| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon vel 24, 2014 12:42 pm Naslov
: 14. liga proljeće 2014 |
|
|
Pozdrav svim ekipama četrnaeste lige od PADOBRANACA  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon vel 24, 2014 1:05 pm Naslov
: |
|
|
Vidim da jedva čekaš da počne...  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mistreaver
|
Postano: uto vel 25, 2014 1:10 am Naslov
|
|
Guga pa još nisi otvorio temu 13. lige.
Ja se nadam da će taj propust biti brzo ispravljen  _________________ If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ČUPKO
|
Postano: uto vel 25, 2014 7:45 am Naslov
|
|
nebu neko ga je preduhitrio a možda igra u nekoj drugoj  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto vel 25, 2014 5:45 pm Naslov
|
|
Baš nisam htio otvoriti temu iz principa, da ne ispada da sam uvijek ja prvi i zadužen za takve stvari.Osim toga, htio sam vidjeti dali uopće postoji još netko tko će pisati ove godine u toj 13. ligi, a ne da se dopisujem sam sa sobom kao u većini slučajeva
A ima nešto i u tome da sam si razmišljal u kojoj ligi da zaigram (mogel sam na kraju birati od 6-15, valjda sam dobro izabral)  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
sinke72
Pridružen/a: 05. 11. 2010. (23:32:52) Postovi: 91 Lokacija: Bregana
|
Postano: pet vel 28, 2014 8:55 am Naslov
|
|
Pozdrav svima od REANIMATORA!
Cilj je uvijek isti, opstati u ligi...a drugo - kaj Bog da!
Sam da se niko ne polomi i to je to!  _________________ Otkako radim na više razboja, osjećam se kao višestruki razbojnik. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pet vel 28, 2014 12:26 pm Naslov
|
|
1. kolo
Riz odašiljaći vs Padobranci utorak 19h.
?????
????
??
?
btw; Padobranci imaju domaćinstvo u Vjesniku; srijeda u 19h i petak u 18h tak da si možete organizirat  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 12:15 am Naslov
|
|
Vidim da ste naletili na "minu" protiv moje bivše ekipe i da je igral Vuki.
To mi je drago jer znači da se oporavil od operacije, ali vama sigurno nije drago jer nije izgubil ni seta.Ipak, nisam očekivao tako uvjerljiv poraz...
Bravo za Riz , a očito da će Padobranci trebati malo vremena za prilagodbu u novoj ljigi.Samo, nemojte predugo. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sri ožu 05, 2014 12:44 am Naslov
|
|
Guga ovi tvoji su "opasno" proigrali otkad si ti otišao, kaj misliš jel to povezano  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 6:18 am Naslov
|
|
| max pax (napisa): | Guga ovi tvoji su "opasno" proigrali otkad si ti otišao, kaj misliš jel to povezano  |
Da, izgleda da ih je moj odlazak motivirao na dodatne napore
A Padobrancima (također moji dobri poznanici), se ovoga puta nije
"otvorio padobran".Problem je u tome kako napreduješ u ligama, nailaziš na sve veći broj, odnosno veću koncentraciju rutinera-lukavaca u protivničkim ekipama.
Takvi daleko manje poklanjaju nego igrači u slabijim ligama, a na to se treba priviknuti.
Ali kao što sam već rekao, nema puno vremena... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 05, 2014 9:42 am Naslov
|
|
U biti nas je sve pobjedio u svim pojedinačnim mećevima drug Vanja ili ti Ivanković. Djeli sugestije i za vrijeme poena. Najčudnije je da kod 6:2, kad je meč gotov u njihovu korist, naglo zašuti. Dobro..., njega znamo, ostatak meča se sveo na njihovu rutinu i bolju igru. Izgubljeno je dosta setova u fiksu što će reči da nas baš i nisu rasturili, ali velim da su nas zasluženo pobjedili. Igrali smo bez Puhovskog, ali i da je on bio nebi bilo ništa bolje po nas. Još jednom čestitke boljima
Guga za razliku od tebe mi idemo svake god. po ligu dvje, tak da se polako privikavamo na stare rutinere. S Ivankovićem smo igrali 2012, kad je bio u Veteranima, I mislim da nije bilo iznenađenje jer gospoda igra bolji pingać ( il je bar jučer tak odigrala)
Umjesto tebe im je došel Ivanković, ništa lošiji igrač, možda čak i neugodniji  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 12:06 pm Naslov
|
|
Vidiš kak si se uzrujal bez veze...ko gubi ima se pravo ljutiti.
Od sada bum se usudio prokomenirati tu i tamo samo tekme koje dobijete, a eventualne poraze bum izbjegaval
Evo, ja ti ovdje lijepo kažem da možeš slobodno opisati i moje poraze (kojih bu sigurno bilo, bože moj), i garantiram da ću prihvatiti sve dobronamjerno.
G.Ivanković je dobar igrač, to sam već i sam rekao, ali...ja tvrdim da je najvažniji "fenomen" Vuki-Vukelić, koji se expresno oporavio od operacije žučnih kamenaca i sa 76 godina radi trice, bez izgubljenog seta.
Za to ima moj - naklon do poda...svaka čast.
Znam da si malo razočaran s ovom tekmom, jer si očekivao više i ambiciozna ste ekipa, ali to je tek prvo kolo, ima još sasvim dovoljno tekmi za pokazati pravo lice  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sri ožu 05, 2014 1:16 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | Vidiš kak si se uzrujal bez veze...ko gubi ima se pravo ljutiti.
Od sada bum se usudio prokomenirati tu i tamo samo tekme koje dobijete, a eventualne poraze bum izbjegaval
Evo, ja ti ovdje lijepo kažem da možeš slobodno opisati i moje poraze (kojih bu sigurno bilo, bože moj), i garantiram da ću prihvatiti sve dobronamjerno.
G.Ivanković je dobar igrač, to sam već i sam rekao, ali...ja tvrdim da je najvažniji "fenomen" Vuki-Vukelić, koji se expresno oporavio od operacije žučnih kamenaca i sa 76 godina radi trice, bez izgubljenog seta.
Za to ima moj - naklon do poda...svaka čast.
Znam da si malo razočaran s ovom tekmom, jer si očekivao više i ambiciozna ste ekipa, ali to je tek prvo kolo, ima još sasvim dovoljno tekmi za pokazati pravo lice  |
To mi je najviše žao bilo prošle sezone što nisam imao priliku da odigram sa gospodinom Vukelićem, niti sam ga ikad vidio kak igra, morat ću doć na neku tekmu škicnut malo da i to vidim |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 1:24 pm Naslov
|
|
Antispin na bh, rijetko napada, ali kad napadne to je uglavnom poen.
Drži lopticu u igri potpuno jednako i bh i fh, s tim da su to izrazito neugodne duboke loptice (uvije padaju na zadnjih 10-tak centimetara stola), niske "igle".
U pimplanju je skoro pa nepogrešiv, i ako ga ne možeš probiti na brzinu, onda si
Vitak, mršav, ko da bi ga povjetarac otpuhal...ali se kreće kao da ima 20 godina manje. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: sri ožu 05, 2014 2:58 pm Naslov
|
|
Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.
Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 05, 2014 3:09 pm Naslov
|
|
Guga inaće gospodin nema na bh antispin već ima soft, kao i svi ostali. Nezz zakaj misliš daa si me naljutil . Pa nemreš ti mene razljutit, dobro možda kad me dobiš a to je tak rjetko da je zanemarivo
Ivanković ima 82 godine, a vukelić se oporavil super brzo za svoje godine . Čovjek je imao najbolje veće, sve ga je išlo, a nažalost najbolje se kretal.
Daleko su od nepobjedive ekipe, pogotovo kad bu u gostima.
Mi u sredu sa dečkima izEL TOa u Vjesniku u 18h očekuje selijep meč  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
max pax
|
Postano: sri ožu 05, 2014 3:28 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.
Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol. |
Nisi skužio bit, uvijek mi je lijepo vidjet kad malo stariji(ništa loše pod time) stolnotenisači rade trice i nabijaju dupo a i nekad troduplo mlađe od sebe, i na tome svaka čast!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 4:04 pm Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Guga inaće gospodin nema na bh antispin već ima soft, kao i svi ostali. Nezz zakaj misliš daa si me naljutil . Pa nemreš ti mene razljutit, dobro možda kad me dobiš |
A zato si ti zadnjih 6 mjeseci stalno ljut na mene
Vuki je prošlu polusezonu kad sam ja igral s njima imal antispin, ali je stalno gunđal da bu ga promjenil.Na zadnjem treningu prije nego smo se razišli nakon kaj sam "rastavio u komade" rekel je da mora skinuti tu gumu s reketa.
Znači da ju je fakat promjenil, ali ja mu baš i nisam mjerilo jer volim igrati protiv igrača s materijalom (naravno da postoje i izuzeci), a večina igrača to ne voli  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: sri ožu 05, 2014 4:06 pm Naslov
|
|
Marko mislim za ovaj nivo pingaća koji se igra u ovim ligama godine baš i nisu hendikep. Gospoda imaju reket u rukama 50-tak godina , a neki i više i to konstantno. prošli su od 1. lige bivše Juge do 1. lige SOKAZA, a g. Numberger (ili kak se već piše) iz RIZ veterana je krajem 60 ih bio prvak europe sa jednom od tadašnjih ekipa i osvojio električni bojler od 50 litara (to mi je gospon osobno isoričal),
Takvi igrači su puno mudriji za stolom imaju jedno 200% više rješenja od nas, itd, itd.
Može ih se dobit , daleko od toga i mislim da sa tobom baš i nema Vuki (kak ga od milja zove Guga) baš neke šanse. _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ožu 05, 2014 4:08 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | | Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol. |
Pa ipak si ti Silan igrač iz 10. lige koji svaku svoju zamisao
može sprovesti u djelo na stolu
a tu se priča o za tebe slabašnim igračima (da ne kažem početnicima)
iz 14. lige  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|