NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Prekinuta utakmica

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
filipm3

PostPostano: čet tra 23, 2015 10:20 am    Naslov : Prekinuta utakmica Citirajte i odgovorite

Dana 22.4.2015. trebali smo (Dobra ekipa) odigrati u gostima utakmicu 14. lige protiv ekipe Inker IV. Zaprešić. Utakmica se normalno odigravala kao i svaka druga, u Sokazu se natječemo od 2008. godine, dakle odigrali smo preko 100 utakmica bez ikakvih problema što na domaćem terenu, što u gostima. U trenutku kad je gospodin Leskovar iz ekipe Inker IV. Zaprešić izgubio utakmicu u fixu petog seta, počeo se obraćati meni kao sudcu tog meča i prijetiti, psovati, itd... Nisam se htio upuštati u nikakve rasprave, ali gosp. Leskovar, očito isprovociran zbog izgubljenog meča, krenuo je fizički prema meni i počeo prijetiti šamarom i raznim psovkama. Situacija se smirili zahvaljujući igračima iz obje ekipa koji su ga odvukli na stranu i smirili. U tom trenutku smo prekinuli utakmicu, jer ne želimo igrati utakmice kad ti netko fizički prijeti. Smatram da nasilju nije mjesto nigdje, a kamoli u sportu koji svi igramo rekreativno. Nakon utakmice sam nazvao referenta lige, gosp. Župančića i sve prijavio. Bio bih zahvalan, ako netko ima sličnih iskustava( makar čisto sumnjam) da podijeli.

Hvala unaprijed
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: čet tra 23, 2015 10:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja bih prekinuo i za manje stvari, Uopće ne govorim o krivnji bilo kojeg pojedinca, kada se dogodi takav događaj ODMAH bih prekinuo utakmicu jer mi to u životu ne treba. Čak nije važno ni tko je kriv, to je stvar za nekakvu Komisiju Sokaza, za mene kao igrača je najvažnija atmosfera, ugođaj prijateljskog druženja a ako toga nema ili dolazi do svađe .... radije predam utakmicu i idem doma. Ima ljudi i ekipa sa kojima se ugodno osjećam i ne moram trpjeti one druge s kojima mi nije ugodno. Nema tih bodova i pobjeda za koje bih se žrtvovao u tolikoj mjeri.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Pale

PostPostano: čet tra 23, 2015 11:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prijatel nemoj se obazirat na takve ljude. [...] kad tad njihovo pravo JA izAđe na vidjelo. Dobro ste napravili , Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: čet tra 23, 2015 11:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

samo sto ako se pismeno ne zalite na njihovo ponasanje i objasnite razloge prekida bi vi mogli dobiti kaznu jer:

"Članak 28.

Ukoliko je utakmica prekinuta krivnjom jedne od momčadi, voditelj lige će registrirati utakmicu sa 10:0 u korist manje krive momčadi, a momčadi krivoj za prekid, osim rezultata 0:10 oduzet će tri boda i kazniti novčanom kaznom.

Ukoliko su obje momčadi jednako krive za prekid utakmice, objema će se registrirati utakmica sa 0:10, oduzeti tri boda i kaznit će se novčanom kaznom."

voditelju nakon vase zalbe preostaje da zove jedne i druge i eventualne svjedoke i odluci kako smatra da je najpravednije.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
filipm3

PostPostano: čet tra 23, 2015 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na upozorenju, poslati cu pismenu žalbu.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: čet tra 23, 2015 12:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A DA SE VODITELJ LIGE JAVI ?
filipm3

PostPostano: čet tra 23, 2015 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Vrhunac svega, protivnici su si upisali rezulatat na internet!!!! Svaka im čast. Sportski, nema šta.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: čet tra 23, 2015 1:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a od voditelja glasa cuti nije.
dajdosta

PostPostano: čet tra 23, 2015 1:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nama se slično dogodilo prije par godina.
Fizičke prijetnje zbog iživciranosti vlastitom slabom igrom.
Prijetio je jedan drugi Leskovar.
Vaš g. Leskovar je bio prisutan na tom meču ali samo kao gledatelj (nije igrao niti raspravljao)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.