 4.kolo |
|
|
Odigrali smo i 4.kolo u gostima kod Zagrebačkih cesti iza Remetinca u Klari Dečki su nas dobro primili i nakantali (mislim rezultatski).Mogu reči da me Petrović iznenadio dobrom igrom na stolu a posebno dobrim bekent štop drajfom(kontra) .Mislim da u ovom trenutku nisam imao šanse .Zato mi se posrečilo kod mog dobro prijatelja Brnasa Dobio sam to 3:0 uz dva fiksa ali to je bilo sve .Moj Tomislav je izgubio sve tri(i ako je moglo drugačije )Da se može skoncentrirati na pojen i ne vračati se u mislima na predhodni set i ne se srditi .I u paru smo loše odigrali .Izgubili smo 8:2 i idemo dalje prema 5.kolu  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod jr.
Pridružen/a: 16. 09. 2005. (15:04:30) Postovi: 994 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto stu 05, 2013 2:58 pm Naslov
|
|
| amates (napisa): | Donio frajer metar pa mjeri dvoranu u kojoj su igrala puno veća imena od njega(u igračkom smislu)i bili fino primljeni i počašćeni bez obzira na rezultat.Vidjet ćeš prijatelju jer ćeš i ti tu igrat sa odličnim dečkima iz Spartaka.Pozdrav  |
kaj se tiče gostovanja u Dugem selu mogu samo reć da mi je uvijek bilo drago doć u grotlo domačina i njihovih navijača....nije da sam baš neke rezultate napravil ali dečki su jedni od jačih ekipa koje sam upoznal u ovih skromnih skoro 20tak godina igračkog sokazskog iskustva......
stoga svima koji nekaj kenjaju protiv njih
a spomenutim momcima
a kaj se coca-cole tiče......  _________________ Rekete lomim,gume mi ćelave!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: uto stu 05, 2013 3:26 pm Naslov
|
|
A sam naziv ekipe govori coca-cola  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
amates
|
Postano: pet stu 08, 2013 1:40 pm Naslov
|
|
| Brod jr. (napisa): | | amates (napisa): | Donio frajer metar pa mjeri dvoranu u kojoj su igrala puno veća imena od njega(u igračkom smislu)i bili fino primljeni i počašćeni bez obzira na rezultat.Vidjet ćeš prijatelju jer ćeš i ti tu igrat sa odličnim dečkima iz Spartaka.Pozdrav  |
kaj se tiče gostovanja u Dugem selu mogu samo reć da mi je uvijek bilo drago doć u grotlo domačina i njihovih navijača....nije da sam baš neke rezultate napravil ali dečki su jedni od jačih ekipa koje sam upoznal u ovih skromnih skoro 20tak godina igračkog sokazskog iskustva...... |
Hvala Brode na istini,svi su u Dugom Selu dobro dosli a pogotovo ekipe iz jazbine.Mi inače ne igramo u tom skloništu ali smo često tamo,gotovo kao doma.Ekipa je odlična i neovisno o rezultatu gosti odlaze nahranjeni i napojeni do dugo u noć ako žele.Pozdrav jazbini |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|