NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Smanjivanje debljine gume

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
D-Tech

PostPostano: sub lis 19, 2013 5:21 pm    Naslov : Smanjivanje debljine gume Citirajte i odgovorite

Navodno su u ITTF-u počeli razgovarati o smanjivanju debljine gume sa sadašnjih 4mm na 3,5mm. To bi značilo da će po ITTF pravilima maximalna dozvoljena debljina spužve biti 1,8mm (ako ne i manja).
Nisam bezobrazan nego me samo zanima kako će (ako se to i ostvari) reagirati igrači (oni mali jači, kojima uistinu i treba max. spužva) nakon što se tamo neki dedeki dogovore i kažu da je to, eto, od danas pa nadalje zabranjeno.
Iako se to pravilo vjerojatno neće odnositi na Sokaz baš me zanima koliko će vas zbog "moralne odgovornosti" maknuti takvu, od danas prozvano "užasnu gumu" sa reketa i krenuti u potragu za novom gumom, naravno tjuning na dolazi u obzir jer je isto tako već odavno zabranjen.
zmilko

PostPostano: sub lis 19, 2013 5:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa i sada u sokazu neki igraju sa natjuniranim gumama 6 mm debelim.imaju formulu jedan na reketu.tak da kaj se tiče sokaza ...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: sub lis 19, 2013 8:40 pm    Naslov : Gume Citirajte i odgovorite

Profići su, u pravilu, kada se sretnu, do zla boga dosadni ljudi. Niš ne pričaju o komadima, već samo tko igra sa kojom gumom, koliko pri tome zarađuje, a koliko pak zarađuje Zhang Jike ... Ja pri tome glumim gljivu ...

Tako je bilo i u Schwechatu. Sreo se moj "maneken" sa svojim starim pajdom Thomasom Keinathom, reprezentativcem Slovačke. Thomas igra na FH sa DHS Hurricane3 Neo Provintial Orange Sponge (ne može, kao ja, nabaviti National Blue Sponge), a na BH sa Tenergy-jem. I onda bubne slijedeće : "Igrao ja na XYZ turniru, na kojem je bio i Ma Lin. I maznem ja njemu njegov Hurricane3. I izmjerim. Debljina 5,3 mm, a prošao je reket kontrolu". Ma Lin, kao i neki naši igrači, ima na reketu štengu, tako da guma "lijepo" utone u drvo.

Zaključak : SVE JE TO BEZ VEZE. Trić-trač ... Predsjednik ITTF iz Kanade, ETTU iz Nizozemske. Treba što više ???

Da iskoristim priliku, iako nema veze sa temom (nadam se da se cijenjeni g. D-Tech neće naljutiti što mu "zagađujem" Topic), pa da napišem nešto o novim plastičnim lopticama. Proizvode se po 2 standarda, sa i bez šava, u svega 2 tvornice u Kini, tako da više neće biti da li su Nittaku bolje od Butterfy-ja ili Stige. U pravilu, zaustavljena je proizvodnja starih i prodaju se samo zalihe. Tako će uporedno biti 2 godine, od 2014. Pri tome će svaki nacionalni savez odrediti koja natjecanja se igraju starim, a koja novim lopticama. ITTF Pro Tour i slična natjecanja igrati će se plastičnjačama.

Kraj današnjih vijesti iz nesvijesti ...
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.