NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

All round trava

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
srale7

PostPostano: uto ruj 09, 2014 6:55 pm    Naslov : All round trava Citirajte i odgovorite

Trebao bi preporuku za neku univerzalnu travu, odnosno travu za igrača koji tek počinje igrat s njom. Znači da je koliko toliko prisutan efekt trave i da se moze s tom travom loptica normalno udarit Zubo (ne znam, mozda pišem gluposti, s travama sam na "vi")

Nisam pametan jel za početnika bolja trava sa spužvom ili OX (bez spužve), jedini uvjet je da bude sto jeftinija.

Hvala i LP
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DALTON1

PostPostano: uto ruj 09, 2014 8:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alo kolega vec nam je dovoljno sto sam ja travar! ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Smile

PostPostano: sri ruj 10, 2014 9:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što se tiče spužve / OX, najprije moraš znati kako želiš / namjeravaš igrati. Blok na stolu (OX) ili lov od stola (spužva)?

Za početak, dok još nisi siguran da si trajno prešao "na tamnu stranu", a i s obzirom da ti je cijena bitna, preporučam http://www.tabletennisdb.com/pips/globe-979.html
Igram s njom već nekoliko sezona i zadovoljan sam, a i forumaš dada jako je hvali: http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=2013&postdays=0&postorder=asc&start=80 (u njegovom postu možeš naći ocjene i nekih drugih trava)
[Vrh]
srale7

PostPostano: sri ruj 10, 2014 1:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala Smile na linku, jbga, nisam ga nasao jer je tema "H3" a unutra osvrt na 10 trava Zubo

Citat:
Što se tiče spužve / OX, najprije moraš znati kako želiš / namjeravaš igrati. Blok na stolu (OX) ili lov od stola (spužva)?

Spužve na travama su obično u debljinama 0.5, 1.0, 1.2, 1.5, 2.0mm, i sad ako zelim neku sredinu, jel bi bilo ok uzet recimo tu Globe 979 sa 1.0 spužvom, tak da se moze lovit od stola, ali i blokirat na stolu?
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: sri ruj 10, 2014 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mislim da ne bi bilo lose spomenuti i drvo s kojim igras ili namjeravas igrati
55

PostPostano: sri ruj 10, 2014 1:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Točno Klanja se , drvo je bitno koliko i sama guma.

Mislim da bi se ipak prvo trebao odrediti sa stilom kojim bi igrao, tek tada uskladiti opremu prema tome. Embarassed

Što se tiče svestranosti trave, kao i potrebnog vremena za ovladati osnovama korištenja takve jedne nedaća, mišljenja sam da ti je najbolje početi s OX travom koja ima dobru kontrolu... kao npr. Spinlord Blitzschlag... Thumbs up
[Vrh]
srale7

PostPostano: sri ruj 10, 2014 2:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tek sad vidim da nisam napisao da ja ne prelazim na darkside/travu/materijale, nego prijatelj je izrazio želju da bi probao travu i sad sam ja tu da mu nadjem neku koja bi bila ok za početnika. On trenutno igra sa sriverima i neko starije tibhar ALL drvo.

A njegov stil igre je, ne znam kako da ga opisem Zubo ali ajmo rec da ima tendenciju lova od stola, iako bi mu trava dobro došla i za pokoji blok na stolu.
Sve gume koje kostaju vise od 15$ na ebayu, nazalost ne dolaze u obzir Very Happy
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.