NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

21. liga - proljece 2007.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bigdedi

PostPostano: pon ožu 12, 2007 11:52 pm    Naslov : 21. liga - proljece 2007. Citirajte i odgovorite

da i tu probam bacit kamencic, mozda stvori lavinu (odgovora ljudi iz 21. lige)

evo danas sam prisustvovao prvom nastupu u sokazu rama software-a, nase bratske momcadi Grouphug... proslo je nazalost negativno rezultatom (8-2 za pikula auto brave)... ali mnogo je pozitivnije iskustovo steceno u mecu.... i tako pikula auto brave sada znaju da se zapisnik mora postom slati referentu Very Happy, i da na mecu igraci sami sude utakmice... dok rama software sada zna da forehand spin donosi poene (jos da je samo u svakom mecu taj forehand funkcionirao Rolling Eyes moglo je zavrsiti bar 5-5)

po jednu pobjedu za rama software su ubiljezili Klanja se matea i Klanja se kruno... matea je odlican otpor pruzila i u druga dva meca Thumbs up... nazalost, to ostaje samo "odlican otpor"... kruno je mogao i bolje, nedostaje mu iskustva kojeg vecina sokazovaca ima na vagone Mudri djed.. dok mladen uslijed promjene reketa par dana prije pocetka prvenstva nije zasjao u najboljem svjetlu u kakvom smo ga se navikli gledati Rolling Eyes

Misli da nisam znao suprotno, rekao bih da se igra bar 16. liga Misli
Juhuu Cheer stvarno je dobrog pingica bilo Cheer Juhuu

edit: evo i rezultati su na netu, pa da price ne budu u prazno> Pikula auto brave - Rama software 8:2

Zadnja promjena: bigdedi; uto ožu 13, 2007 5:09 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: uto ožu 13, 2007 1:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

heh, dobar post bigdedi Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: pet ožu 16, 2007 12:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ne mogu si pomoci.... ali opet ja pratim rama software... Klap Gimme five Klap za pobjedu.. ali nisam si mogao pomoci da uvidim neke nepravilnosti u mecu

novi ste u sokazu i jos to neznate.... i mislim da se to ne bi trebalo kaznjavati.. ali smo vas duzni izvjestiti....

PRAVILNIK O NATJECANJIMA (napisa):
Clanak 23.

Svaka momčad ima pravo u pojedinačnim susretima, u slučaju ozljede ili taktičkih razloga zamijeniti samo jednog od nastupajućih igrača. Zamjena igrača mora bili najavljena nakon tri, odnosno šest odigranih pojedinačnih partija.

Zamijenjeni igrač ne može u toj utakmici više nastupiti u pojedinačnim susretima (može samo u igri parova). U igri parova mogu nastupiti i ostali prijavljeni igrači.

igrač pod X krešo kovač je zamijenjen ferdom pavlićem u drugom tripletu partija.. da bi u trecem opet nastupao krešo kovač.. sto nije dozvoljeno clankom 23 pravilnika o natjecanjima.... Thumbs up
Slick

PostPostano: pet ožu 16, 2007 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
igrač pod X krešo kovač je zamijenjen ferdom pavlićem u drugom tripletu partija.. da bi u trecem opet nastupao krešo kovač.. sto nije dozvoljeno clankom 23 pravilnika o natjecanjima.... Thumbs up

A jel... sad te to smeta?!? A kad ja nešto slično pitam ili ukažem na nepravilnosti onda je Vaš odgovor "koga briga Kava ".
Pa evo i mog odgovora na njihove nepravilnosti. **** se meni za njih i tu 21. ligu tj. koga briga Zubo Beljenje
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pet ožu 16, 2007 12:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ja ne reagiram s delay-om od 6 mjeseci Kava

dodo > Bit ce dobro <bigdedi

Zadnja promjena: bigdedi; pet ožu 16, 2007 12:47 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet ožu 16, 2007 12:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ćikfajt! Juhuu Kokice

opet da ponovim, mislim da ne treba djelovati ako protivnici i voditelj lige ne reagiraju.
ekipe stvarno nitko ne može natjerati da pročitaju pravilnik, ali ionako će saznati ubrzo na lijep ili na manje lijep način.. Pojma nemam Kava
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pet ožu 16, 2007 1:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@dodo: a i moram te nabrijat Wink predzadnje kolo igramo... Very Happy Very Happy

kak ste prosli prva dva kola?? (ustvari offtopic sam... ali ti pisi u 11.)
geek

PostPostano: ned ožu 18, 2007 5:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma kvaka je u tome što je zapisnik pogrešno napisan. Naime, g. Bobnar je upisao Bobnar United kao domaćine, a bili su gosti, a onda je to generiralo pogrešne rasporede igranja ...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pon ožu 19, 2007 12:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib o upisivanju rezultata (napisa):

3. Ne mijenjajte redoslijed partija sa zapisnika!

Nakon što upišete igrače prvog kola, automatski se popunjavaju imena na svim pojedinačnim partijama u skladu s formom zapisnika.
Treba samo paziti da se eventualne zamjene igrača nakon prvog ili drugog kruga ne zaborave evidentirati pri unosu.

Od ovog rasporeda se odstupa ako su momčadi zamijenile domaćinstva (npr. ako je ekipa iz Zagrebačke županije morala doći gostovati u Zagreb, a po rasporedu - Bergerovim tablicama - je domaćin).
Tada se partije u zapisnik unose stvarnim redoslijedom kojim su odigrane, bez obzira na nepoštivanje rasporeda slova A, B, C, odnosno X, Y, Z.

muški nikad ne čitaju upute Azdaja Glavom u zid Rospija
rope

PostPostano: čet ožu 22, 2007 10:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da li je to ekipa "DE DOMINIS" odustala od natjecanja???
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet ožu 22, 2007 10:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, tako mi je javio gosp. Poljak.
Umjesto njih na to mjesto u ligi upada Boanerges III. (upravo registrirano).
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.