|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ozvacic
|
Postano: sub ožu 22, 2014 10:06 pm Naslov
: Vogrinc memorijal,Zaprešić..22.3.2014 |
|
|
Evo par rezultata po sjećanju:
seniori:
Mikulec(naravno) prvi(a ko bi drugi),Tadić drugi,ja treći,čini mi se i Babić...Mikulec mrcina pustio meč u grupi da bude u grupi drugi jer sam ja bio prvi a Tadić drugi...sad mi je jasno zašt mi je stalno brojio setove(Mikulec) ali očekivao sam odraslijeg kolegu s 37 g ...polufinale nakon grupe on na mene umjesto Babića i micanje mene i dolazak Tadića u finale..kikiriki stolovi za 780 kuna, sa jedne strane apsolutno se ne vidi ništa kad sunce zasvijetli...pa ti igraj protiv mrcine Mikulca(u treningu) u takvim uvjetima,ono,ovaj napada ko morski pas stalno a ja ono kaj bi i mogao odigrat ne mogu u ova dva seta na negledljivoj strani,na strani na kojoj sam vidio poveo sam 7:3 ali onda su prasice stigle u pomoć Mikulcu koje bi možda i vratio da je mrežica skuplja od 25 kuna...
Đuro Paher prvi u kategoriji iznad 160 g,pardon iznad 60..
Kašo prvi od 40 do 50...Kavur drugi
Parovi polufinale Kavur i ja dobili Kašu i Pahera i u finalu Mikulca i Pušića...Kašo u svim kombinacijama gubi od Radeka i mene za sad..nije bila ni treća sreća.
Organizacija turnira teški debakl...dva i pol igrača došlo na turnir...od utrošenog vremena pola prazni hod na praznim stolovima...rasvjeta nikakva...organizatore boli k...kaže Zvonko(Trans Agram bivši veliki sponzor,sad poduzetnik u tragovima) selski turnir,kaj bi ja htio...."selski" u Zaprešiću(gdje živi samo taj lik??vjerojatno u Čikagu)...taj turnir je nažalost pao na niske grane zadnjih godina upravo iz očitih razloga...vjerojatno ni Joži na onom svijetu nije svejedno....jednom riječju sramota....
Nema me više tamo nikad dok budu ovakvi uvjeti,i sa spomenutom ekipom organizatora na čelu..dovoljno je da kažem da je i meni bilo neugodno(a i drugim nekima vjerojatno) kad je nekakva lokalna političarka držala govor za otvorenje turnira spominjući usput uspješnost ovog turnira jer je ovo 26. izdanje,neš ti uspjeha,uspjeh nema ni u(ono,puše vjetar u dvorani koliko nas ima,ha ha - a dovoljno se vratiti 12,13 g unatrag i pun kufer godina prije toga i tadašnjih izdanja tog turnira)..i sa ta dva i pol igrača turnir je trajao do pol 4 popodne..ha ha
Za zaboravit...i prekrižit... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon ožu 24, 2014 12:22 am Naslov
: |
|
|
malo preteske rijeci prijatelju...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: pon ožu 24, 2014 2:35 pm Naslov
: |
|
|
Ozva je taktičan kao i obično... ! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|