| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri ruj 24, 2014 7:21 am Naslov
: trening... |
|
|
Ove sezone pauziram od Sokaza što ne znači da se ne bih ponekad malo oznojio. Radim uglavnom do 18 sati a nakon toga imam vremena..
Ukoliko bi netko imao mjesta na treningu i pozvao me ne bih se ljutio.
Poželjno da znam dan prije tako da ponesem stvari sa sobom na posao.....
Koki _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri ruj 24, 2014 9:12 am Naslov
: Re: trening... |
|
|
| Koki (napisa): | | Ove sezone pauziram od Sokaza što ne znači da se ne bih ponekad malo oznojio. Radim uglavnom do 18 sati a nakon toga imam vremena... |
Koka, pa jeli to moguuuče ????????
Razočarao si me ko čoveka.
Pa kuda ide ovaj brod (Sokaz) kada takvi igrači iskaču van ? _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koki
Pridružen/a: 14. 05. 2008. (20:30:40) Postovi: 1441 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri ruj 24, 2014 3:04 pm Naslov
: |
|
|
kaj da ti velim?
U SOKAZU sam sa povremenim prekidima od 1981. Naravno da je početni entuzijazam odavno splasnuo. Čovjek se malo zamori, posao i djeca te rastežu na sve strane i odgovaralo mi ove sezone malo odmoriti. Obaveza SOKAZ utakmica mi je ovom trenutku overkill. Hebi ga...takav sam. Kad već dođem na tekmu gledam da dam sve od sebe a sad mi se čini da ne mogu...
Naravno to ne znaći da se, ako se u budućnosti složi neka kombinacija koja bi bila zanimljiva, neću ponovo aktivirati... _________________ www.sound-news.net
www.zvucne-novosti.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: čet ruj 25, 2014 1:40 pm Naslov
: |
|
|
| A evo, i ja sam već imao par pauza ali se uvijek vratim.. Nisam igrao dvije i pol sezone pa sam se opet "aktivirao" u 12. ligi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|