|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Prex
|
Postano: sub stu 14, 2015 2:21 pm Naslov
: Tražim ekipu, sparing partnere, trening... |
|
|
Bok.
Friški sam ovdje pa unaprijed molim za razumijevanje jer nisam najbolje upućen u to kako stvari ovdje funkcioniraju.
Kao što sam naslov kaže tražim ekipu u kojoj bih mogao igrati,trenirati ili trening partnera/partnericu.
Nisam neki ekstra igrač, daleko od toga, ali nisam baš ni početnik iako više naginjem prema početniku. Tek zadnje vrijeme malo češće igram i to vani u parku na betonskom stolu u Parku Stara Trešnjevka (živim blizu) i to kad uspijem uloviti neku žrtvu da želi igrati.
Ako ništa drugo bio bih zahvalan za bilo kakve prijedloge i savjete gdje se može igrati, trenirati i sve ostalo, naravno najviše bi mi odgovaralo besplatno ili uz minimalnu novčanu participaciju.
Unaprijed zahvaljujem.
Lp,
Prex
Zadnja promjena: Prex; sub stu 14, 2015 3:03 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub stu 14, 2015 2:59 pm Naslov
: |
|
|
Za početak ti je najbolja varijanta SINNI.
www.sinni.hr
Druga varijanta je da napišeš lokaciju gdje stanuješ pa ti se možda netko javi za sparing. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto stu 17, 2015 10:24 am Naslov
: |
|
|
Besplatno treniranje u mojem stanu Kneza Mislava 18, Zagreb. Najava na tel.095-903-23-18.
Dinko Šimatović |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|