NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

14. liga proljeće 2014
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: pon vel 24, 2014 12:42 pm    Naslov : 14. liga proljeće 2014 Citirajte i odgovorite

Pozdrav svim ekipama četrnaeste lige od PADOBRANACA Juhuu

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon vel 24, 2014 1:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da jedva čekaš da počne... Zubo
mistreaver

PostPostano: uto vel 25, 2014 1:10 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga pa još nisi otvorio temu 13. lige. Confused Confused
Ja se nadam da će taj propust biti brzo ispravljen Azdaja Azdaja
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ČUPKO

PostPostano: uto vel 25, 2014 7:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

nebu neko ga je preduhitrio a možda igra u nekoj drugoj Gitara Headbang
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto vel 25, 2014 5:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš nisam htio otvoriti temu iz principa, da ne ispada da sam uvijek ja prvi i zadužen za takve stvari.Osim toga, htio sam vidjeti dali uopće postoji još netko tko će pisati ove godine u toj 13. ligi, a ne da se dopisujem sam sa sobom kao u većini slučajeva Zubo
A ima nešto i u tome da sam si razmišljal u kojoj ligi da zaigram (mogel sam na kraju birati od 6-15, valjda sam dobro izabral) Laughing
sinke72

PostPostano: pet vel 28, 2014 8:55 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima od REANIMATORA! Fulir

Cilj je uvijek isti, opstati u ligi...a drugo - kaj Bog da! Pojma nemam

Sam da se niko ne polomi i to je to! Thumbs up Zubo
Pale

PostPostano: pet vel 28, 2014 12:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

1. kolo

Riz odašiljaći vs Padobranci utorak 19h.

?????
????
??
?
Confused

btw; Padobranci imaju domaćinstvo u Vjesniku; srijeda u 19h i petak u 18h tak da si možete organizirat Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 12:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidim da ste naletili na "minu" protiv moje bivše ekipe i da je igral Vuki.
To mi je drago jer znači da se oporavil od operacije, ali vama sigurno nije drago jer nije izgubil ni seta.Ipak, nisam očekivao tako uvjerljiv poraz...
Bravo za Riz Thumbs up , a očito da će Padobranci trebati malo vremena za prilagodbu u novoj ljigi.Samo, nemojte predugo.
max pax

PostPostano: sri ožu 05, 2014 12:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga ovi tvoji su "opasno" proigrali otkad si ti otišao, kaj misliš jel to povezano Very Happy Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 6:18 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

max pax (napisa):
Guga ovi tvoji su "opasno" proigrali otkad si ti otišao, kaj misliš jel to povezano Very Happy Laughing Laughing Laughing

Da, izgleda da ih je moj odlazak motivirao na dodatne napore Laughing
A Padobrancima (također moji dobri poznanici), se ovoga puta nije
"otvorio padobran".Problem je u tome kako napreduješ u ligama, nailaziš na sve veći broj, odnosno veću koncentraciju rutinera-lukavaca u protivničkim ekipama.
Takvi daleko manje poklanjaju nego igrači u slabijim ligama, a na to se treba priviknuti.
Ali kao što sam već rekao, nema puno vremena...
Pale

PostPostano: sri ožu 05, 2014 9:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

U biti nas je sve pobjedio u svim pojedinačnim mećevima drug Vanja ili ti Ivanković. Djeli sugestije i za vrijeme poena. Najčudnije je da kod 6:2, kad je meč gotov u njihovu korist, naglo zašuti. Dobro..., njega znamo, ostatak meča se sveo na njihovu rutinu i bolju igru. Izgubljeno je dosta setova u fiksu što će reči da nas baš i nisu rasturili, ali velim da su nas zasluženo pobjedili. Igrali smo bez Puhovskog, ali i da je on bio nebi bilo ništa bolje po nas. Još jednom čestitke boljima Thumbs up

Guga za razliku od tebe mi idemo svake god. po ligu dvje, tak da se polako privikavamo na stare rutinere. S Ivankovićem smo igrali 2012, kad je bio u Veteranima, Wink I mislim da nije bilo iznenađenje jer gospoda igra bolji pingać ( il je bar jučer tak odigrala) Smile

Umjesto tebe im je došel Ivanković, ništa lošiji igrač, možda čak i neugodniji Eeeek!

[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 12:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vidiš kak si se uzrujal bez veze...ko gubi ima se pravo ljutiti.
Od sada bum se usudio prokomenirati tu i tamo samo tekme koje dobijete, a eventualne poraze bum izbjegaval ROFL
Evo, ja ti ovdje lijepo kažem da možeš slobodno opisati i moje poraze (kojih bu sigurno bilo, bože moj), i garantiram da ću prihvatiti sve dobronamjerno.
G.Ivanković je dobar igrač, to sam već i sam rekao, ali...ja tvrdim da je najvažniji "fenomen" Vuki-Vukelić, koji se expresno oporavio od operacije žučnih kamenaca i sa 76 godina radi trice, bez izgubljenog seta.
Za to ima moj - naklon do poda...svaka čast.
Znam da si malo razočaran s ovom tekmom, jer si očekivao više i ambiciozna ste ekipa, ali to je tek prvo kolo, ima još sasvim dovoljno tekmi za pokazati pravo lice Thumbs up
max pax

PostPostano: sri ožu 05, 2014 1:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Vidiš kak si se uzrujal bez veze...ko gubi ima se pravo ljutiti.
Od sada bum se usudio prokomenirati tu i tamo samo tekme koje dobijete, a eventualne poraze bum izbjegaval ROFL
Evo, ja ti ovdje lijepo kažem da možeš slobodno opisati i moje poraze (kojih bu sigurno bilo, bože moj), i garantiram da ću prihvatiti sve dobronamjerno.
G.Ivanković je dobar igrač, to sam već i sam rekao, ali...ja tvrdim da je najvažniji "fenomen" Vuki-Vukelić, koji se expresno oporavio od operacije žučnih kamenaca i sa 76 godina radi trice, bez izgubljenog seta.
Za to ima moj - naklon do poda...svaka čast.
Znam da si malo razočaran s ovom tekmom, jer si očekivao više i ambiciozna ste ekipa, ali to je tek prvo kolo, ima još sasvim dovoljno tekmi za pokazati pravo lice Thumbs up

To mi je najviše žao bilo prošle sezone što nisam imao priliku da odigram sa gospodinom Vukelićem, niti sam ga ikad vidio kak igra, morat ću doć na neku tekmu škicnut malo da i to vidim
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Antispin na bh, rijetko napada, ali kad napadne to je uglavnom poen.
Drži lopticu u igri potpuno jednako i bh i fh, s tim da su to izrazito neugodne duboke loptice (uvije padaju na zadnjih 10-tak centimetara stola), niske "igle".
U pimplanju je skoro pa nepogrešiv, i ako ga ne možeš probiti na brzinu, onda si Prenerazena banana
Vitak, mršav, ko da bi ga povjetarac otpuhal...ali se kreće kao da ima 20 godina manje.
vjeverko

PostPostano: sri ožu 05, 2014 2:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.

Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri ožu 05, 2014 3:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga inaće gospodin nema na bh antispin već ima soft, kao i svi ostali. Nezz zakaj misliš daa si me naljutil Sad . Pa nemreš ti mene razljutit, dobro možda kad me dobiš a to je tak rjetko da je zanemarivo Thumbs up
Ivanković ima 82 godine, a vukelić se oporavil super brzo za svoje godine . Čovjek je imao najbolje veće, sve ga je išlo, a nažalost najbolje se kretal.
Daleko su od nepobjedive ekipe, pogotovo kad bu u gostima.

Mi u sredu sa dečkima izEL TOa u Vjesniku u 18h očekuje selijep meč Very Happy

[Vrh]
max pax

PostPostano: sri ožu 05, 2014 3:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.

Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol.

Nisi skužio bit, uvijek mi je lijepo vidjet kad malo stariji(ništa loše pod time) stolnotenisači rade trice i nabijaju dupo a i nekad troduplo mlađe od sebe, i na tome svaka čast!! Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 4:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Guga inaće gospodin nema na bh antispin već ima soft, kao i svi ostali. Nezz zakaj misliš daa si me naljutil Sad . Pa nemreš ti mene razljutit, dobro možda kad me dobiš

A zato si ti zadnjih 6 mjeseci stalno ljut na mene Zubo
Vuki je prošlu polusezonu kad sam ja igral s njima imal antispin, ali je stalno gunđal da bu ga promjenil.Na zadnjem treningu prije nego smo se razišli nakon kaj sam "rastavio u komade" rekel je da mora skinuti tu gumu s reketa.
Znači da ju je fakat promjenil, ali ja mu baš i nisam mjerilo jer volim igrati protiv igrača s materijalom (naravno da postoje i izuzeci), a večina igrača to ne voli Mad
Pale

PostPostano: sri ožu 05, 2014 4:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Marko mislim za ovaj nivo pingaća koji se igra u ovim ligama godine baš i nisu hendikep. Gospoda imaju reket u rukama 50-tak godina , a neki i više i to konstantno. prošli su od 1. lige bivše Juge do 1. lige SOKAZA, a g. Numberger (ili kak se već piše) iz RIZ veterana je krajem 60 ih bio prvak europe sa jednom od tadašnjih ekipa i osvojio električni bojler od 50 litara (to mi je gospon osobno isoričal),
Takvi igrači su puno mudriji za stolom imaju jedno 200% više rješenja od nas, itd, itd.
Može ih se dobit , daleko od toga i mislim da sa tobom baš i nema Vuki (kak ga od milja zove Guga) baš neke šanse.

[Vrh]
Guga

PostPostano: sri ožu 05, 2014 4:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Pa nemrem vjerovat koji sam onda to ja hakler kad sa dotičnim gospodinom imam 2:0.Ma samo mu treba igrat lijevo desno i nemaš brige. Nemre tak staviti 4 lopte na stol.

Pa ipak si ti Silan igrač iz 10. lige koji svaku svoju zamisao
može sprovesti u djelo na stolu Zubo
a tu se priča o za tebe slabašnim igračima (da ne kažem početnicima)
iz 14. lige ROFL
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeće
Stranica 1 / 6.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.