SOKAZ forum
Krapina 2007
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
-
Free runner
Krapina 2007
Novi turnir (nadam se jači od prošlogodišnjeg) koji je bio dobar. Održat će se u novoj dvorani i organizatori će se pobrinuti da ništa ne nedostaje.
Eto, pozivam Vas sve.
*Admina ću zamoliti da pozivni plakat stavi pod vijesti.
Eto, pozivam Vas sve.
*Admina ću zamoliti da pozivni plakat stavi pod vijesti.
vrijeme i mjesto?:-)
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
-
Free runner
-
Free runner
- masterinsider
- Kontakt:
- masterinsider
- Kontakt:
-
Free runner
-
Free runner
-
Free runner
- masterinsider
- Kontakt:
Meni je stvarno žal, ali tak je ispalo.
Zrinski je ovaj vikend bio na jedrenju a ja sam friški tata po drugi put i jednostavno nisam mogao, ak uspijem u Zabok bit ću sretan, a ostali Škofinini igrači nisu zainteresirani za turnire. Možete me već sad zapisat za iduću godinu jer djecu prestajem delati.
Pozdrav svim Krapincima dok se ne vidimo u županijskoj lizi ili možda u nedjelju u Zaboku!

Zrinski je ovaj vikend bio na jedrenju a ja sam friški tata po drugi put i jednostavno nisam mogao, ak uspijem u Zabok bit ću sretan, a ostali Škofinini igrači nisu zainteresirani za turnire. Možete me već sad zapisat za iduću godinu jer djecu prestajem delati.
Pozdrav svim Krapincima dok se ne vidimo u županijskoj lizi ili možda u nedjelju u Zaboku!