NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Demanti na clanak sa Rama.hr

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Tomaca

PostPostano: čet vel 26, 2015 2:38 pm    Naslov : Demanti na clanak sa Rama.hr Citirajte i odgovorite

Posted on 24/02/201524/02/2015 by Geek

Citiram "Cijelo stolnotenisko okruženje u Hrvata daleko je od idiličnog, a kako okolnosti postaju sve teže, tako su sve vidljiviji i očnjaci. Zbog toga sam doživio razna “cipelarenja” od konkurentskih dobavljača. U jednu dvoranu, koja prodaje drugi brand, zabranjen mi je ulazak, osim na službene utakmice, iako za igračke karijere nisam napravio eksces. Kao, proglasio me “mučkim provokatorom”, zaplijenio mi unaprijed plaćenu prijavninu i  izopćio."

Neznam na koji bi se nacin trebao odnositi prema covjeku koji je javno pozivao ljude da nedolaze u dvoranu.

Svrstavati ovo u rubriku "cipelarenje konkurentskih dobavljaca" ??? Neznam sto bi ti na to napisao ali takva podbadanja i prilice tebi jer i sam znas da ja nisam dobavljac opreme koja je zastupljena u dvorani.

Nebi bilo lose niti da da si spomenuo kako sam ti poslao sms i napisao da cu ti vratiti novac i da mozes doci po njega ali ovako ispadas veci patnik,jadan ti.

Iskreno,mislio sam da smo ovu pricu zavrsili ali izgleda da nismo i nesto te ocito muci,ne znam sto?
Mozda to sto nisi dobrodosao u dvoranu koju si javno pljuvao.
Ja mislim da je to najmanje sto sam mogao napraviti.

Ocigledno me dozivljavas kao veliku konkurenciju svom poslovanju.Mislim da ne trebas,opusti se, jer misljenja sam da prodam opreme kao svaki prosjecan sokazovac,nista vise

Ps: Stvarno postujem i to sto nedolazis niti na sluzbene sokaz utakmice

Fulir
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.