| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon vel 24, 2014 12:35 pm Naslov
: 16. liga, proljeće 2014. |
|
|
na kraju je AGF4 završio u 16. ligi s dosta poznatih ekipa i igrača, svima veliki pozdrav... u ligi smo s nekim od najaktivnijih forumaša Dren, dtrnski...
i u prvom kolu odmah kod cura slijedeći tjedan... viđene su u petak u Vjesniku i treniraju sve u 16. da im se ne ponovi jesen 2013 kada su neočekivano gubile mečeve zbog netreniranja...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon vel 24, 2014 12:41 pm Naslov
: |
|
|
Čestitke na ulazu u 16. ligu.
Inaće Trnski ti već 2 mjeseca bojkotira ovaj forum, Drena baš i nema, tak da buš ostal jedini dopisnik  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon vel 24, 2014 1:10 pm Naslov
|
|
hvala lkota... je, Trnski je shvatio da najbolji španeri u SOKAZ-u uopće nisu na forumu, tako da je kad ima vremena u dvorani i igra, kao recimo par zadnjih dana kad smo se družili, tako da je sreća da smo suparnici tek u predzadnjem kolu, a nesreća da smo gosti u tom susretu...
izgleda da ima dost ekipa iz 16e koji ne posjećuju forum, tako da bi mogao ostat usamljen... no tu su cure i znam da Mirna prati što se piše, a nekad se i javi... u zadnjih par sezona smo pisanjem po forumu uvijek pridobili neke nove snage da se uključe... treba nastaviti tradiciju...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon vel 24, 2014 7:01 pm Naslov
|
|
ma nego kako :stalker: :lurker: :i ostalo: _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto vel 25, 2014 12:33 am Naslov
|
|
A neću vas ni ja zaboraviti, tu i tamo ću vam podebljati broj postova na forumu lige, a možda i podbosti koga...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto vel 25, 2014 9:46 am Naslov
|
|
čim je lkota spomenuo da Drena baš i nema, on se pojavio... 55 vodi 12. ligu i nadam se da u ovoj 16. isto mogu zapisnike slati u elektronskom obliku (fotka, sken...) kao što to tamo rade...
nekada je Dren imao energije za detaljne analize, a dobro bi nam došla i jedna površna s obzirom da ima momčadi o kojima baš i ne znamo nešto izvan ovoga na netu... od igrača glavna 3 favorita za prva mjesta u ligi su po meni Lošić, Francetić, Valenta...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mario
|
Postano: uto vel 25, 2014 12:41 pm Naslov
|
|
Šaljite zapisnike kako hoćete - skenirane mailom ili poštom, meni je svejedno. Svi koji redovito upisuju rezultate na web mogu mi poslati sve zapisnike zajedno odmah nakon završetka prvenstva i neću praviti problema oko toga.
Dakle, važno je da se rezultati redovito pojavljuju i to ću redovito pratiti.
Pozdrav svim ekipama u želji da bude što manje trzavica i nesporazuma i da sezona prođe na zadovoljstvo svih.
voditelj lige Mario Miljavac
P.S. Fiksni broj telefona koji je naveden u biltenu sam otkazao, tako da ostaje samo mobitel. Možete osim navedene koristiti i moju drugu mail adresu mario.miljavac@zagreb.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto vel 25, 2014 2:33 pm Naslov
|
|
| Boris, mene nema cijeli sljedeći tjedan sve do petka, pa ako možete vi, mogli bismo odigrati u petak 07.03. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto vel 25, 2014 3:03 pm Naslov
|
|
Jadne curke, već je počelo
MTM želim Vam da se ovg proljeća češće okupite i odigrate kao protiv nas. Za razliku od jesenskog djela,... ponekad trenirate i sad Vam još fali samo dobrobit protivnika pa da se uspijete i posložit od kola do kola
Lagani ste favoriti za prva tri mjesta  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto vel 25, 2014 3:33 pm Naslov
|
|
dizi, kako stvari stoje 07.03 u petak navečer sam u Splitu... možemo tekmu pomaknuti na tjedan iza u ponedjeljak ili utorak!?
hvala na javljanju voditelju 16. lige mario-u... stavljat ćemo naše rezultate i slati zapisnike na e-mail... yupiii
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: uto vel 25, 2014 3:43 pm Naslov
|
|
| A da igramo u ovaj petak? Ako počnemo prebacivati to na onaj tjedan iza znaš da ćemo se teško svi poloviti: Maja, Ivan, Robertino, ja, pa djeca i slične stvari. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto vel 25, 2014 4:08 pm Naslov
|
|
Daniel nam je u Berlinu... trebam vidjeti s ostalima... mogli bi odigrati i preko vikenda (subota/nedjelja), tad valjda ne rade Robertino&Ivan i mogu djecu čuvati...
svaka opcija koja nam omogućuje da odigramo u punim sastavima i u vrijeme koje većini odgovara je OK...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto vel 25, 2014 4:26 pm Naslov
|
|
Ahahah počelo je opako
S Mariom je bio gušt surađivat prošlu sezonu, nema razloga da bude drugačije i ovu jer je čovac legenda
Mi bi mogli imati blagih problema jer smo ove godine zbog obaveza odlučili dijeliti termin s prijateljskom ekipom.
Na žalost, par kola smo i mi i oni domaćini pa će bit čupavo, ali nekako vjerujemo u dobru volju protivnika i eheheh - sreću
I ove sezone smo plutajuća bomba - imamo petog igrača koji zna držat reket u ruci (za razliku od petog igrača iz prošle sezone ) i to će nam sigurno pomoći, ali smo mi ostali u totalnoj gužvi. Valjda ćemo se skupit
Ako mi vjerujete, još nisam ni pogledao tko nam je sve u ligi. Naravno, kao moderator, gledam tu po forumu i monitoriram, ali nemam vremena nizašta drugo. Bit će. Planiram igrat još bar 4 desetljeća  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto vel 25, 2014 5:53 pm Naslov
|
|
Nekak sam u strahu za moje prijatelje cvjećare (cvjećarnica Nela), jer kada sam pročital ko bu sve igral ove godine u 16. ljigi, bojim se da bi moglo doći do čerupanja osjetljivih im latica
Svake godine se očito potrefi da je neka liga jača od lige koja ima 2-3 znamenke manji broj, i sada još više na težini dobija ona prošlosezonska ne-fer utakmica u zadnjem kolu zbog koje su Cvjećari umjesto u 15. (bilo bi zasluženo), završili u 16. ljigi (potpuno nezasluženo)... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto vel 25, 2014 5:56 pm Naslov
|
|
hesus.
moram pogledat onda tko to opasan igra u ovoj ligi :rolf: _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: uto vel 25, 2014 6:06 pm Naslov
|
|
Bome ih ima ove godine, budeš videl.
Ak mislite opet igrati ko prošle godine - na parove razbroj s' :
jedno kolo igramo nas 3, pa vas 2, pa njih 2, pa nema Čanadija jer ide na "trajnu s minivalom" kod frizera, pa nema tebe i slično, pazi da nebi Vi iduče sezone umjesto Briđa u 16. zaigrali Briškulu u 17. ili 18. ljigi
I provjeri kaj ti je sa smajličima, jer ti izlaze samo nekakva čudna slova koja uopče nisu u skladu s tekstom  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sri vel 26, 2014 4:42 pm; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto vel 25, 2014 6:08 pm Naslov
|
|
... e jesi mi sčokljo sensei Bilanovića...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto vel 25, 2014 6:19 pm Naslov
|
|
mi smo rezervirali stol s prijateljskom ekipom u 19toj za - belu :viktori:
u ovu sezonu ulazimo rasterećeno. Čanadi ne zna gdje mu je reket jer ga nije vidio od 9.og kola prošle sezone. Goco zna gdje mu je reket - u gepeku Elez je reket bacio kako stvari stoje, na prošloproljetnom čišćenju i bacanju stvari koje nije koristio više od 2 godine.
Snigo i ja smo trenirali prošli četvrtak punih pola sata i jako smo zadovoljni.
Kavom u Ritmu.
Danas mislim da bude drugi trening ove sezone. Ali samo za mene jer ostali ne mogu. Č se prijetio, al pitanje je oće li nać reket. Goco je bolestan, Snigo na putu a Elezu nismo uspili ući u trag. U četvrtak se mislimo ozbiljno skupit i sigurno nas bude dvojica
Sve u svemu, mislim da smo pretedanti za prvo mjesto kao i svake sezone.
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: sri vel 26, 2014 3:33 pm Naslov
: pozdraf |
|
|
Poruka iz 17. lige: Samo Vas pratim  |