| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Jopi
|
Postano: sri pro 20, 2006 11:33 pm Naslov
: Korupcija u 18. ligi? |
|
|
Momcad: BILIC VISION
Igrac: Dean Mirković
Opazili smo (Antitravari) njegove veoma cudne rezultate i oscilacije forme.
Naime, kada smo igrali protiv gore navedene momcadi (koja je tada nastupila u sastavu: Mirkovic, Buzjak, Vidovic), pod tim imenom igrao je jedan decko, do 16 godina. Izgubio je sva 3 meca, i:
1) Jaaaaaaaaako tesko da moze imati 13 pobjeda i 17 poraza, moje je misljenje da ne moze skupiti ni 5 pobjeda. Ukoliko pogledate rang listu
http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=18&kolo=11&datum1=2006-09-01&datum2=2006-12-27
primjetit cete da mu ide dosta dobro protiv igraca koji imaju 18 pobjeda i
8 poraza, zatim da izgubi od (za nas pojam) vrlo dobrog igraca Petricusica (Coca - Cola) jedva, 3:2 i sl. Valjda ima srece.
2) Ne znam kako se covjek sa 30 - 40 godina, koji je igrao pod tim imenom protiv "Nema nade" u 5. kolu, pomladi u tjedan dana, i protiv nas u 6. kolu zaigra 16ogodisnjak. Taj recept bi se dobro prodavao...
Molio bih momcadi iz nase, ili drugih liga (ili nekog od nadleznih ljudi) koje imaju neka saznanja o ovom igracu ili momcadi da napisu pokoji komentar.
Pozdrav, David |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: sri pro 20, 2006 11:47 pm Naslov
: Re: Korupcija u 18. ligi? |
|
|
ZA UBUDUČE AKO TI JE NEKO SUMNJIV MOŽEŠ TRAŽITI OSOBNU KARTU, A ZA OVAJ SLUČAJ JAVI SE REFERENTU LIGE NEK TE ON UPUTI DALJE.
IAKO NAJVJEROJATNIJE NEBUŠ NIŠ ZBAVIL. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 21, 2006 1:47 am Naslov
: |
|
|
Tko još nosi osobnu danas
Eto malo oftopićarim, kad ne znam ništa o slučaju
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Viper
Pridružen/a: 20. 12. 2006. (23:11:15) Postovi: 57 Lokacija: Jablanovec
|
Postano: čet pro 21, 2006 11:07 am Naslov
|
|
Eto mi smo igrali prošle sezone protiv tog sastava(bivši San-Spin), koji je nastupio u sastavu Buzjak,Bilić,Mirković i jedino što mogu reći da su sva 3 gospodina imala kojih 40 godina.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet pro 21, 2006 11:28 am Naslov
|
|
protiv nas je taj isti mirković bio gospodin od svojih 40-50 godina, možda i koju preko 50 i nosio je naočale....
s obzirom da je u njihovoj ekipi međunarodni stolnoteniski sudac (buzjak) nije mi jasno zašto su švercali igrača koji u tri utakmice nije osvojio niti set....
s druge strane, da je nastupio pravi mirković možda ih nebi dobili jer taj dotični gospodin je samo utakmicu 6. kola odigrao 0:3, inače uzme barem jednog protivnika.
1 kolo dobio Ramić i Leskovara
2 kolo dobio Mihaličeka i Horjaka
3 kolo dobio Mrakužića i Potkonjaka
4 kolo dobio Beštaka
5 kolo dobio Martineca i Plaveca
6 kolo -----------
7 kolo dobio Dragičevića
8 kolo dobio Kiretu
9 kolo dobio Borovića
10 kolo dobio Omana
sa strane nabave.net imam potvrdu da je taj isti mirković sa našeg susreta i pravi mirković, koji je protiv njih odigrao nekolicinu utakmica..... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
alf
|
Postano: pet pro 22, 2006 9:39 am Naslov
|
|
| rope (napisa): |
s druge strane, da je nastupio pravi mirković možda ih nebi dobili jer taj dotični gospodin je samo utakmicu 6. kola odigrao 0:3, inače uzme barem jednog protivnika.
|
nisu bitni bodovi, nego cin... moglo se dogoditi da je i dobio nekog ili da je nama falio jedan... sto bi onda bilo... _________________ rm -rf /bin/laden |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet pro 22, 2006 10:06 am Naslov
|
|
to mora da je neka urota svjetskih razmjera...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopi
|
Postano: pet pro 22, 2006 12:16 pm Naslov
|
|
Rope, mislim da imas potpuno kriv pogled na stvari:
1) Da je igrao Petricusic, njegova momcad ne bi na kraju bila 3. ili 4., nego 1. ili 2.
2) Da su igrali Popovic i Sulc cijelo vrijeme za "Nema nade", oni ne bi imali -1 bod. Moje je misljenje da cak ne bi ni ispali.
3) Na kraju, da je nasoj momcadi na mec protiv INPUTA dosao 2. igrac ekipe, i da nas nije bilo dvoje (postenje na djelu ), vrlo vjerojatno bi ih pobijedili, gotovo sam siguran. ALI NIJE DOSAO.
Ova 3 primjera pokazuju da je nerazumno misliti "sto bi bilo kad bi bilo". Pa cesto se dogada da prvotimci ne mogu doci na mec.
CINJENICA: Pravi Mirkovic nije mogao doci na nas mec i njegova momcad je imala izbor: doci sa 2 igraca i izgubiti posteno, ili svercati covjeka.
Oni su se odlucili za svercanje. Zbog toga je nastao ovaj topic.
Pozdrav, David |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|