| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
škiljo
Pridružen/a: 11. 10. 2006. (21:05:11) Postovi: 151 Lokacija: Samobor
|
Postano: pon vel 22, 2016 12:17 pm Naslov
: ČESTITKA NA OSVJENOM ZIMSKOM KUPU |
|
|
I naravno sve čestitke na osvojenom zimskom kupu ekipi Ritmo-Vidra
Znaju nas pitati za ime pa da kažem da je ime VIDRA nastalo u spomen na RADOVANA VIDEKOVIĆA kojem je nadimak VIDRA bio složenica od prvih slova imena i prezimena.Svi stariji igrači vezani uz njega su prije igrali ispod tribina sportske dvorane Sutinska Vrela u Podsusedu:Radovan Videković,Tomislav Đurić,Kruno Regvat,Zdravko Stepan(isto nažalost rano preminuo),Vlado Knezović,Domagoj Stepan,Mladen Pilko,Matko Ladović i ja sam pred odlazak iz te dvorane osnovao svoju ekipu koja je krenula od zadnjeg razreda.Ekipe Vidra I-Lug i Vidra II idraju u Centru za obrazovanje Lug Samoborski, a Domagoj Stepan u ekipi Ritmo-Vidra u auto praoni Ritmo.
Još jedanput čestitke na osvajamju zimskog kupa Klanja se i poseban pozdrav Domiju koji je prenio ime Vidra s Brankom i Ledenim u vrh Sokaza. Thumbs up |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pon vel 22, 2016 11:08 pm Naslov
: ČESTITKA NA OSVJENOM ZIMSKOM KUPU |
|
|
Hvala najljepse, u moje i Stepanovo ime, dok se on sam ne javi...
jos kad bi nesto osvanulo i na naslovnici, bilo bi lijepo...  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DS1
|
Postano: uto vel 23, 2016 4:25 pm Naslov
: ZAHVALA! |
|
|
Zahvaljujem na čestitkama i potpisujem sve navedeno o ekipi iz Sutinskih vrela u početnom postu!
Vidra je prije svega bio čovjek, prijatelj i učitelj koji je uvijek našao vremena za svoje suigrače i prijatelje iz kluba.
I najmanje što smo mogli bilo je staviti njegovo ime u ime ekipe, kao sjećanje na njegov doprinos cijelom klubu.
I da, zaboravih spomenuti da je volio  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|