NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Turnir u Podgorici 14. i 15.12.2013.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Kašo

PostPostano: sub pro 07, 2013 3:26 pm    Naslov : Turnir u Podgorici 14. i 15.12.2013. Citirajte i odgovorite

Organiziramo put na turnir u Podgorici kombijem iz Zagreba.
Izgleda da možemo dobiti besplatan smještaj i hranu. Krenuli bi ujutro u petak, povratak nedjelja popodne.
Igra se subota i nedjelja.
Nedjelja je izgleda samo polufinala i finala, tako da je subota uvečer tulum :-)
Već je prijavljeno 250 učesnika.
Više detalja na https://www.facebook.com/stkspinuniqa
Ima li dovoljno odvažnih da se pridruže?
Još imamo slobodnih 7 mjesta.
Podjeliti ćemo troškove puta.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kašo

PostPostano: ned pro 08, 2013 10:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da nas ima 5 sigurnih. Ostala su još 4 mjesta u kombiju.
Zainteresirani neka se jave Mladenu Rostoharu na 098 9175251.
Imamo gitaru, ali se traži netko tko zna svirati Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Kašo

PostPostano: pon pro 09, 2013 9:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Još 2 mjesta su ostala u kombiju.
Prognoza je 13 stupanja, sunčano Smile
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon pro 09, 2013 10:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jedno! Thumbs up Cheer
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Kašo

PostPostano: pon pro 09, 2013 11:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajmo, još malo pa nestalo...
Možda je već i nestalo Wink
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto pro 10, 2013 7:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
jedno! Thumbs up Cheer

Kaj ti je žena dobila otkaz ? Evil Zubo
Iceman

PostPostano: uto pro 10, 2013 9:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma nema veceg papucara Zubo

da si vidio jucer "Znas Draga, ima jedan turnir..." razgovor, odreko bi me se preko novina In love

reci cu samo da smo upregnuli 2 bake u cijelu pricu Wink
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: uto pro 10, 2013 1:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ... svaka čast! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto pro 10, 2013 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
reci cu samo da smo upregnuli 2 bake u cijelu pricu Wink

Jedna čuva klince, druga svira gitaru? Zubo
[Vrh]
Kašo

PostPostano: sri pro 11, 2013 10:36 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bili smo popunjeni, ali se evo oslobodilo jedno mjesto. Danas je zadnji dan za prijave ako ima netko zainteresiran da se u zadnji čas ubaci.
[Vrh]
trnac

PostPostano: ned pro 15, 2013 1:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ima li novosti kako su "RTZovci" prošli u Podgorici?
[Vrh]
Topspin

PostPostano: pon pro 16, 2013 7:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Molim izvještaj iz prve ruke od čokljavca Icemana Very Happy
[Vrh]
geek

PostPostano: pon pro 16, 2013 9:29 pm    Naslov : Podgorica Citirajte i odgovorite

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=404811272984950&id=385960411536703

Dodatak, iz druge ruke, od čokljavca Geek-a :

Izvještaj je pisao netko sa puno takta. Ja ga imam manje, pa ću biti iskreniji. Organizacija je bila katastrofalna, što je očigledno u "završnom" kašnjenju turnira od 5 (slovima:pet) sati. Mi smo, što pojedninačno, što grupno, još u ranoj fazi turnira, kada je kašnjenje bilo samo 2 sata, pokušali organizatorima skrenuti pažnju kako reorganizirati turnir, ali nisu htjeli slušati. Nakon toga, ja sam osobno odustao od turnira u subotu, a nitko od nas, iako smo bili prijavljeni, nije nastupio ni u nedjelju. Direktor turnira je u 2 poslije ponoći još razvozio djecu doma, a i znatan broj igrača je odustao tokom turnira. Aljkavost je bila tolika da nitko nije zapisivao ni uplaćene prijavnine, već su novac samo trpali, tako da nas više od pola nije ni platilo. I ostalim prisutnima bila ja vidljiva katastrofa, pa mi je, u jednom momentu, pristupio zaštitar i rekao "Ma, mi ti ovdje nismo ništa sposobni napraviti". Što se tiče uvjeta, dvorana nije imala grijanje, a krov je bio limeni, bez ikakve izolacije, tako da je, uz propuh, temperatura bila oko 10 C. Meni je ostala uspomena iz Podgorice, reuma u lijevom ramenu, koje se sada pokušavam riješiti Deep Heat-om. O "obećanjima" besplatnih ručkova, večera, launch paketa i dr. ne bih, jer toga, osim u propozicijama turnira, NIJE BILO. Jedino, znakovito je bilo da smo se prije turnira trebali sastati u restoranu (Jugo)"Nostalgija", na što se oni silno pale, a kod nas izaziva odvratnost. Oni su ostali, a mi se pokupili.

Naš zajednički zaključak : Sve se to organiziralo zbog osobne promocije na TV CG i da se na brzaka "zdipi" lova, čokljanje je ovdje bilo samo povod.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
STK Zagreb

PostPostano: pon pro 16, 2013 10:35 pm    Naslov : Podgorica Citirajte i odgovorite

Zamolio bi vas Geek ako biste mi mogli prenijeti informaciju kakve su rezultate zabilježili igrači koji su nešto i odigrali? Confused
[Vrh]
mistreaver

PostPostano: pon pro 16, 2013 10:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za rezultate je važno znati da nikakav kostur natjecanja prije nije bio dostupan, te također da je od 20 drugoplasiranih njih 16 igralo pretkolo
Od 8 igrača koji su nastupili:
Ignacio Pensa u juniorskoj kategoriji četvrtfinale
Ignacio Pensa, Mladen Rostohar nažalost nisu prošli seniorske grupe
Eduard Plavec je ispao u prvom kolu kvalifikacija od nekog čovjeka koji je došao među 16, nisam siguran tko je ni šta je
Siniša Rajić je ispao od Dušana Bulatovića među 32,dakle od igrača koji je 2012. nastupio na svjetskom ekipnom prvenstvu u crnogorskoj reprezentaciji i igra crnogorsku superligu za momčad koja je tu ligu osvojila.
Stepan Domagoj je također došao među 32, ispao je od nekog albanskog igrača, također ne znam ime, al po procjeni je u albanskoj repki ili njihovoj superligi.
Nikola Kašić je ispao među 32 od prvog nositelja i crnogorskog reprezentativca Nikole Juškovića rezultatom 3:2, nakon vodstva 2:0 u setovima. Nažalost ja sam također tada igrao svoj meč pa nemogu više reći o tom meču.
Pongrac i ja smo imali malo više "sreće" sa ždrijebom, tako da je Pongrac igrao s Juškovićem u rundi 16, i kolko sam vidio, a nisam vidio puno jer sam također igroa svoj meč. odigrao je više nego časnih 3:1.
Ja sam ispao među 16 od Dušana Bulatovića, nakon što sam u prethodnom kolu izvukao 2:0 i 9:6 protiv nekog makedonskog rekreativca koji je prije igrao aktivno i sada se ponovno vratio.
Ali protiv Dušana nisam imao nikakve šanse, čovjek je druga razina stolnog tenisa, bilo je uvjerljivih 3:0, a igrao sam možda i najbolji stolni tenis u životu.
Sve u svemu rekao bih da se SOKAZ nije osramotio, baš naprotiv.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.