| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned svi 15, 2005 1:33 am Naslov
: debljina gume |
|
|
koliko debljina gume utječe na brzinu?
npr, jel brža guma tackiness D 1.7 ili, deklarativno sporiji, tackiness C - ali 2.1?
(da da, tako je, tackiness su one gume kojima se uglavnom služi prljava lovačka gamad ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto svi 17, 2005 3:52 pm Naslov
: |
|
|
IMHO, tackiness D bi bio brži...
probo sam sad u ligi igrat sa tackiness C 1.0, nasafto sam ga s ljepilom i nije uopće bio spor( na Timo Boll-u, naravno:)) _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto svi 17, 2005 4:21 pm Naslov
|
|
pa jel ima išta s čim nisi igrao?
ja sam probao tackiness C 1.3 (ili 1.5, ne znam više) i imao sam osjećaj da igram s tavom. nekako pretanko..
a jel znaš možda kolko je tackifire D brži od jednako debelog tackinessa D? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: sri svi 18, 2005 12:47 pm Naslov
|
|
igro sam i s tackifire-om par sezona, naravno i mislim da je malčice brži...ali ode puno puno prije od tackiness-a D...meni je trajo jedva pol sezone, na forhendu... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sri svi 18, 2005 8:44 pm Naslov
|
|
slazem se.... tekfajr je brzi, ali pun k* brzo ode... meni je izdrzo jednu sezonu, al zato jer nemam para ..inace bi letio van mnogo prije... _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: sri svi 18, 2005 11:13 pm Naslov
|
|
| Zanjima me da li je tko igrao ili igra sa TSP D-top, zanjima me kakva je to guma i kakva je u odnosu na tackifire i tackiness po brzini i po trajnosti? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: uto svi 24, 2005 12:53 pm Naslov
|
|
igro i s njom, naravno
sa tom sam gumom igro dosta sezona...jako dobra guma, toplo preporučam...
dosta hvatljivija od sriver-a, sa podjednakom brzinom...dobra za spin, sa malo manje izraženim katapult efektom, zbog čega sam ju na kraju i promijenio, jer mi je postala prespora kako sam napredovao...
imho, brža je od tackinessa, a u rangu tackifire-a, a trajnija od obje...
sve od TSP-a gume su mi bile jako dobre...najduže sam igro sa TSP Triple V...sjajna guma... _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|