NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

loptice yinhe 3*

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MM12

PostPostano: sub ožu 11, 2017 11:42 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

Prodaje se 30 loptice yinhe 3*
1kom za 10kn
5kom za 45kn
10kom za 80kn
20kom za 150kn
30kom za 200kn
Loptice yinhe su iste kao xushaofa loptice samo što je drugačij brend

Kontakt:097 791 1964 pomogućnosti preko WhatsAppa
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MM12

PostPostano: uto ožu 14, 2017 8:04 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

sniženje zbog nezainteresiranosti
1kom za 7kn
5kom za 30kn
10kom za 55kn
20kom za 105kn
30kom za 150kn
[Vrh]
Car

PostPostano: čet ožu 16, 2017 3:26 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

Evo ja ću napisati malo o iskustvu trgovine sa dotičnim gospodinom.

U utorak mu se javim i dogovorimo detalje oko prodaje tj. da se vidimo u četvrtak jer je gospodin u srijedu u Sloveniji. Dogovorimo se da ću kupiti svih 30 loptica.

Danas mi dotični gospodin kaže da loptice nemaju kutije te da će mi ih dati u vrećici. Na moje pitanje kako nemaju kutije ( jer se inače prodaju u kutijama od 6 komada ) mi odgovara da će mi javiti kroz nekoliko minuta kada pita prijatelja. Za par minuta mi javlja da su kutije bačene jer su loptice korištene tj. rabljene.

Na to sam mu rekao da je to trebalo i napisati onda ovdje na forumu jer mu se u tom slučaju niti ne bi javio te da će malo ljudi kupovati rabljene loptice te mu zaželio sreću u prodaji.

Poslije toga sam dobio epitet kako sam glup i da bi to netko sa malo soli u glavi odmah skužio da su to rabljene loptice i da to niti ne treba navesti u oglasu.

Eto, ima nas svakakvih...
[Vrh]
MM12

PostPostano: čet ožu 16, 2017 8:11 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

Evo dragi gospodine da ja vama nešto kažem. Loptice inače koštaju 14kn po komadu. Moj prijatelj ih je koristio oko tjedam dana kada je odlučio da nisu za njega. Možda jesu korištene ali samo tjedan dana, ali zato i jesu 5kn po komadu (ako svih 30 uzmete). Tjedam dana korištenja nisu ništa jer pogledajte malo recenzije na internetu, jedan čovjek je rekao: ,,Kupio sam paket od 6 loptica i nakon mjesec dana svakodnevnog korištenja nije mi još ni jedna pukla. Rekao sam mojim kolegama s posla da što jače nabijaju i ni oni ju nisu uspjeli da pukne!" Pa evo dragi gospodine ako ste tako u nebesima što ste 1. Sokaz liga i mislite da trebate kupovati samo nove loptice onda imate internet stranice koje prodaju potpuno nove i tamo kupite. Zašto bi čovjek prodavao loptice za trećinu cijene ako su potpuno nove?!

Sada o tome kako sam ja rekao da ste glupi... Ja to nikada nisam rekao i možete pogledati poruke. Ako je zaželjenje sreće: ,,Di su kutije?" Ja se duboko ispričavam.

Zadnji čovjek kojemu sam prodao dhs 3* loptice je znao da su loptice rabljene po cijeni i nije se bunio. Tako da molim sljedeći put kada ćete "pljuvati" po meni molim vas da iznesete neke validne argumente.

Pozdrav! Juhuu
[Vrh]
Iceman

PostPostano: čet ožu 16, 2017 10:17 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

joj ne seri FZD, ako je loptica rabljena trebao si napisati da je rabljena, kaj se sad pravis blesav?
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MM12

PostPostano: čet ožu 16, 2017 10:57 pm    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

Pozdrav i tebi "Iceman" , hvala što se javljaš na ovako pristojan način. Evo samo za vas dvojicu cu pisati da su loptice korištene. Thumbs up
[Vrh]
MM12

PostPostano: sri ožu 22, 2017 11:42 am    Naslov : loptice yinhe 3* Citirajte i odgovorite

Sve loptice prodane.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.