NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
fifa

PostPostano: pet sij 15, 2016 11:50 am    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

U subotu 23.1.2016.u JASTREBARSKOM u organizaciji STK JASTREB održava se turnir.
Igra se na 4 stola, kotizacija 50,00 kn a u cijeni kotizacije uključen je prigodni obrok i piće.
Prijave za turnir na mob 091 304 3001 i 091 193 0003, ili na sam dan turnira u 09,00 sati.
Svaki igrač igra minimalno 4 meča...
POZDRAV IZ JASTREBARSKOG i vidimo se....

Zadnja promjena: fifa; sub sij 16, 2016 3:55 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Topspin

PostPostano: pet sij 15, 2016 3:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako nemam obaveza dojdem.

Bravo dečki Thumbs up , u Zagrebu turnire zna samo Prečko ogranizirati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Topspin

PostPostano: sub sij 16, 2016 10:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Razgovarajte sa ib - om da van turnir stavi na naslovnicu Sokaza, imat cete bolju posjecenost Thumbs up
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 16, 2016 10:49 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma samo složite neki Word dokument ili PDF i pošaljite mi na webmaster@sokaz.hr
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
fifa

PostPostano: sri sij 20, 2016 6:39 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Još su ostala dva dana do turnira STK JASTREBA u Jastrebarskom.
Za napomenu,prijave su na mob 091 3043001 i na 0911930003 , a može se prijaviti i na sam dan turnira u subotu do 09,00 sati.
Svaki igrač igra minimalno 4 meča, a kotizacija je 50,00 kn ( uključen obrok i piće ).
POZDRAV STK JASTREBA svim sudionicima , a također i onima koji igraju pingač a nisu u mogućnosti sudjelovati na turniru...
[Vrh]
Topspin

PostPostano: pet sij 22, 2016 10:46 am    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Igra se na 4 stola, to bi moglo turnir oduzit : (.

Koliko imate prijavljenih ?
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 22, 2016 12:01 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Njih 4 sa slike... Laughing
fifa

PostPostano: pet sij 22, 2016 12:49 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

pretezno se igraci prijavljuju na licu mjesta ujutro do 9,00 sati.
Što Vam vrijedi prijavit se telefonom bez kotizacije i onda sutra ne doći na turnir.Nažalost to je problem svih turnira.
Do sada je to sve funkcioniralo dosta dobro.Pripremit cemo Vam pet,sest spilova karata pa drapajte belu u pauzi.No sto se tiče samog turnira po najavama igraca ovo bi mogao biti najjaci turnir do sada.
Pozdrav iz Jaske od STK JASTREBA.
[Vrh]
fifa

PostPostano: pet sij 22, 2016 12:52 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

A za razliku od svih turnira na ovom forumu cete moci vidjeti rezultate svih igrača, dosta fotografija i video sa turnira.
[Vrh]
Kemil

PostPostano: sub sij 23, 2016 12:46 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Ja bio, vidio Jasku i vratio se.

Iako sam nekada znao igrati u daleko lošijim uvjetima, nažalost danas mi nisu odgovarali, valjda sam se previše razmazio u Tozu, Mladosti, Merixu, Vjesniku ....

Naime nakon malo zagrijavanja donji dio trenirke mi je bio prepun nekakve prašine, a istu tu prašinu sam morao čistiti sa loptice svaki puta kad bi je podigao sa poda.
Neznam za druge, ali meni je to smetalo, na sreću imao sam danas i drugih alternativa za igranje.

Ispod dva stola je podloga bila tepison (ili tapison kako tko voli) što samo po sebi nije ništa loše, ali je loše to što je bio u raspadu pa se sav trunio, osjećaj kao da je pod prekriven nekim pijeskom.

Ispod drugog stola je podloga bila mješavina skliskog laminata i keramičkih pločica, a ispod četvrtog mislim laminata, tepisona i pločica.

Što se igrača tiče solidan odaziv, jedna kvalitetna kombinacija mladih igrača iz klubova, rekao bih sve Dede iz Prečkog, Novaki, Zrinski itd.

Dečki su svježi u tom prostoru i tek ga trebaju početi uređivati, kada prekriju te tepisone, laminate i pločice nekim polovnim taraflexom bit će to solidan prostor za tri stola, onog četvrtog pored vrata bi trebali ostaviti samo za zagrijavanje jer je daleko degradiran prostorom u odnosu na prva tri stola.

Grijanje je bilo toplinskim topom, obzirom da prostor nije niti prevelik niti previsok to je vjerojatno kroz neko vrijeme bilo dovoljno zagrijano.

Svjetlo, dovoljno dobro.

Dojam, kada se prekriju podovi bit će to ugodna dvorana za igranje.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: sub sij 23, 2016 5:05 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Turnir je bio jako dobro posijećen 35 igraća dosta dobrih tako da pohvale organizatoru. Thumbs up
Komentar sve ok igrao sam i u daleko lošijim dvoranama tak ja nema ništa protiv i nemam tajni.indentitet. Thumbs up
fifa

PostPostano: sub sij 23, 2016 9:46 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Vidim da su već sjela dva komentara prije mojeg posta.No , evo Vam četiri fotke sa turnira koji je po mojem sudu bio najjači do sada odigranih u "našoj " kakvoj takvoj dvorani.
Prvo mjesto je osvojio RAVI VAHISTA ( po drugi puta u mjesec dana ) igrač koji ima visok rejting u amaterskim krugovima, ali i igrač kojeg neki nedostaci ( FALA BOGU IMA IH U SVIM DVORANAMA ) ne smetaju da bi sudjelovao na našem turniru, a čini se da će i dalje dolaziti.
Drugo mjesto je osvojio ILIJA TOMIĆ ( svaka čast gosp.Tomić ).
TReće mjesto je osvojio STANISLAV LOŠIĆ, već sada mogu reći veliki prijatelj ovog kluba i igrač koji nam širi pozitivnu vibru u nastojanju da budemo što jači i kvalitetniji klub.
Četvrto mjesto je osvojio TOMISLAV ZOVKO također stalni gost i igrač nemirnog duha ( pozitivnog ).
Sudjelovalo je 35 igrača iz Zagreba, Samobora , Jastrebarskog i okolice...
Uskoro video i širi izvještaj sa turnira.
[Vrh]
Stane

PostPostano: pon sij 25, 2016 1:10 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Evo ničim izazvan moram pohvalit još jednom ekipu stk jastreb.Turnir u subotu je odlično organiriran.U subotu je bilo jako hladno ali dečki su dofurali dva topa na plinske boce i u par minuta se temperatura u dvorani podigla na ugodu.Znam da bu neki sad kukali za pod ali deči su u tom par mjeseci al se jako trude i vidi se da im profit nije na prvom mjestu nego pingić svaka čast Thumbs up
Zato treba im pomoći i svaki put se odazvat ,da se što bolji pingić igra u jaski.
Ivek

PostPostano: uto sij 26, 2016 12:53 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Stane svaka ti čast, tebi Raviju i kompletnoj ekipi koja nas redovito pohodi i sudjeluje na turnirima! Thumbs up Thumbs up
Svjedok sam da je otvaranje ove dvorane od strane nekolicine entuzijasta koji su uložili vlastita sredstva potaklo ponovo okupljanje stvarno velikog broja jaskanskih rekreativaca svih generacija za koje smo i zaboravili da su se nekad bavili stolnim tenisom. Uz nas nekolicinu "fanatika" koji unatoč svim nedaćama već niz godina od ukidanja linije ZET-ovog autobusa za Jasku "gostujemo domaćinstva" po razno raznim dvoranama u domašaju ZET-ovog busa samo da bi se mogli natjecati u SOKAZ-u, konačno su svi rekreativci u Jaski dobili prostor gdje se mogu družiti i odigrati partiju pingaća praktično kad god požele.
Odazivanje na turnire i ovakva podrška svih igrača SOKAZ-a veliki su plus nastojanju da se ova dvorana "legalizira" u SOKAZ-u za što smo već predali molbu Predsjedništvu. Naročito zahvaljujem svim igračima 9. lige koji su bez prevelikih prigovora dolazili na gostovanje kod nas tijekom jesenske sezone iako to nisu morali. Klanja se Cheer
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Stane

PostPostano: uto sij 26, 2016 1:15 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

samo tako !!! Thumbs up
vjeverko

PostPostano: uto sij 26, 2016 2:40 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Stane ulizico !!!
Koliko te plaćaju ???

Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto sij 26, 2016 2:50 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Ti si Vjeverice naivan koliko si velik Mad
A velik si 2 metra Eeeek! pa sada razmisli koliko si naivan Laughing

Pa kaj nisi pročitao da su dečki tek ušli u novi prostor i da ga uređuju malo-pomalo sa svojom lovom
Znači, ništa kartice nego imaju i barataju s gotovinom...
A valjda si i pročital da su se za ovaj turnir uspjeli snaći pa da su dopelali hitno 2 toplinska topa da zagriju dvoranu Thumbs up

Aliiiiiiii......trebalo bu i centralno grijanje uvesti, i bojlere postaviti... Eeeek!

Stane

PostPostano: uto sij 26, 2016 3:42 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Ja se ne ulizujem kaj samo treba po nekom pljuvat ovak onak.Dečki rade odlično i trude se ak nekom nekaj nije jasno neka dođe i vidi na svoje oći.Naravno uvijek bude onih koji prigovaraju ali treba vidjet dali s pravom oni prigovaraju ili su to samo njihove frustracije koje izlaze na forumu.Naravno ako uvijeti nisu dobri onda to treba reći organizatoru a ne šutit i pljuvat ovdje po forumu pod lažnim imenom.
isprike profi iz hrvatskog zbog pravopisnih pogreški valjda nebu skužila Very Happy

Zadnja promjena: Stane; uto sij 26, 2016 3:47 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto sij 26, 2016 3:46 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Si videl Vjeverko kak je naš Stane naivan - ''ko Francuska sobarica'' Laughing
On uopče ne kuži da se ''rat'' ne vodi samo za Pingic stolom nego da može izgubiti
bitku već na psihološkom planu i to daleko prije eventualnog susreta u Prečkom Very Happy
Totalno se uzrujal, da sad igramo nebi imal šanse Laughing

Zadnja promjena: Guga; uto sij 26, 2016 3:49 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto sij 26, 2016 3:49 pm    Naslov : TURNIR - STOLNI TENIS -STK JASTREB 23.1. subota Citirajte i odgovorite

Upisal sam tečaj za pisanje na forumu i danas mi je drugi sat pa zato pišem.Profesor mi je rekao da moram naćit lijepo se ophodit s ljudima na forumu pa to upravo radim. Very Happy
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.