NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Veteransko PH, Varaždin 15.03.2014.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
geek

PostPostano: sri ožu 05, 2014 10:09 am    Naslov : Veteransko PH, Varaždin 15.03.2014. Citirajte i odgovorite

Ako netko namjerava ići, da idemo jednim autom i podijelimo trošak. Javiti se na mob. 095/8165-851, mail i PM.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: čet ožu 06, 2014 9:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

idem ak placas troskove...da ti nije dosadno Zubo
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
sux

PostPostano: sub ožu 15, 2014 8:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jel išel ko i zna li ko rezultate?
Confused
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub ožu 15, 2014 10:43 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znam samo za moju kategoriju...

Kaso prvi, dobio Kovacica, lovca u finalu...

ja izgubio od Kovacica u polufinalu, u svojoj maniri za lobotomiju...vodio 2:0 i 9:4...al ne smijem se zalit jer sam kolo prije dobio Belaja nakon sto sam gubio 9:3 peti ROFL

drugo polufinale kasic dobio pusica koji je kolo prije dobio kavura...a kak ga je dobio, nek vam Kavur veli :-P
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: sub ožu 15, 2014 11:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Parovi 40+...Polufinale Kašo i Belaj dobili Capana i Bačića,drugo polufinale Kavur i Ozvačić dobili Mačešića i Žagara 3:0...finale dobili Kavur i Ozvačić 3:1...

Starija kategorija parova prvi onaj kaj ima birtiju na Bjeničkoj cesti kraj pmf-a s još nekim...Resman i Paher drugi...Đuro Paher drugi pojedinačno...izgubio od Spasoja Matijevića.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sub ožu 15, 2014 11:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a nisi reko ljudima da se opet ostavljas ovog glupog sporta? :-)
[Vrh]
ozvacic

PostPostano: ned ožu 16, 2014 1:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....a jel su se tebi prestale trest ruke nakon što si nam u restoranu u kratkim hlačama to došao reć?...taman smo cvijo,juričević i ja jeli grah i eto vijesti Laughing
[Vrh]
cvijo

PostPostano: ned ožu 16, 2014 1:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
ja izgubio od Kovacica u polufinalu, u svojoj maniri za lobotomiju...vodio 2:0 i 9:4

Stvarno šteta... no, sad konačno shvaćam tvoj nick, Ledeni. Dosad nisam mogao uloviti nikakvu poveznicu, ali sad sam konačno shvatio:
BRAINFREEZE Eeeek! Facepalm
Eh... Svejedno čestitke na peharu i pohvale Kavuru kaj je Ozvu vratio pingiću Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ozvacic

PostPostano: ned ožu 16, 2014 3:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Od kad su prdonje iz ittf-a početkom prošlog desetljeća promijenile trajanje setova i broj servi od tada je nehuman pritisak na koncentraciju i pristup igrača stavljen.To rezultira time da dvije svinje po setu npr. presuđuju,setovi traju prekratko,stres na glavu igrača je maksimalan,forma bez maksimalne i doslovno pretjerane koncentracije i pristupa koliko god da je dobra ne garantira ništa osim ako nisi 3 klase jači igrač od protivnika(citiram profesora Juričevića).Tražilo se načina da pingać postane gledaniji sport što se naravno nije desilo,unazadili su loptice da bude sporiji,naravno da nije sporiji jer je u međuvremenu došao tenergy i ko zna kakva sve drva ne.Ne znam kako ikome i može biti masovno zanimljiv pingać ako ga nisu nikad igrali i ne znaju o kojoj je tu sve fizici loptice riječ(a prosječan svjetski puk je u dobrom dijelu takav i tu nema nikakve pomoći).Ali prdonje nisu razmišljali o tome nego jedino što su napravili je to da su sj..... igrače otežavši im život maksimalno i uništivši jedan dio draži tog sporta kod samih igrača.U takvim okolnostima ostavio sam ping pong 3 puta do sad otkad su ta nova pravila važeća i pun mi je kufer često ne.stolnog tenisa nego proklete ekipe koja je ovo napravila od onog prekrasnog sporta koji sam 15 g prije toga igrao do 21 i u kojem je svatko imao 5 servi i sve je bilo opuštenije,normalnije i na kraju krajeva kako treba biti.Ovo je kao što bi rekao moj kolega u paru ljevoruki razarač Footloose zvani Radek produženi tie break a ne set...Cvijo,nisi slušao,rekao sam - odigram još parove s Radekom i odem u pm....tako da me nitko nikud nije vratio...volim ovaj sport jednako kao što mrzim ovaj krivo izmišljeni i krivo promijenjeni sustav trajanja setova...lomi me u glavi taj nepotrebno doneseni užas novih pravila koji nikome nije trebao i koji je sj.... stolni tenis u priličnoj mjeri..
Na turniru sam o tome pričao i sa našim velepoznatim profesionalcem Redjepom koji igra za Časl i iste stvari mi je i sam rekao da je to na profesionalnoj razini još veći problem itekako.
[Vrh]
Koki

PostPostano: pon ožu 17, 2014 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se sa kolegom Ozvačićem..
teško je naći sport u kojemu se tako često mijenjaju pravila i naravno da se igrači teško adaptiraju na to. Problem je u tome da se prije izmjena ne testira dovoljno efekt promjene pravila pa se vrlo brzo pokaže da isti ne poluči efekt. Lutanje bez granica...
zašto je tako?
Pa zato što promjene pravila nisu proizvod promišljanja nego su rezultat agitiranja raznih lobija koji trebaju nekome donesti prednost. Onaj pajac Sharara je obična lutka na koncu koji nema pojma što priča i što i zašto želi promjeniti. kako stvari stoje postoje ozbiljne indicije da je tip kriminalac i da je do grla zaglibio u zloupotrebu položaja i ovlasti. Izgleda da ga je jedino to zanimalo. Apsurd je da predsjednik ITTF-a nije neki bivši veliki igrač..
Zašto je tako mkII?
I zato što bi Kinezi radije hara-kiri napravili nego i pomislili da nisu apsolutno najbolji. Polufinale velikih turnira 4 kineza jedan protiv drugog? To je prilog gledljivosti stolnog tennisa? malo figa..
Nitko ne spori da su najbolji ali njihov strah da to slučajno ne bi bili je fascinantan. Spremni su u potpunosti promjeniti pravila samo da njima idu u prilog. Šupci..
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.