supermenica
Pridružen/a: 17. 04. 2007. (23:03:46) Postovi: 81 Lokacija: Zagreb (zapad)
|
Postano: pet tra 20, 2007 7:04 pm Naslov
: 19. Memorijal "JOSIP - JOŽA VOGRINC" ZAPREŠIĆ 2007 |
|
|
Nemam pojma kak mi je promaklo ovo u Zaprešiću da komentiram.
Uglavnom da, došli su igrači iz ekipe FINA-NKS, Marco Polo, Juzna Tresnjevka III. i jos neki likovi...
Prvo kaj si ušao tam sve se je zelenilo , a onda su počeli igrati nakon mali milijun godina, al dobro.
Ja sam ionak uživala gledajući sve vas kak igrate, a ja sam se tam sjela na onu klimavu tribinu na kotačima ak se to može tak nazvati.
Jedino kaj mi se fakat nije sviđalo jest loša organizacija. Ovi odu na ručak, zaborave da su došli igrati, a ne jesti, i onda se njih čeka
Al bilo je isto tak smiješno, Šverer, Tomislav i ja išli mi na taj ručak (Tomi i ja smo podjelili, tak da ne mislite da sam se švercala ) i ovoga, došla meni žena koja je tam konobarica i pita šta ja hoću, da mogu dobit sam pivu, ja kažem sam dajte vi pivu
I žena mi kaže dobro i ode ona na pol puta i moj brat skuži da ja nemam listić (pa naravno kad ja nisam ni igrala ) i kaže dotičnoj gospođi da ja nemam listić, a Šverer je reko da sam mogla dobit besplatnu pivu da Tomi nije reko da ja nemam listić. buahahaha
Valjala sam se od smjeha jer sam bila toliko blizu da dobim neš besplatno u životu, al onda sam shvatila da niš u životu nije besplatno...
I onda smo se vratili natrag u dvoranu, i onda su ovi šleperi nastavili igrat, a buraz i ja smo morali ići... Tak je bila loša organizacija da čovjek nije mogao odigrat do kraja, žurio se na posao... al
Pozdravljam I. i II. ligu, a i pojedince koje sam već prije pozdravila, moram ih opet, kad su zakon a ostali
hehe, ma šalim vam se ja, nemojte me ozbiljno shvatiti.  |
|