NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

19. Memorijal "JOSIP - JOŽA VOGRINC" ZAPREŠIĆ 2007

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
supermenica

PostPostano: pet tra 20, 2007 7:04 pm    Naslov : 19. Memorijal "JOSIP - JOŽA VOGRINC" ZAPREŠIĆ 2007 Citirajte i odgovorite

Nemam pojma kak mi je promaklo ovo u Zaprešiću da komentiram. Confused

Uglavnom da, došli su igrači iz ekipe FINA-NKS, Marco Polo, Juzna Tresnjevka III. i jos neki likovi...

Prvo kaj si ušao tam sve se je zelenilo Spring , a onda su počeli igrati nakon mali milijun godina, al dobro.
Ja sam ionak uživala gledajući sve vas kak igrate, FU a ja sam se tam sjela na onu klimavu tribinu na kotačima ak se to može tak nazvati.

Jedino kaj mi se fakat nije sviđalo jest loša organizacija. Ovi odu na ručak, zaborave da su došli igrati, a ne jesti, i onda se njih čeka Glavom u zid

Al bilo je isto tak smiješno, Šverer, Tomislav i ja išli mi na taj ručak Klopa (Tomi i ja smo podjelili, tak da ne mislite da sam se švercala No no ) i ovoga, došla meni žena koja je tam konobarica i pita šta ja hoću, da mogu dobit sam pivu, ja kažem sam dajte vi pivu Pivo Zivili
I žena mi kaže dobro i ode ona na pol puta i moj brat skuži da ja nemam listić (pa naravno kad ja nisam ni igrala Ajooj Glavom u zid ) i kaže dotičnoj gospođi da ja nemam listić, a Šverer je reko da sam mogla dobit besplatnu pivu da Tomi nije reko da ja nemam listić. Visi buahahaha

Valjala sam se od smjeha Laughing jer sam bila toliko blizu da dobim neš besplatno u životu, al onda sam shvatila da niš u životu nije besplatno... Predaja

I onda smo se vratili natrag u dvoranu, i onda su ovi šleperi nastavili igrat, a buraz i ja smo morali ići... Tak je bila loša organizacija da čovjek nije mogao odigrat do kraja, žurio se na posao... al Bit ce dobro Smile

Pozdravljam I. i II. ligu, a i pojedince koje sam već prije pozdravila, moram ih opet, kad su zakon a ostali FU

hehe, ma šalim vam se ja, nemojte me ozbiljno shvatiti. Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.