| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: uto kol 18, 2015 10:35 am Naslov
: Preduvjeti |
|
|
Da li postoji negdje popis tehničkih preduvjeta za odigravanje utakmice Sokaza?
Prijavio bih ekipu za jesenski dio, ali me zanima još par detalja oko istih.
Stol, mrežica, loptica, semafor, podloga...
Trenutno imamo dosta velik prostor za domaćinstva s pločicama kao podlogom (ne skliže se niti malo).
Stol je Tibhar 1200 s lošom mrežicom kojoj nije moguće skinut nosače jer je dio stola. Mogli bismo promijeniti samo mrežicu, ali nisam našao da bi se prodavala mrežica bez držača.
Semafor nemamo.
Zahvaljujem na odgovorima, savjetima..
poz _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: uto kol 18, 2015 10:47 am Naslov
: |
|
|
U Pravilniku postoji pasus s uvjetima za igru:
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#uvjeti
Semafor nije obavezan, ali je dobra stvar jer je (barem meni) lakše suditi s njim.
Dečki u DVD-u imaju stol na kojem je bila fiksna mrežica, ali su je nekako skinuli i sada imaju običnu clip mrežicu. Budem napravio koju sliku da vidim kako su ti izmeštrijali.
Veselim se što si uplovio u nemirne vode Sokaza  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: uto kol 18, 2015 10:48 am Naslov
|
|
Pravilnik o natjecanjima, uvjeti za igru: http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php#uvjeti
Ako dvorana zadovoljava uvjete iz pravilnika (plus normalne stvari - stol mora biti pravih dimenzija, visina mrežice mora biti po pravilima), to još uvijek ne znači da se neki od gostiju neće buniti. Neki baš ne vole igrati na pločicama, sklizalo se ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: uto kol 18, 2015 10:55 am Naslov
|
|
Dobro došel prijatel
Kupi cijelu mrežicu , a stalak pokloni (prodaj) meni. http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=3831
Ako dvorana ima dimenzije stol ima mrežicu , pod je nebitan. 30% mečeva prošle godine u gostima sam odigral na pločicama i pokrpanom penzlom prefarbanom stolu.
U stvari najbitnije je da su zidovi oko stola bijeli tak da gost ne vidi lopticu (ti buš priviknut)
Normalno da se šalim,,,, zidove pofarbaj u zeleno tak da je bar loptica u gornjem djelu vidljiva.
btw: kakve su boje pločice??? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: uto kol 18, 2015 11:08 am Naslov
|
|
Hvala dečki na dobrodošlici.
Budemo uzeli komplet mrežicu, pa nekaj skemijali.
Pločice su tamnije, crveno-smeđe  _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|