| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
guliver
|
Postano: ned pro 21, 2014 11:09 am Naslov
: DHS HURRICANE 3 NEO |
|
|
Želim je kupiti pa me zanimaju vaša iskustva sa tom gumom.
Čitao sam sve ove tekstove na forumu...pise da je guma za igru uz stol...jel to tocno?
Koju debljinu bi mi preporučili?
Jel ju je netko probao na karboncu?
Zanima me jel je to stvarno spora guma u usporedbi sa Tenergy.
Jel treba lupat da ide loptica.
Jel bolja za FH ili BH?
Meni se neda tunirati gumu. Jel onda uopce za mene. Kakva je bez tuninga? Jel igra netko da je ne tunira? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: ned pro 21, 2014 11:57 am Naslov
: |
|
|
bez tuninga tvrda ko dzon, dobra samo za cep i eventualno ako tu i tamo pogodis lopticu iz sve snage da ide na stol - bit ce jaka lopta. bez tuninga radije gledaj higher tran.
-edit- tek sad vidim da pitas za NEO verziju a ne za original. nju ne znam kakva je, ali to da neka guma dobra za blizu ili daleko od stola nemoj slusati. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ozvacic
|
Postano: ned pro 21, 2014 12:48 pm Naslov
|
|
| Dhs 3 neo u varijanti comercial i provintial(kakve jedino možeš i kupit jer national čajnezi čuvaju samo za svoje čajna man reprezentativce) je guma koja na stolu je ok i može se čak i odigrati s njom nešto bez tjuninga...od stola taj drek ne bi nikom preporučio bez 10 slojeva ljepila i 5 slojeva tjuninga doslovce i drugačije,duže amplitude pokreta kod spina.Comercial verzija ne valja ništa i za 3 tjedna ćeš imati buhtle na gumi.Hariken je jako hvatljiva guma i cepa ko čitava pilana u Novoselcu kod Križa.Probao sam te obje verzije.Iskrena preporuka je od strane mene ako imaš para da si staviš dva tenergya 05...na karbon ofanzivni 1.9 debljinu....1.7 nemoj ni kojoj varijanti ako već stavljaš tenergy.Maximala 05 je daleko najbolja guma ali onda uzmi neko osjećajnije i sporije allround drvo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
guliver
|
Postano: ned pro 21, 2014 1:54 pm Naslov
|
|
| Hvala... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
a_marko
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (19:28:55) Postovi: 393 Lokacija: Zagreb/Hrv. Kostajnica
|
Postano: pon pro 22, 2014 2:34 pm Naslov
|
|
Ja igrao s njom 2 sezone.
Sve što je ozva napisao - ISTINA!
Cepa, dobra na stolu, dobra za servu, diže najzarezaniju donju u spin (puno lakše nego druge gume) kad se savlada guma...
Međutim - govno za od stola, za loptice koje brzo dolaze.
Prešao sam na tenergy - daleko bolja igra. I trebalo mi je jedno 3 mjeseca da ispravim način odigravanja fh spina, jer se kod hurricane-a čovjek može osloniti samo na topsheet i dobit će užasno narotirani spin, a kod europskih guma treba koristiti i spužvu i topsheet. I meni osobno je bilo jako teško odučiti se takvih udaraca. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|